• 瀏覽: 16,577
  • 回覆: 82
  • 追帖: 2
熱賣及精選
引用:
原帖由 cairoking1 於 2010-1-28 09:59 AM 發表

唔知點解我POST唔到相-__-HAHA

你d bra都幾靚@@,,不過網上買你唔驚唔岩??

或者原來試左先覺得唔舒服嫁咩??
唔岩可以換或者拎番$...

4/7/2012 Grandpa I miss you.
你既所有事情終於完滿結束. 你可以安心休息.
點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??
死喇.. 中毒........

今日收到coupon, 又去左買..... 真係最後一個喇
(今個月).

點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??
引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-1-28 02:57 PM 發表

死喇.. 中毒........

今日收到coupon, 又去左買..... 真係最後一個喇(今個月).

woo..... 著唔著得切.

引用:
原帖由 cairoking1 於 2010-1-28 09:59 AM 發表

唔知點解我POST唔到相-__-HAHA

你d bra都幾靚@@,,不過網上買你唔驚唔岩??

或者原來試左先覺得唔舒服嫁咩??
係唔係size太大呢? post唔到

引用:
原帖由 prettycherry 於 2010-1-28 03:11 PM 發表

woo..... 著唔著得切.
男朋友都問我著唔著得切...

我同男朋友講著唔哂, 你著囉..... 等你feel下做女人係幾辛苦

嘩好靚呀個個都...
全部都係我鐘意果D style...
請問呢位sis係邊度買架..

引用:
原帖由 fatCa 於 2010-1-28 09:00 PM 發表

嘩好靚呀個個都...
全部都係我鐘意果D style...
請問呢位sis係邊度買架..
usa..

I love Lady Gaga too

引用:
原帖由 Wacoal仔仔 於 2010-1-29 12:36 PM 發表

透透地 若隱若現先sexy呀 引死d仔呀

個黑色白點個bra好靚喎 仲要係VS 好似好舒服咁喎 我好中意呀

著唔晒俾我幫你著緊d loR
好舒服呀..... love it

啲bra都好少女feel喎...
想問係邊個牌子?

引用:
原帖由 Wacoal仔仔 於 2010-1-30 09:27 AM 發表

死~ 俾你搞到我都好想試下帶VS D bra添 但係我又買唔到
真係好舒服架. 一分錢一分貨....

我可以寄俾你. 哈哈.... 你俾番錢我....

引用:
原帖由 Wacoal仔仔 於 2010-1-30 09:59 AM 發表

你唔係著唔晒咩? 不如我幫你著緊d拿
ha ha...... 咁我賣D俾你囉.... hoho

提示:支持鍵盤翻頁左 右