• 瀏覽: 621,575
  • 回覆: 2,925
  • 追帖: 66
Fractional CO2 Laser 二氧化碳分段式激光/Fraxel laser/Mosaic laser有冇人做過

熱賣及精選
引用:
原帖由 moluisa 於 2012-1-13 01:17 PM 發表

Fractional CO2 Laser 二氧化碳分段式激光/Fraxel laser/Mosaic laser有冇人做過
有朋友做過Fraxel laser, 紅得好嚴重超過一星期
but都有效果

我知道邊度做MTS組合療法療程la ha ha,約咗新年後試一試^^

引用:
原帖由 tony.ton86 於 2012-1-19 06:48 PM 發表

我知道邊度做MTS組合療法療程la ha ha,約咗新年後試一試^^
可唔可以話俾我知!!我真係好痛苦!!我搞左幾年做過laser,peeling,果酸同其他療程…都只係好左三成…
你講埋俾我知麻煩你!!><

新人~多多指教 : )
thanks for sharing

引用:
原帖由 siukay0630 於 2012-1-19 11:30 PM 發表

可唔可以話俾我知!!我真係好痛苦!!我搞左幾年做過laser,peeling,果酸同其他療程…都只係好左三成…
你講埋俾我知麻煩你!!><

原來樓主講既組合療法療程係速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法
等我過年後try try先,,好先到時再話埋比你知, 冇效我都費事再講里

MTS有冇話醫唔好?
姐係做幾次都改善唔到凹凸問題? 求解

引用:
原帖由 tony.ton86 於 2012-1-23 05:25 PM 發表

原來樓主講既組合療法療程係速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法
等我過年後try try先,,好先到時再話埋比你知, 冇效我都費事再講里
ok到時話埋比我知~~

引用:
原帖由 tony.ton86 於 2012-1-19 06:48 PM 發表

做咗未呀?

要做幾多mm? ? 過程o 5 ok? 做完紅成點?

前日試做完個速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法,做咗2個幾鐘
Feel好專業,但落精華好(na)@@

Fractional Co2分段式二氧化碳激光 FRAXEL激光 MTS微針 速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法
有咩不同? ?

應該係微針可以同時加入精華~FRAXEL LASER & Fractional Co2 LASER就不能

引用:
原帖由 tony.ton86 於 2012-2-2 06:27 PM 發表

前日試做完個速效元素crf mts 3 plus微針復方組合療法,做咗2個幾鐘
Feel好專業,但落精華好(na)@@
好5好呀? 過程痛苦麻,點同你做?

引用:
原帖由 ken2612 於 2012-2-5 12:43 AM 發表

應該係微針可以同時加入精華~FRAXEL LASER & Fractional Co2 LASER就不能
咁都係好似微針好D!~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]