• 瀏覽: 3,273
  • 回覆: 21
個人開心分享:
最近join咗HK Rxxxx Dxxx 既Pony Cake 活動,真係每組整一個蛋糕,我同組有個唔錯既女仔,都幾好傾,嚟緊仲約佢中秋去迪迪尼添! haha!

引用:
原帖由 godson1982 於 2020-9-30 11:43 AM 發表

個人開心分享:
最近join咗HK Rxxxx Dxxx 既Pony Cake 活動,真係每組整一個蛋糕,我同組有個唔錯既女仔,都幾好傾,嚟緊仲約佢中秋去迪迪尼添! haha!
我同組女仔都吳同我玩,點算好呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 godson1982 於 2020-9-30 11:43 AM 發表

個人開心分享:
食咗先再上嚟講啦~

回覆 引用 TOP

的同組的男仔不理我。。。點解呢

引用:
原帖由 雨中回收的朋友 於 2020-9-30 12:20 PM 發表

因為妳似池美麗…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中回收的朋友 於 2020-9-30 12:20 PM 發表

因為你蟹水嗅

回覆 引用 TOP

帖子回收區

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

哈哈哈
咩叫蛋糕speed dating?
震蛋speed dating我就識

回覆 引用 TOP

賣廣告行遠啲!

回覆 引用 TOP

食左先講啦

回覆 引用 TOP

引用:

個人開心分享:
咁咪得米囉

回覆 引用 TOP

好癈,我咁高質都唔得

香港唯一旅館

回覆 引用 TOP

戴口罩睇唔到個樣 易中伏

回覆 引用 TOP

我都想參加,有冇蛋撻speed dating?

回覆 引用 TOP

賣廣告行遠啲!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]