• 瀏覽: 621,593
  • 回覆: 2,925
  • 追帖: 66
樓主做呢個MTS微針復方組合療法療程三千幾一次都好貴WO 我見做微針3百幾都有得做,只不過吾知用咩精華,同冇儀器做!我見千幾蚊既就用胎盤素精華連CO2 GEL MASK聽人講做完皮膚都係好咗!你呢個係用咩野做噶,可吾可以詳細D講下麻 因為價錢都有一個距離

熱賣及精選
原來有咁多問題,但返緊工冇時間答你吔 sorry sorry sorry
may be 今晚啦!

I LIKE

我問微針復方組合邊度可以做?但係send不到信息?

痛不痛?

引用:
原帖由 pocoo 於 2011-11-6 02:32 PM 發表

請不要問我做過既公司係邊間, 因為只是分享不公開公司名@
之前做極Facial皮膚都冇吔大改善, 黑頭粉刺仍然經常有,仲有D可能人稱玫瑰瘡,成日都係個面度既暗瘡都時好時壞,毛孔仍舊大大粒, 凹凸洞痘疤更加冇可能做 ...
any phone show us?
dont sell advestisment here la
人地好辛苦搵錢ga

I am candy.
引用:
原帖由 candy_ar22 於 2011-11-20 09:42 AM 發表

any phone show us?
dont sell advestisment here la
人地好辛苦搵錢ga
支持搵錢好辛苦  錢洗咗冇問提
最緊要有效 不過3千幾真係好貴
樓主你做過咁多間公司
不如比個電話或且係邊度做
總好過搵錯地方
又再人次浪費辛苦錢
起碼可以親自瞭解咗個療程之後再認為有冇信心
先再決定都好呀
但係而家係邊度做激光微針都5知
全香港大大小小咁多間  點搵呀?????
個個都話自己做果間好ga la
一係就話人哋果間做得5好
你不如都係比資料我哋
等我哋自己衡量決定la

i need it

pocco點解仲未有回應

多謝分享

謝謝分享....期待樓主繼續~~

引用:
原帖由 stellala 於 2011-11-6 07:49 PM 發表

你做幾多mm針呀?? 痛5痛呀?
我做1.5mm 因為有麻醉膏所以做就5痛 係到最尾有就有d感覺
但都仲可以接受
反而係之後再落精華就na na 個面感覺好熱 仲係到跳下跳下

引用:
原帖由 tony.ton86 於 2011-11-7 05:31 PM 發表

pocoo你做既MTS微針復方組合療法療程所謂第三部份療程係吔野黎 會做d咩
係咪要另外比錢做,還是包埋 做完之後要用咩去護理個皮膚? 係邊度買? 幾錢?
要做幾多次? 要紅幾多日?  ...
pocoo點解你回覆我

引用:
原帖由 MERCYBB 於 2011-11-20 06:34 PM 發表

支持搵錢好辛苦  錢洗咗冇問提
最緊要有效 不過3千幾真係好貴
樓主你做過咁多間公司
不如比個電話或且係邊度做
總好過搵錯地方
又再人次浪費辛苦錢
起碼可以親自瞭解咗個療程之後再認為有冇信 ...
支持,最重要係值同有效果,我都想要些資料看看

支持~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]