• 瀏覽: 17,119
  • 回覆: 82
  • 追帖: 2

幾可愛
我都好鍾意呢d比較cute d o既款

熱賣及精選
好靚下,下次你可唔可以影埋著住嘅上嚟?`

可以睇下D效果好唔好

好靚呀~全部我都中意

引用:
原帖由 燒魷魚 於 2010-2-14 04:12 PM 發表

好靚呀~全部我都中意
thanks..

4/7/2012 Grandpa I miss you.
你既所有事情終於完滿結束. 你可以安心休息.
點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??
sis
你pink有dot果個係咪push up bra黎ga?
幾$$?
我係hk wo,,點先可以買到aerie d bra/0\
我又無credit card

好正...
邊個網訂?
可以比我

引用:
原帖由 prettyyluc 於 2010-2-15 04:37 PM 發表

sis
你pink有dot果個係咪push up bra黎ga?
幾$$?
我係hk wo,,點先可以買到aerie d bra/0\
我又無credit card
係push up...

我可以上網幫你訂既,, 我係美國住

點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??

引用:
原帖由 Morny 於 2010-2-15 10:36 PM 發表

好正...
邊個網訂?
可以比我
aerie <自己加www.同埋.com

引用:
原帖由 Abyssinian 於 2010-2-15 10:54 PM 發表

幾靚牙..
質地仲好舒服,,

上網訂無乜安全感...

引用:
原帖由 harmonypppp 於 2010-2-16 08:55 PM 發表

上網訂無乜安全感...
我訂過好多次. 無事

Really sexy, expensive ma ??

引用:
原帖由 雅波子 於 2010-2-19 03:41 PM 發表

Really sexy, expensive ma ??
計番港紙唔使$300.. 唔知道算係平定係貴

提示:支持鍵盤翻頁左 右