• 瀏覽: 626,080
  • 回覆: 36
  • 追帖: 66
多謝分享

熱賣及精選
個MTS組合療程係米只你有凹洞毛孔先可以做,如果有暗瘡印,皮膚好粗鞋改善到嘛

可以好返就吾洗煩!

睇完好吸引!!

引用:
原帖由 jamcold 於 2013-6-11 03:34 PM 發表

前日再去做療程,個美容師話呢兩日會再有多個客願意拍片影個客醫凹凸洞好左既情況分享比其他人睇,到時會放係佢地公司網頁和youtube,叫我可以留意睇下。今日上去睇到啦好西利4次禁深凹凸洞都明顯淺左,你 ...
知5知個YOUTUB做呢4次,加埋做咗幾多個月就可以好到佢呢個情況?

引用:
原帖由 yinyinking 於 2013-7-5 03:39 PM 發表

CRF MTS 4 PLUS 一SET COURSE 幾錢?仲生緊暗瘡做唔做得?
我都想知??

引用:
原帖由 傑爺=]x2036 於 2013-8-6 06:19 PM 發表

唉,早排生左勁多瘡,依家d印都唔識退
呢個星期試下呢間先
試咗點呀?

我見到除左CRF MTS 4 PLUS 之外, 仲有冇人做過呢間其他療程去整好返凹凸洞、暗瘡印呀

有吔分別?

引用:
原帖由 leeiioo 於 2013-8-10 10:13 PM 發表

我見到除左CRF MTS 4 PLUS 之外, 仲有冇人做過呢間其他療程去整好返凹凸洞、暗瘡印呀

係咪你哋都係做CRF MTS 4 PLUS,點解冇人回覆??
我做緊Part time,冇咁多錢,太平果d我又驚要做好多次先好得少少,但又想快d好, 我見呢間有個還原肌活細胞MTS-2微針雙效儀療法組合平過CRF MTS 4 PLUS,但5知效果會5會比CRF MTS 4 PLUS要好耐d凹凸洞,毛孔粒粒先好返?
但我又好想做住先, 可以好得幾多得幾多, 5想成日都見到個面咁難睇, 好xxx煩!!!!!!!
可5可以有人覆下我?有冇人有機會有做過還原肌活細胞MTS-2微針雙效儀療法組合呢? 效果點呀?

引用:
原帖由 leeiioo 於 2013-8-16 12:50 AM 發表

係咪你哋都係做CRF MTS 4 PLUS,點解冇人回覆??
我做緊Part time,冇咁多錢,太平果d我又驚要做好多次先好得少少,但又想快d好, 我見呢間有個還原肌活細胞MTS-2微針雙效儀療法組合平過CRF MTS 4 PLU ...
我開咗個Post, http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=22315539&extra=page=1&frombbs=1
知道可以覆下我嗎?

請問個CRF MTS 4 PLUS有冇話要做幾多次呀?

我打去問咗啦,
原來還原肌活細胞MTS-2微針雙效儀療法組合係同一日包括做兩個療程, 會做微針,同睇皮膚既情況之前或之後再做5同既機或且精華沖水療程,
而個CRF MTS 4 PLUS組合療程,係做4個療程,第一日去做兩個,其中係會做微針,之後就再做機, 之後再睇皮膚情況隔幾日至十幾日,同一日再做另外兩個療程,試做都會有護膚品送返屋企用, 佢解釋得都好詳細,仲問我皮膚而家有咩問題,平時點護理, 之後仲話我知我既問題好可能係用既野5啱,所以一直都改善5到!
JOIN PLAN都會有護膚品送, 佢話因為返屋企用既野都好緊要, 用得5啱都會影響個療程, 如果膚質比較差,有幾個問題同時出現,可以做CRF MTS 4 plus就會改善得快d,還原肌活細胞MTS-2微針雙效儀療法組合, 如果膚質OK,問題又5多, 呢個都可以改善到,但如果膚質差,問題比較多,可能慢少少, 但都5會相差太遠, 因為每次都會跟進個情況,到時都會再提醒我或者比意我要注意D咩
用野都真係咁緊要咩,不過好似真係好專業,釨有經驗咁,你哋做既時候用既野,仲有點樣教你哋護理GA?

各位我想問下,如果我去試做係咪都可以同我查下我而家用緊既產品啱5啱我用?

個CRF MTS 4 PLUS可5可以5試做直接join plan係咪以經可以即時伶走join plan送既產品呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]