• 瀏覽: 2,217
  • 回覆: 15
想買eye base..我之前未用過..
請問有邊隻牌子既eye base好用??
最好講埋個價錢出等我有個預算..
p.s.希望唔好太貴既..thx

最好俾張相黎等我認著佢去睇睇..

Yamapi+Tego+Masu+Koya+Shige+Ryo+Uchi+Kusano = NEWS
對於我來說..NEWS永遠是八位一體的喔!!
無論再過幾多年..NEWS既精神都不滅..
堅信完整的NEWS有一天會回來的..!!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我用urban decay primer potion,,US$19....香港買貴少少

回覆 引用 TOP

laura mericer $200

愚人自娛

回覆 引用 TOP

nyx同elf大約$40-$60到!

回覆 引用 TOP

平平地買CANMAKE都OK, $68好似

沿途幾多障礙, 埋頭撞向未來, 閉上呼吸跟你墮進深海...

回覆 引用 TOP

NARS Eyebase... Around HKD$260

回覆 引用 TOP

LAURA MERCIER, 我係油眼, SUMMER一定要用, 用左O的眼影眼線KEEP得好好,2年前在YAHOO拍賣買, 180元, 係個在LAURA MERCIER做的女SALES賣的

嚴禁利用簽名檔作商業廣告,再犯禁言處理

回覆 引用 TOP

想問..以上推介既除左NARS有邊隻係有色既??
因為之前被人幫我化日妝..佢用既eye base係有色既..近膚色咁la..
我見佢用完可以接近唔洗用e/s都得..睇落仲自然好多..

Yamapi+Tego+Masu+Koya+Shige+Ryo+Uchi+Kusano = NEWS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~[惡魔].琪'~ 於 2011-6-19 11:33 PM 發表

因為之前被人幫我化日妝..佢用既eye base係有色既..近膚色咁la..
laura merier has 7 colors

愚人自娛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~[惡魔].琪'~ 於 2011-6-19 11:33 PM 發表

lunasol also hv skin-tone eye base

沿途幾多障礙, 埋頭撞向未來, 閉上呼吸跟你墮進深海...

回覆 引用 TOP

ELF,, 又平又好用,,
上次系yahoo bid $40支,
我都系超油眼,眼睫毛都會出油, 搞到副眼鏡油立立
用左好超多,,, 系10幾個鐘之後先會出少少油,
utube有好多同UDPP的比較咖!

回覆 引用 TOP

mac paint pot

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Udon 於 2011-6-20 08:02 AM 發表

mac paint pot
paintpot is shimmer, few colors are matt vut theyre pink for asain.

愚人自娛

回覆 引用 TOP

我依家用緊etude house, 都唔錯wor~~~
e/s, 眼線真係keep耐左^^

回覆 引用 TOP

etude house邊到有得賣??
如果CANMAKE同ELF..邊個好用D??
我上網睇..CANMAKE果個係膏狀..ELF果個係液體狀..
膏狀用既份量對我而言好似易控制D..
P.S.我隻眼真係勁勁勁油..

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]