• 瀏覽: 8,972
  • 回覆: 24
好多人都唔介意條女同ex 搞過,咁如果佢比ex 中出過,口爆過呢?

同埋會唔會問佢有冇比人中出過,口爆過?

熱賣及精選
個ex咁都話你知,唔係咁on9下

閉起雙眼我最掛念誰 眼睛張開身邊竟是誰
感激車站裡 尚有月台曾讓我們滿足到落淚

回覆 引用 TOP

Q: 介唔介意你條女比佢ex 中出過,口爆過?
A: 有咩問題?我唔介意。

Q: 同埋會唔會問佢有冇比人中出過,口爆過?

A: 唔會問。因為唔介意,所以唔會問,亦覺得根本唔相干。

「唔介意條女同 ex 搞過,但介意佢比 ex 中出過,口爆過」

我把上述想法稱為「半處女情意結」。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kissing_me 於 2015-9-13 18:12 發表
好多人都唔介意條女同ex 搞過,咁如果佢比ex 中出過,口爆過呢?同埋會唔會問佢有冇比人中出過,口爆過?
有時真係要問返自己2個問題
1…如果接受唔到何必問
2…如果唔係你女朋友講你何必信呢
每個人都有過去,如果你不能接受就別假裝
因為我是過來人。別浪費大家時間。

回覆 引用 TOP

其實我都想問,,你地班食二野嘅人,
當你條女之前,含過人地條能,
咁你仲有無心情同條女KISS呢?

想嘔~~~含~能~怪.

蒼天不解恨怨 痴心愛侶 仍難如願

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 皇紫 於 2015-9-14 12:40 AM 發表

有時真係要問返自己2個問題
1…如果接受唔到何必問
每個人都有過去,如果你不能接受就別假裝
因為我是過來人。別浪費大家時間。

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/andro ...
1…如果接受唔到
:接受唔到又會同條女一齊?既然一齊,又無膽問?

:即係預左主動問佢,佢會呃你,咁早問,早分手啦,,咪7哂時間.

回覆 引用 TOP

真係低智問題

既然係咁, 咁不如樓主先問下你條女:

“你介唔介意我中出過ex, 口爆過e口爆過ex”~ 先啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好股有好報 於 2015-9-14 01:37 AM 發表

真係低智問題

你都傻~
男人老9,呢D問題都問女友介唔介意,
搵老母過世啦.

回覆 引用 TOP

真白痴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 窮到唔驚死 於 2015-9-14 01:40 AM 發表

你都傻~
男人老9,呢D問題都問女友介唔介意,
搵老母過世啦.
咪係囉!

連自己問都問唔出口, 學乜人介唔介意....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好股有好報 於 2015-9-14 01:37 發表

真係低智問題

講得超好 公平d啦

回覆 引用 TOP

有趣

回覆 引用 TOP

樓主開咁多post問同樣問題咁多次
問到啱心水答案未?

附件

mobile_1.jpg(154.24 KB)

2015-9-15 11:27 AM

回覆 引用 TOP

好介意呀~
不如你中意男人就冇以上問題la

日行一善

回覆 引用 TOP

比ex吊過都預埋中出口爆囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]