• 瀏覽: 16,579
  • 回覆: 82
  • 追帖: 2

嘩...好多bra bra呀....個個都好靚!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 man_mns 於 2010-2-20 04:07 PM 發表

嘩...好多bra bra呀....個個都好靚!!
thanks..

4/7/2012 Grandpa I miss you.
你既所有事情終於完滿結束. 你可以安心休息.
點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??
if not fit,  how can you return?

引用:
原帖由 waha818 於 2010-2-21 10:29 PM 發表

if not fit,  how can you return?
return to store

點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-1-27 06:07 AM 發表

手痕痕上網shopping. 又訂左幾個bra bra...

好靚呀 ~~
你 body 又好

~真心希望大家開開心心又一day..無謂成日望倒後鏡做人, 前面仲好景呀~
引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-25 05:01 PM 發表

好靚呀 ~~
你 body 又好
多謝....

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-1-30 10:03 AM 發表

ha ha...... 咁我賣D俾你囉.... hoho
香港無 VS 賣

~真心希望大家開開心心又一day..無謂成日望倒後鏡做人, 前面仲好景呀~
引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-2-25 05:03 PM 發表

多謝....
有個仲好厚塾呢

幾時攪團購呀

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-25 05:11 PM 發表

有個仲好厚塾呢

幾時攪團購呀
團購版規唔得,,

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-25 05:04 PM 發表

香港無 VS 賣
香港聽人講係有架..

不過小款喳.

藍白果個連入面都有波點 好可愛 :p

引用:
原帖由 Little_T 於 2010-2-27 06:52 PM 發表

藍白果個連入面都有波點 好可愛 :p
見佢咁可愛所以買左佢...

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-2-27 06:01 AM 發表

香港聽人講係有架..

不過小款喳.
香港邊度有得賣呀???
好想買呀!!
shipping太貴啦
us$50....-.-
仲貴過我買-.-

引用:
原帖由 car_rie09 於 2010-2-28 10:12 AM 發表

香港邊度有得賣呀???
好想買呀!!
shipping太貴啦
us$50....-.-
仲貴過我買-.-
我可以幫你買, 郵費無咁貴,

提示:支持鍵盤翻頁左 右