• 瀏覽: 12,143
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
呢支係唔係maybelline 眾多睫毛液之中最好用的一支???

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
唔睇post唔知
由有左假眼睫毛之後都唔再點著重睫毛液了 睇完心陏陏..想試下揸返好勁睫毛液唔貼假毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suechan0138 於 2011-3-24 12:29 AM 發表

我有用個呢隻,都好,但有d 唔舒服,所以都想用d base 保護番個睫毛健康d~
um...其實我覺得BASE係加強同令妝效更好既功能為主, 同睫毛冇咩保護性...
反而睫毛精華就有用
平平地可以試CANMAKE果支

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jophiel 於 2011-3-24 12:58 AM 發表

呢支係唔係maybelline 眾多睫毛液之中最好用的一支???
SO FAR我覺得呢支同CAT EYES應該係最好

溫水落果D我見蜷曲度都唔係太好

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一野吉爆你 於 2011-3-24 05:35 AM 發表

唔睇post唔知
由有左假眼睫毛之後都唔再點著重睫毛液了 睇完心陏陏..想試下揸返好勁睫毛液唔貼假毛
其實而家比較流行淡眼妝
所以都流行用睫毛液少左用假毛喇
假睫毛就算幾自然既款都多少有人工感呢...

回覆 引用 TOP

呢枝同cat eyes 用出黎有咩唔同? 我兩枝唔知買邊枝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 winnie215 於 2011-3-24 11:09 AM 發表

呢枝同cat eyes 用出黎有咩唔同? 我兩枝唔知買邊枝
我用緊cat eyes,,
呢支係偏自然ge...
奴果你要濃密就唔啱你喇~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-3-24 09:52 AM 發表

um...其實我覺得BASE係加強同令妝效更好既功能為主, 同睫毛冇咩保護性...
反而睫毛精華就有用
平平地可以試CANMAKE果支
你話canmake 呢隻係精華定係base ar?

回覆 引用 TOP

cat eyes 都係may記出的嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suechan0138 於 2011-3-24 11:29 AM 發表

你話canmake 呢隻係精華定係base ar?
精華~

我冇用BASE的=3=

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DREAM阿夢 於 2011-3-24 11:15 AM 發表

好似真係好翹下喎@@唔知會唔會易甩色呢~我之前就試過紫色字果只既效果都好好架,好濃密,有D想試下樓主你講既呢只~
其實最緊要係你本身要夾靚左D毛先
D毛唔係搽左MASCARA自己識翹...所以蜷曲MASCARA基本上只係幫你HOLD住夾出黎既蜷度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suechan0138 於 2011-3-24 11:29 AM 發表

cat eyes 都係may記出的嗎?
係呀~
VOLUM' EXPRESS HYPERCURL CAT EYES噢~

回覆 引用 TOP

又好似幾好bor~ 買支try 下先~ thx~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞千 於 2011-3-24 11:13 AM 發表

我用緊cat eyes,,
呢支係偏自然ge...
奴果你要濃密就唔啱你喇~
cat eyes 會比呢隻濃密呀?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]