• 瀏覽: 24,965
  • 回覆: 166
  • 追帖: 6
雙色眼線筆好似幾正

引用:
原帖由 kMbB 於 2012-1-18 09:40 AM 發表

見到x3
1個有小小趕客feel , 1個就呆呆地.....
btw , 如果佢地2個系道, 試妝就會交俾佢地
真的嗎?!

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2012-1-18 09:55 AM 發表

真的嗎?!
除非客人指定某ba ...如果唔係多數都會係男ba 幫手化  !!!!!!

ps 之前有個ba 講~話果2位有證書定唔知乜乜@@  不過我未試過佢地手勢 @@

mm 搵日去試下呀

我想問yahoo賣緊既個d係咪真架?平好多woooooo

我想買碎粉餅
healthy mix新果隻同舊果隻有咩唔同?
本身用開舊果隻的但唔見左-__-

引用:
原帖由 kMbB 於 2012-1-18 05:22 PM 發表

除非客人指定某ba ...如果唔係多數都會係男ba 幫手化  !!!!!!

ps 之前有個ba 講~話果2位有證書定唔知乜乜@@  不過我未試過佢地手勢 @@

mm 搵日去試下呀
咁...我會好不安架喎

引用:
原帖由 神手達人 於 2012-1-18 05:23 PM 發表
我想問yahoo賣緊既個d係咪真架?平好多woooooo
how would i know?!

引用:
原帖由 supa_lover 於 2012-1-18 05:37 PM 發表
我想買碎粉餅
healthy mix新果隻同舊果隻有咩唔同?
本身用開舊果隻的但唔見左-__-
新呢隻保濕度應該比較好~
(同埋冇樸...)

講起上黎
我一直用緊10hour sleep effect #71
都覺得有點黃TONE..

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2012-1-18 05:45 PM 發表

咁...我會好不安架喎
可能搵後生d (呆呆地)果個會好d
因為有d 殺氣果位男ba.. 佢曾經系tm出現...真係令我唔敢行埋去

引用:
原帖由 hihibyebye886 於 2012-1-18 05:57 PM 發表
講起上黎
我一直用緊10hour sleep effect #71
都覺得有點黃TONE..
5字頭果d色應該係最neutral...

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2012-1-18 10:00 PM 發表
5字頭果d色應該係最neutral...
係? 5字頭都係黃甘...

我買左healthy mix新出個隻,真係好matt~但keep到勁耐又唔乾!!
我之前用covermaxx都無佢咁好用
coverxxxx我用勁易甩,healthy mix用左半日無變暗愈用愈自然仲唔易甩呀!!
我打算黎緊再買杜鵑

引用:
原帖由 kMbB 於 2012-1-18 09:38 PM 發表

可能搵後生d (呆呆地)果個會好d
因為有d 殺氣果位男ba.. 佢曾經系tm出現...真係令我唔敢行埋去
噗~呆呆地果個
唔會就係上次果個呀=w=""

引用:
原帖由 yan012 於 2012-1-20 11:09 AM 發表

噗~呆呆地果個
唔會就係上次果個呀=w=""
上次果個就係呆呆地 !!!
有殺氣果個...係''哥哥''來的 -v-

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]