• 瀏覽: 12,265
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 winnie215 於 2011-3-25 04:04 PM 發表

其實根根分明係咩意思.. 幾條痴住一齊一束束定一條條分開?
一定係分開

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin
熱賣及精選
你地咁樣講,都唔知買樓主呢支等係cat eyes 好~~~!!

HHIHI~SIS你個blog連左去google

引用:
原帖由 suechan0138 於 2011-3-25 07:05 PM 發表

你地咁樣講,都唔知買樓主呢支等係cat eyes 好~~~!!
就咁, 2支比呢, 呢支蜷曲度好d, 同埋可以搽到比較誇張既效果
cat eyes就比較分明, 蜷曲度好, 同埋效果比較自然

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin
但就咁睇好似唔係咁分明, 反而我用肥仔紫字就好分明

引用:
原帖由 HKplug 於 2011-3-26 12:32 AM 發表

推介一隻用溫水落mascara!!
B&C Advantageous effect brow last EX MASCARA(紅/黑雙頭)
效果好似用左false lashes咁
雖然係要溫水落, 但係成功keep到翹既效果!
l'oreal金色果支好可以keep到翹的

我想要濃密... 咁邊隻好呀?

引用:
原帖由 suechan0138 於 2011-3-27 09:46 PM 發表

我想要濃密... 咁邊隻好呀?
最濃密應該係黃色果支magnum...
如果hypercurl呢2隻比, 咁呢支肥仔會濃過cat eyes

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-3-27 10:13 PM 發表

最濃密應該係黃色果支magnum...
如果hypercurl呢2隻比, 咁呢支肥仔會濃過cat eyes
but is it curler than the magnum?
does your eyelash drop if you using the magnum one?

引用:
原帖由 yanyi0611 於 2011-3-28 12:46 PM 發表

but is it curler than the magnum?
does your eyelash drop if you using the magnum one?
其實我冇用過MAGNUM
不過REVIEW睇左唔少
綜合來睇...MAGNUM既蜷曲度都不是太理想.../_\

oh thz, I will get it when it has discount

呢支同cat eyes蜷曲度會唔會差好遠?

引用:
原帖由 jean117 於 2011-3-28 10:04 PM 發表

呢支同cat eyes蜷曲度會唔會差好遠?
又唔可以講好遠, 但呢支係好d

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]