• 瀏覽: 12,140
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
我咁岩上次見特價買左呢支,仲未有機會試呀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-3-23 05:03 PM 發表

呢支唔係呀...
香港暫時得雙頭果支double stretch,同magnum super film可以用溫水卸
紅色O個支fibering 都得呀~
不過我覺得佢唔夠勁

回覆 引用 TOP

我都想搵eye base ,
因為我之前用開kiss me 覺得超好用
但落妝時會甩eyes lash, 好心痛呀
請推介好用又唔貴的base

回覆 引用 TOP

我都睇唔到你個blog, 請再upload

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-3-23 05:30 PM 發表

max factor我之前都買過一支, 但好dup呀

如果暖水落既so far我試過得l'oreal金色果支係可以做到佢寫既效果+真係蜷=3=

e/s績線或者想佢顯色D都可以用EYE BASE打底架!
EYELINER你可以試左得唔得先,  ...
摩斯sis
max factor 0既false lash effects唔dup呀
我本身d 眼睫毛都係向下
夾完用false lash effects都可以keep到全日唔dup架
不過~~~佢比maybelline貴~~
就算75折左都要$10x

回覆 引用 TOP

我都好想試下maybelline,
如果化淡妝(base + 碎粉) + 只畫上眼線
請問呢支好d定cat eyes?
邊支新手易用d?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suechan0138 於 2011-3-23 08:39 PM 發表

紅色O個支fibering 都得呀~
不過我覺得佢唔夠勁
我冇用電睫毛棒...
溫水落果d都試左好多隻...差唔多隻隻都dup
fiberwig呢支有朋友用緊, 佢會用電睫毛棒, 但佢都有講過如果唔用會dup...

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suechan0138 於 2011-3-23 08:42 PM 發表

我都想搵eye base ,
因為我之前用開kiss me 覺得超好用
但落妝時會甩eyes lash, 好心痛呀
請推介好用又唔貴的base
你指kiss me既mascara?@@
如果係落mascara而甩既...建議你買以下呢支黎幫手落...!!
落得乾淨之餘, d睫毛都少左甩架~

落妝果陣搽係睫毛上面, 等一陣(可以搞下其他野先)
之後用化妝棉濕少少卸妝液抹走就ok~
我試過, 呢支落MJ/FASIO/KISS ME都好好!

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsuyoshi0925 於 2011-3-23 08:57 PM 發表

摩斯sis
max factor 0既false lash effects唔dup呀
我本身d 眼睫毛都係向下
夾完用false lash effects都可以keep到全日唔dup架
不過~~~佢比maybelline貴~~
就算75折左都要$10x
咁may記一定平d既...
佢d mascara唔折都唔過一百喎, 上次特價左呢支好似七八十咋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BBQ_pringles 於 2011-3-23 09:57 PM 發表

我都好想試下maybelline,
如果化淡妝(base + 碎粉) + 只畫上眼線
請問呢支好d定cat eyes?
邊支新手易用d?
呢支如果搽一層其實都好自然
但佢個頭大d, 搽下睫毛比較唔方便
cat eyes我自己本身都有用過, 我覺得會易控制d
但佢係梳頭, 都有人會用唔慣喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NicoleCheang 於 2011-3-23 06:20 PM 發表

睇唔到個blog
上面條link度有連結

回覆 引用 TOP

緣份誰亦不可以保證
但看著時間過    只有我仍在尋找
寄望還會有位路人 清楚我亦蠻吸引
在自信心遠離時 能給我一秒心動的眼神
期待 未來卻不會因此安排
總有一天 謎底會揭開
令每一句台詞 像再生之中開始
我都想買。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 橙橙2號 於 2011-3-23 10:48 PM 發表

我以前買過一支尼隻牌子既睫毛液.果陣初學唔識用..查到d眼睫毛超長....又痴住晒=0=
所以無再買尼隻牌子lu
依家新出尼隻好似好唔錯..下次經過買黎用下
個人心得係
如果想效果誇張d, 可以等第一層乾左, 先再上第2層~
個效果會再出d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-3-23 10:22 PM 發表

你指kiss me既mascara?@@
如果係落mascara而甩既...建議你買以下呢支黎幫手落...!!
落得乾淨之餘, d睫毛都少左甩架~

落妝果陣搽係睫毛上面, ...
我有用個呢隻,都好,但有d 唔舒服,所以都想用d base 保護番個睫毛健康d~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]