Maybelline新品...架上直試~*

Maybelline新品...架上直試~* E-mail 此主題給朋友

最近有沒有留意到, 在屈臣士、萬寧都出現了一個小小的紙架?
還有架上一支很黃很大的睫毛膏?

Well...Maybelline又有新品推出了!!

懶人/忙人的好幫手--眼影眼線兩用筆。
EYE STUDIO 2-in-1 Shadow Liner

一共六色。

兩款新色眼影。
顏色組合非常配合秋冬的氛圍。

發色度方面尚可...其實妝感都偏淡的。

最後, 就是這一兩天才上架的...WATERSHINE Liquid

一共有4個顏色~~ 而且都很不錯。

*~請推推支持一下~*

馬上google多看一點:
無名 fukfukfuk

連結:
MAYBELLINE官方網站

(以上部份圖片翻拍自Maybelline香港官方網站)

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
支Shadow Liner好似唔錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2009-12-11 11:26 PM 發表

最近有沒有留意到, 在屈臣士、萬寧都出現了一個小小的紙架?
還有架上一支很黃很大的睫毛膏?

Well...Maybelline又有新品推出了!!

懶人/忙人的好幫手--眼影眼線兩用筆。
EYE STUDIO 2-in-1 Shado ...
金色眼影眼線兩用筆個色唔錯喎~~~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mondy 於 2009-12-11 11:52 PM 發表

金色眼影眼線兩用筆個色唔錯喎~~~~~~
最靚都係金色綠色~~
其實日本呀有好多其他色...
但香港冇入

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

有無試下摔佢易唔易甩呀~

回覆 引用 TOP

支mascara有骨膠原
唔知係咪真嫁呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家貓 於 2009-12-12 12:52 AM 發表

有無試下摔佢易唔易甩呀~
呢支係可以blend開架!

回覆 引用 TOP

想試下佢支mascara

佢隻lipgloss d色都好似幾靚~

回覆 引用 TOP

EYE STUDIO 2-in-1 Shadow Liner
個包裝好似好PRO噤

回覆 引用 TOP

唔知支眼影眼線筆好唔好用呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2009-12-12 12:12 AM 發表

最靚都係金色綠色~~
其實日本呀有好多其他色...
但香港冇入
香港d嘢一係慢幾拍一係黎都唔黎ga la

回覆 引用 TOP

枝眼線筆放到最低層....上次我特登睇下先見到
試上手好好畫,好順....
搵手指擦幾下.....變淺色左....冇甩晒..
之後我同個fd去左misshx睇野...
咁個姐姐幫我朋友搵落妝jelly清潔隻手...
條眼線整極都唔甩.....(姐姐話因為唔係用落眼妝既野黎落所以咁)
之後轉左一隻落妝油,就成功甩左條眼線!!!西利!!
不過唔知防油得唔得...我心思思想買.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛AYU 於 2009-12-12 02:12 PM 發表

枝眼線筆放到最低層....上次我特登睇下先見到
試上手好好畫,好順....
搵手指擦幾下.....變淺色左....冇甩晒..
之後我同個fd去左misshx睇野...
咁個姐姐幫我朋友搵落妝jelly清潔隻手...
條眼線整極都唔甩.....(姐 ...
咁強

不過佢話明係眼影眼線兩用, 個質地一定係可以推開
唔係甩色, 而係呢個係佢本身既特性
何況你上左眼根本都唔suppose捽架啦...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2009-12-12 02:37 PM 發表

咁強

不過佢話明係眼影眼線兩用, 個質地一定係可以推開
唔係甩色, 而係呢個係佢本身既特性
何況你上左眼根本都唔suppose捽架啦...
係咪49蚊????只不過我有dd眼油....驚好快化落下面變panda...
點好呢!!!!係我就等陣放工沖去買!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛AYU 於 2009-12-12 02:49 PM 發表

係咪49蚊????只不過我有dd眼油....驚好快化落下面變panda...
點好呢!!!!係我就等陣放工沖去買!!!
係 $59 呀~
其實平平地試得過

回覆 引用 TOP

32 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。