• 瀏覽: 16,879
  • 回覆: 35
越睇越覺得龔嘉欣做得神似,真係有這樣的女人的。
嬲時一樣是目怒凶光,一樣是咩都講得出,一樣是不會明白為什麼她會這樣做,一樣是不會估到她下一步會點害你......
唯一(希望)唔同的是她應該真係愛我,唔係玩我囉。

回覆 引用 TOP

你唔好行差踏錯,訓醒冇左樣野你就知死

回覆 引用 TOP

真的嗎? 你咁好彩搵到極品!  小心小心......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 savioyeung 於 2012-5-17 04:05 PM 發表

越睇越覺得龔嘉欣做得神似,真係有這樣的女人的。
嬲時一樣是目怒凶光,一樣是咩都講得出,一樣是不會明白為什麼她會這樣做,一樣是不會估到她下一步會點害你......
唯一(希望)唔同的是她應該真係愛我,唔係玩我囉 ...
咁你真係要小心o辣

回覆 引用 TOP

你娶佢之前係咪都係咁?

回覆 引用 TOP

Vicky 好似變態同埋好有心計喎

《艷玫》籬邊雙色艷,風過散幽香。欲强親芳澤,君防被刺傷。張耑師兄賜贈作品 13/3/2015

回覆 引用 TOP

樓主你咁憎你老婆,不如離婚啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 greentea0247 於 2012-5-17 05:07 PM 發表

你娶佢之前係咪都係咁?
當然唔係啦,有一樣唔似她的...個BB真係我的!慠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Esteem 於 2012-5-17 05:08 PM 發表
Vicky 好似變態同埋好有心計喎
呢種女人真係超恐怖呀!!而且開頭真係好難發覺。。
各位另外我有套日劇分享,女主角之一又係類似呢d女人,叫“美麗慌鄰“
而家有時J2台有播。。。
真係

回覆 引用 TOP

好耐冇睇TBB既劇集﹐即係點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最愛貓貓01 於 17-5-2012 09:54 PM 發表

好耐冇睇TBB既劇集﹐即係點?
我都搭唔到咀,睇功課睇乜鬼電視

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bemawif 於 2012-5-17 10:22 PM 發表

可以睇 my tv, 不過無聊就睇吓啫, 有時 miss 咗都由佢

《艷玫》籬邊雙色艷,風過散幽香。欲强親芳澤,君防被刺傷。張耑師兄賜贈作品 13/3/2015

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Esteem 於 17-5-2012 10:36 PM 發表

可以睇 my tv, 不過無聊就睇吓啫, 有時 miss 咗都由佢
算吧啦,追開會有心癮。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bemawif 於 2012-5-17 10:22 PM 發表

上香討有時間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 porscheyuen 於 2012-5-17 08:40 PM 發表

呢種女人真係超恐怖呀!!而且開頭真係好難發覺。。
各位另外我有套日劇分享,女主角之一又係類似呢d女人,叫“美麗慌鄰“
而家有時J2台有播。。。
真係

http://i.discuss.com ...
對,真的超恐怖,她會忍你到適當時機才見到,所以發覺時已太遲了慠揁揁揁揁揁寕寕寕寕

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]