註冊 登入

好憎d facial sales係咁sell course......

好憎d facial sales係咁sell course...... E-mail 此主題給朋友

成日去做 facial......
但 d sales 係咁sell course.....
真係好討厭....
次次都要放低 d 先走得甩....
唔知大家有冇咁 ge 問題?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
成日都系甘咖啦~so我都五系好想做facial

回覆 引用 TOP

咁係你耳仔軟o者!
我有一次去一個免費美容按摩半小時,做完個sales係咁sale我都唔肯,最終佢蝕左半小時按摩服務兼兩杯花茶俾我囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米豬蓮 於 2010-2-18 12:11 AM 發表

真係好討厭....
Where do you have the facial??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米豬蓮 於 2010-2-18 12:11 AM 發表

真係好討厭....
以前做facial嗰時都有,但就唔係次次咯﹗
不過,真係好鬼煩﹗佢sell嘅嘢,未必啱我心水丫麻﹗
煩鬼住晒﹗

快樂時要樂在其中,不要浪費,才會對得起自己~

回覆 引用 TOP

<<保鮮の玫瑰>>寓意永恆不變的愛,愛情熱度持久保鮮,可以存放2~3年的真正玫瑰花。
唉~人地都係到搵食姐,佢地去唔到某個就一蚊疥無ga啦!!
雖然我都好討厭hard sell但都可以明解ge,總買or唔買之堅定d自己立場,
大家都唔洗浪費時間.

回覆 引用 TOP

我間美容院都有. 差唔多次次都SELL. 有時都想訓一陣麻. 我次次都拒絕佢.

回覆 引用 TOP

我試過唔book下一次時間, 佢仲黑面添
上次仲換左個極大力既姐姐, 按到我塊面即刻出暗瘡, 跟住成個禮拜仲係咁出
按肩頸時仲係咁'滅'我, 痛到死
做埋呢兩次以後都唔去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ilona 於 2010-2-18 07:27 PM 發表

我試過唔book下一次時間, 佢仲黑面添
上次仲換左個極大力既姐姐, 按到我塊面即刻出暗瘡, 跟住成個禮拜仲係咁出
按肩頸時仲係咁'滅'我, 痛到死
做埋呢兩次以後都唔去
係 lu....
我最驚就係咁....
差唔多間間都係咁....
真係唔敢搵塊面比佢博嘛....
所以成日都上當....
有冇 d 老實 d 0既美容院介紹下比我....

回覆 引用 TOP

雖然我都唔係太鍾意, 最好比完試做價即走
但算啦........講真人地真係好想SELL你咩
都係為份工搵兩餐唧, 如果唔係好多美容院執晒粒
你唔JOIN既咪比明立場

回覆 引用 TOP

但係唔理佢我驚佢整壞我塊面
咁又唔得咁又唔得
搞到我唔敢去

回覆 引用 TOP

我都好怕..講真
sell我唔怕 最怕係佢哂我時間同埋唔比我走
有時join左仲慘,因為join左唔買佢d plan
唔知佢會比d咩用落我塊臉度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vanicwy 於 2010-2-19 09:35 PM 發表

我都好怕..講真
係架~
不過so far我都仲未遇到呢d問題~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vanicwy 於 2010-2-19 09:35 PM 發表

我都好怕..講真
點唔俾你走呀?你要走佢阻唔到你,再阻佢就犯法架啦!

回覆 引用 TOP

27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。