• 瀏覽: 14,632
  • 回覆: 71
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2010-1-27 09:21 PM 發表

shiseido系果d粉既盒可以共用架
無論係MQ, aqua label...都可以入到MJ盒
即係寫住「資生堂」就用得??
有無平價好介紹呀??MJ隻蜜粉得唔得ga??
(我係混合性肌膚,T字油好易出油)

熱賣及精選
佢個粉餅盒真係好靚..

Skin Lingerie Pore Cover 佢係concealer定base??

美波新妝好靚!
燒死我了呀~~

Skin Lingerie Pore Cover <<都有D興趣= =+

個粉盒原來可以共用.!!!@@
咁就真係考慮得過,因為我係用MQ粉= =+如果共用得我覺得好靚~仲係銀色!

咁個base係咪即係matte嫁

Pk722果盤好靚哦~~~~~~

個盒好靚呀!!
我而家仲用緊佢金色O個個.不過都用左成3年甩哂色
黎緊買返個銀色黎用先XD

我知佢D粉好麻麻,個盒我當鏡用,唔鬼裝粉

引用:
原帖由 cheukyee 於 2010-1-27 11:17 PM 發表

即係寫住「資生堂」就用得??
有無平價好介紹呀??MJ隻蜜粉得唔得ga??
(我係混合性肌膚,T字油好易出油)
係資生堂嘅乾粉基本上都用得。
仲有ipsa同ettusias都用得(因為佢哋都係資生堂集團嘅)
我以前就用MQ同ettusias嘅粉餅裝落mj個粉盒入面,不過mj啲粉唔太靚,又冇我咁深膚色,所以唔用佢啲粉
我應該會買嗰支睫毛液同埋銀色盒

mascara很吸引!!!!但暫時未可以買住~手頭上仲有支未開~

好吸引呀!!好想快d買呀!!!!!!!

希望愈改愈好, 唔好愈搞愈喎

大佬呀, 我係MJ 睫毛液 擁躉

銀色盒子燒到我!!!!!!!
好想買呀!!!!
thx for sharing!!!!

好消息~!!
兩款眼影 & 睫毛液 已經在屈臣士上架~~~~
(我在銅鑼灣時代廣場見到了!)

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2010-1-28 03:23 PM 發表

好消息~!!
兩款眼影 & 睫毛液 已經在屈臣士上架~~~~
(我在銅鑼灣時代廣場見到了!)

good new
去 look look 先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]