• 瀏覽: 621,574
  • 回覆: 2,925
  • 追帖: 66
有冇效果好睇醫生或且美容既經驗同做既方法,正常做一次點都睇到啲效果既..

熱賣及精選
我都做過去痘疤痘坑收毛孔既療程 BUT 冇用, 我做水晶磨皮

我做過鑽石磨皮.磨完好乾

引用:
原帖由 pocoo 於 2011-12-6 11:31 PM 發表

我既印係有淡到,但係你只係為咗去印我又覺得5洗要做到呢個微針後方組合療法, 因為都成3千幾,
除非你又有凹洞,又有印,又有粉刺暗瘡,又有毛孔,皮膚又差咁多問題, 我就覺得做呢個一次過做可以做好咁多問題而 ...
你講既問題我都有 可唔可能pm 微針後方組合療法 details過我>?THX~~

我都想試做下呀!!!!!!!有冇辦法可以有人話我知MTS微針復方組合療法療程係邊度可以做呀!
樓主一直都冇講,又5覆 我既暗瘡凹疤痕已經都攪咗好耐,都攪5好,皮膚時好時壞,,,超級煩燥!~
麻煩幫幫忙話我知**

我唸樓主做個間好可能同我同一間, 因為好相似
我做緊個療程係速效元素CRF MTS 3 Plus微針復方組合療法療程, 你試下

有暗瘡印去吾去到?

我想知?

5好意思呀,好多pm問我邊度做mts微針組合療法療程,真係5好意思,我5想比人話賣廣告,我只係想分享下大家要留意既野,而且只係我個人既經歷,未必等如大家,所以冇講到sorry r~

引用:
原帖由 pocoo 於 2012-1-6 11:01 PM 發表

5好意思呀,好多pm問我邊度做mts微針組合療法療程,真係5好意思,我5想比人話賣廣告,我只係想分享下大家要留意既野,而且只係我個人既經歷,未必等如大家,所以冇講到sorry r~
講比我知邊度做個MTS組合療程有咩所謂呀? 都只係5想搵錯啫????????????
我個面d凹凸洞都5少野 成面疤痕皮膚又差
已經夠灰!!!!!!!!!!!!!!
都係想知下,我都知係你既經歷!!!!!!!!!但我都只不過想知下
咁我可以多d瞭解清楚........然後我先可以自己再去決定啫!
可以幫下忙嗎????

樓主果間我應該之前去過。要有心理準備,唔平嫁!

引用:
原帖由 iwantpretty 於 2012-1-8 06:58 PM 發表

樓主果間我應該之前去過。要有心理準備,唔平嫁!
你好呀 如果你真係知道樓主果間係邊間,可以話我知嗎??
平貴5係問題,最緊要做得好5好,可以比資料我嗎??
起碼等我自己可以打去問下再瞭解下都好!!
起碼我可以知道係點先再唸去5去試, 而家連點樣做,係邊度都5知,點唸呀?????
麻煩你話我知....萬分多謝你既幫忙呀!!!!!

引用:
原帖由 hoaa 於 2011-12-31 07:38 PM 發表

我唸樓主做個間好可能同我同一間, 因為好相似
我做緊個療程係速效元素CRF MTS 3 Plus微針復方組合療法療程, 你試下
你好呀 你係咪好肯定知道樓主果間係你做既同一間呀????? 如果係,,,可以話我知嗎??
起碼等我自己可以打去問下再瞭解下都好!!
起碼我可以知道係點先再唸去5去試, 而家連點樣做,係邊度都5知,點唸呀?????
麻煩你話我知....萬分多謝你既幫忙呀!!!!!

暗瘡印已經夠麻煩@@成日都要搵庶瑕膏庶@@仲要有埋暗瘡疤,仲要係凹陷疤仲更加煩@@庶都庶不到!@!我都好後悔以前成日擠瘡瘡,好在我都只係暗瘡印多!!凹洞凡以不嚴重!都算不幸中既好彩!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]