• 瀏覽: 17,118
  • 回覆: 82
  • 追帖: 2

手痕痕上網shopping. 又訂左幾個bra bra...

4/7/2012 Grandpa I miss you.
你既所有事情終於完滿結束. 你可以安心休息.
點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??
熱賣及精選
Thanks for sharing !
粉紅色果個睇黎係 push-up bra, 著左個型靚唔靚?

引用:
原帖由 prettycherry 於 2010-1-27 11:49 AM 發表

Thanks for sharing !
粉紅色果個睇黎係 push-up bra, 著左個型靚唔靚?
係呀.. push up... 不過未試過,, 試左話你知..

點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??
Seems to be so nice, expensive ma ??

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-1-27 12:15 PM 發表

係呀.. push up... 不過未試過,, 試左話你知..
你好像試左啦, 重貼埋做頭像.....你真係勇......
舒唔舒服呀,,,,,,,,個 bra   
我見佢push up效果係迫條乳溝出黎.

我鐘意白底彩點個個呀
你係邊到訂GA?

引用:
原帖由 AGNES`` 於 2010-1-27 05:43 PM 發表

我鐘意白底彩點個個呀
你係邊到訂GA?
佢應該係 網上訂 , Aerie brand.

全部都好靚 , 不過都始終覺得買bra要試過先買會好d

junho ♥ hottest jay ♥ jaywalker

引用:
原帖由 雅波子 於 2010-1-27 05:01 PM 發表

Seems to be so nice, expensive ma ??
4個夾埋around HK$1000

引用:
原帖由 Wacoal仔仔 於 2010-1-28 01:49 AM 發表

我中意白色好花有lace邊果個
me 2,,, 勁靚.....

不過著白色tee, 好透下..

引用:
原帖由 nana0614 於 2010-1-27 09:02 PM 發表

全部都好靚 , 不過都始終覺得買bra要試過先買會好d
著開呢個brand. 所以唔使點試.. 唔岩既未拎去換..

引用:
原帖由 prettycherry 於 2010-1-27 06:05 PM 發表

佢應該係 網上訂 , Aerie brand.
bingo....

引用:
原帖由 prettycherry 於 2010-1-27 05:43 PM 發表

你好像試左啦, 重貼埋做頭像.....你真係勇......
舒唔舒服呀,,,,,,,,個 bra   
我見佢push up效果係迫條乳溝出黎.
哈哈....

一般舒服喳... 都係唔push up舒服D..

引用:
原帖由 AGNES`` 於 2010-1-27 05:43 PM 發表

我鐘意白底彩點個個呀
你係邊到訂GA?
幾少女feel...

提示:支持鍵盤翻頁左 右