• 瀏覽: 178,173
  • 回覆: 305
  • 追帖: 16
如題,大家有冇人箍過牙可以分享下?痛唔痛嫁?係咪專科好好多?

有冇個箍得好細心有耐性ge牙醫介紹?我d牙生到好大問題,好想搵個安全d穩陣d ge牙醫箍牙,衰左成世個禾

熱賣及精選
你好啊,本人都準備箍牙,so最近上網搵左好多相關資料,希望揾到比較安全同埋相宜d嘅醫生,以下系小小分享:
1 專科正常會安全可靠d,但價錢相對貴d,3萬以上(5揀住)
2 葵X,張X X  (排期可能較耐,因為多人揀,但勝在近同埋安心d,價錢2萬幾)
   深圳,紫XXX嘅朱XX (香港過左去嘅醫生,路程較遠,價錢1.5萬人仔左右)
(呢倆位系本人仲比較緊嘅醫生,其他5揀住)

請問有冇其他兄弟姊妹可以分享下,交流下~

我自己箍專科醫生,雖然貴
感覺安全啲,細心啲

我都想緊箍~~
都好想知邊個專科好

我都cool緊  2萬一  仲可以分期  每次俾500

都cool左年幾啦

你間禁平既,可唔可以話比我知邊間呀,我都有興趣想箍

引用:
原帖由 student_price 於 2015-4-12 01:48 AM 發表

我都cool緊  2萬一  仲可以分期  每次俾500

都cool左年幾啦

請問你系邊位醫生,包d咩嘎(eg:剝牙,洗牙~),感覺點a?

引用:
原帖由 you79hk 於 2015-4-11 06:19 PM 發表

我自己箍專科醫生,雖然貴
感覺安全啲,細心啲

我都覺><失敗左真係成世

引用:
原帖由 2~b 於 2015-4-11 05:39 PM 發表

你好啊,本人都準備箍牙,so最近上網搵左好多相關資料,希望揾到比較安全同埋相宜d嘅醫生,以下系小小分享:
1 專科正常會安全可靠d,但價錢相對貴d,3萬以上(5揀住)
2 葵X,張X X  (排期可能較耐, ...
THANKS^^我想問張X X 係專科嗎?

張XX醫生擁有以下專業資格:
香港大學牙醫學士
BDS (HK) 1989

引用:
原帖由 2~b 於 2015-4-14 08:19 PM 發表

張XX醫生擁有以下專業資格:
香港大學牙醫學士
BDS (HK) 1989
男定女?我想問你幾多歲😅我已經2x會唔會有排cool-0-

傳統正常會快d,年半~2。
終於今日打左去張XX度問清楚:排期最快7月尾;傳統2.5萬,透明2.7萬,包基本箍牙嘅野,其他另計。睇黎都要再~
有冇兄弟姊妹有興趣過深圳箍a??

我箍緊,鋼粒個種,就箍完,我揀專科,雖然好貴但起碼安心!
痛就應該一定會既,不過程度就見人見致
我D牙一向都比較吾健康,一直都好怕睇牙,所以都拖左好耐先的起心肝去箍~ 開頭上箍最吾慣,不過箍箍下都會適應,為左靚,無計啦

引用:
原帖由 bbmandy 於 2015-4-14 08:35 PM 發表

我D牙一向都比較吾健康,一直都好怕睇牙,所以都拖左好耐先的起心肝去箍~ 開頭上箍最吾慣,不過箍箍 ...
請問幾錢嘎?

引用:
原帖由 bbmandy 於 2015-4-14 08:35 PM 發表

我D牙一向都比較吾健康,一直都好怕睇牙,所以都拖左好耐先的起心肝去箍~ 開頭上箍最吾慣,不過箍箍 ...
邊個牙醫?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]