• 瀏覽: 1,597
  • 回覆: 8
[隱藏]
話說當日與你拍拖,喜歡你的笑容,鐘意你的純真。
點知,離開校園後,你變得貪心,變得自私,係人前扮可愛,就好似快樂的天使,所以你就算唔靚生得平煩,依然好多追求者,不過我信任你愛你,所以,無怪責你自私,重要希望我地結婚後,有自己既事業,為我地既將來作好準備!
當你嫁比我後,你多多怨言,周圍話我無本事,唔上進,更本睇我唔起,怪我咁多年無得升職,無本事養你,自問有間公屋,月薪二萬,外加散工人工,差不多三萬幾,我咁都叫唔上進嗎?
結婚未夠一年,你以經出去勾三搭四,我忍到第二年你都係覺得自己無錯,將所有責任賴晒我,重要帶我認識你出面溝既男人,其中重要係有老婆,點解你攪到自己咁賤,點解你唔反醒下!
我現在忍無可忍,我地離婚吧!莉

[ 本帖最後由 mm9009 於 2011-3-19 03:08 AM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

面對學校既時候,佢未被社會污染,直到佢知道自己追求名利,追求刺激既人生,佢以經唔介意自己賤,只要得到所需,叫佢接客,勾佬又有何難!
樓主:你只係佢人生入面其中一個水泡,放開心情,尋找下一個愛侶,不過唔好再比單純既外表呃你!



回覆 引用 TOP

女人變心變到咁,我怕得以後唔再信愛情,佢要物質重於一齊,無人睇出佢係公屋出身,重以為佢屋企有錢!
佢現在就好似花蝴蝶,周圍招野桃花!



回覆 引用 TOP

咁都係情書咩...
唔好諗咁多
吊多佢幾鑊



回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 mm9009 於 2011-3-15 02:38 PM 發表

話說當日與你拍拖,喜歡你的笑容,鐘意你的純真。
點知,離開校園後,你變得貪心,變得自私,係人前扮可愛,就好似快樂的天使,所以你就算唔靚生得平煩,依然好多追求者,不過我信任你愛你,所以,無怪責你自私,重 ...
兄台,呢個世界會有咁既女人,而你又忍得佢咁耐....佩服...
有句說話,寧教人打仔,莫教人分妻,你自己決定吧!!!
我都唔好得你幾多!!!!!!唉



回覆 引用 TOP

我以經單方面分居,等年尾就可以攪離婚!


回覆 引用 TOP

千祈唔好因為呢次就對愛情失去信任
其實好多人係學校畢業之後都會變
下次你要睇清楚先



回覆 引用 TOP

有緣愛你,但佢無緣愛人,佢以經出賣左自己既靈!


回覆 引用 TOP

你黎封似警告信多D... 其實你有無諗過你自己都有問題...
如果要離婚太可惜吧... 有時不要被怨火蒙閉眼睛...
快點問清楚自己點解今日搞成咁吧...



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]