• 瀏覽: 625,827
  • 回覆: 80
  • 追帖: 66
pocoo你做既MTS微針復方組合療法療程所謂第三部份療程係吔野黎 會做d咩
係咪要另外比錢做,還是包埋 做完之後要用咩去護理個皮膚? 係邊度買? 幾錢?
要做幾多次? 要紅幾多日? 我都有興趣想試下做, 我都一樣好多凹洞,皮膚都係差果堆人
想好想盡早解決咗去, thank你回覆!

熱賣及精選
pocco點解仲未有回應

引用:
原帖由 tony.ton86 於 2011-11-7 05:31 PM 發表

pocoo你做既MTS微針復方組合療法療程所謂第三部份療程係吔野黎 會做d咩
係咪要另外比錢做,還是包埋 做完之後要用咩去護理個皮膚? 係邊度買? 幾錢?
要做幾多次? 要紅幾多日?  ...
pocoo點解你回覆我

我都想試做下呀!!!!!!!有冇辦法可以有人話我知MTS微針復方組合療法療程係邊度可以做呀!
樓主一直都冇講,又5覆 我既暗瘡凹疤痕已經都攪咗好耐,都攪5好,皮膚時好時壞,,,超級煩燥!~
麻煩幫幫忙話我知**

引用:
原帖由 pocoo 於 2012-1-6 11:01 PM 發表

5好意思呀,好多pm問我邊度做mts微針組合療法療程,真係5好意思,我5想比人話賣廣告,我只係想分享下大家要留意既野,而且只係我個人既經歷,未必等如大家,所以冇講到sorry r~
講比我知邊度做個MTS組合療程有咩所謂呀? 都只係5想搵錯啫????????????
我個面d凹凸洞都5少野 成面疤痕皮膚又差
已經夠灰!!!!!!!!!!!!!!
都係想知下,我都知係你既經歷!!!!!!!!!但我都只不過想知下
咁我可以多d瞭解清楚........然後我先可以自己再去決定啫!
可以幫下忙嗎????

引用:
原帖由 iwantpretty 於 2012-1-8 06:58 PM 發表

樓主果間我應該之前去過。要有心理準備,唔平嫁!
你好呀 如果你真係知道樓主果間係邊間,可以話我知嗎??
平貴5係問題,最緊要做得好5好,可以比資料我嗎??
起碼等我自己可以打去問下再瞭解下都好!!
起碼我可以知道係點先再唸去5去試, 而家連點樣做,係邊度都5知,點唸呀?????
麻煩你話我知....萬分多謝你既幫忙呀!!!!!

引用:
原帖由 hoaa 於 2011-12-31 07:38 PM 發表

我唸樓主做個間好可能同我同一間, 因為好相似
我做緊個療程係速效元素CRF MTS 3 Plus微針復方組合療法療程, 你試下
你好呀 你係咪好肯定知道樓主果間係你做既同一間呀????? 如果係,,,可以話我知嗎??
起碼等我自己可以打去問下再瞭解下都好!!
起碼我可以知道係點先再唸去5去試, 而家連點樣做,係邊度都5知,點唸呀?????
麻煩你話我知....萬分多謝你既幫忙呀!!!!!

我知道邊度做MTS組合療法療程la ha ha,約咗新年後試一試^^

引用:
原帖由 siukay0630 於 2012-1-19 11:30 PM 發表

可唔可以話俾我知!!我真係好痛苦!!我搞左幾年做過laser,peeling,果酸同其他療程…都只係好左三成…
你講埋俾我知麻煩你!!><

原來樓主講既組合療法療程係速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法
等我過年後try try先,,好先到時再話埋比你知, 冇效我都費事再講里

前日試做完個速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法,做咗2個幾鐘
Feel好專業,但落精華好(na)@@

查實做咗速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法,初時去試我覺得都好怕紅,只不過我FEEL到一次已經有改善,
而且同其他做徵針既方法好5同,有好多野做,而且JOIN PLAN仲送埋做完療程之後既護膚品,我就吾需要又另外比錢買,買錯咗又吾好, 計落其實真係好好,
做微針果時都已經用咗成3,4種精華做,做完再做部機,又用咗成幾隻精華去做,然後隔咗好幾日又再返去再做機, 完全5洗再比錢, 我估因為又有機再加埋係睇我皮膚而同我用吾同既精華,好明顯皮膚同d凹凸疤痕改善咗些少,照個結果,我唸做多幾次應該都好快會好,
紅都係完全值得,因為我都好想快快快好,吾想拖咁耐時間先可以有返個好面見人~@@~

上次試做咗一次,返去做第三part時已經提早參加咗5次,因為我想早d開始用送比我既護膚品, 尋日做完第二次  現在當紅中..ha ha

雖然做完第二次速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法
蘇已經Feel到皮膚巧巧多

你係米做都係有暗瘡凹凸洞,還是淨係毛孔大走去做gar?
係米都係做呢個速效元素CRF MTS 3 Plus微針復方組合療法療程?我做緊呢個, 你有做既話,可以話我知你做成點, 已經幾多次,睇下同我既一5一樣ya

居然星期六非繁忙時間full咗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]