標題: [其他] 作文:小明星的青春 [打印本頁]

作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 01:58 AM

我呢就係厄小明星上床的肌肉💪男,每日一條女,十日十條女,日日換小明星女朋友....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:01 AM

今日我在報紙📰登廣告,需要大量免費🆓小明星出鏡去表演,十幾個電話☎️打俾我,求我,要求我俾機會佢哋.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:03 AM

我租左一個小房間,香港地一間小房間租一日都要一千蚊,約啲小明星上來見下個樣先得.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:06 AM

第一條女上來見我,我講不錯👍你好靚女喎⋯⋯條女問我幾時可以表演?我講不好咁心急先,我仲未和你食飯,食左飯先知道你有冇機會....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:09 AM

條女和我講我不係雞,我講你想做明星就要倍我食飯....倍完我就要扮冇事,知道未?小明星考慮緊...我摸小明星的手仔,講你對手好滑架姐.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:12 AM

小明星個名叫小花,我講小花你出去先啦,我仲要面試其他人,小花神情恍惚⋯⋯考慮緊食飯會唔會有危險性?
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:17 AM

小花突然之間答應我,倍我食飯,我好開心🥳⋯⋯我約你2月1號食飯,有沒有問題?小花講好呀.....但你不可以出古惑嗰啲嘢架.....我笑笑口,咁靚女仲咁純情既.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:23 AM

約會當日,我哋去咗食消夜煲仔飯.....小花講咁夜我哋去邊度食飯呀?我拖住小花隻手,去到一間工廠大廈,入面有一間隱蔽包房餐廳.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:28 AM

我拍手👏叫廚師出來表演,廚師👨‍🍳出嚟表演一支竹,上面少少火,我叫佢噴火,廚師👨‍🍳就飲酒,對住支竹噴射,一把火燒起來好好睇......
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:30 AM

之後插支竹入個火爐度,放上煲仔飯,條女覺得好特別,我講一陣你估我哋食咩野?條女講不知道🤷‍♀️喎⋯⋯我講一陣你就知道⋯⋯
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:37 AM

個煲入面有好多蟲.....蟲蟲爬出嚟,我用手捉住隻蟲放番入去,講這些是新鮮煲仔飯.....條女開始驚,想走人⋯⋯
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:39 AM

但對門反鎖左,我講要有密碼才可以出去的,條女講我不食蟲,我講不食蟲食其他野喇,條女番番來坐,坐喺我旁邊等食飯.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:44 AM

我開始食蟲,條女講我好樣衰⋯⋯我攬住條女鍚小花個口,小花被我鍚覺得好恐怖😱⋯⋯反應不到,小花已經崩潰左.....我鐘意食蟲再鍚,完全沒有難度⋯⋯
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:48 AM

小花間接食蟲,我用口餵小花食蟲,又摸佢個胸,條女已經不知道🤷‍♀️自己做緊咩嘢?
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:51 AM

見到條女條褲濕左,我就知道佢想要了,我拖佢對手入房.....隱蔽房間,一間房後面再有一間房,特別房.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:52 AM

我放條女係張床度,張床有好多蟲爬來爬去,條女求我不要走,攬住我.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:55 AM

我攞左避孕套出來,除左自己條褲,講幫我戴套,條女好驚所以幫我戴套.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 02:58 AM

戴完套,我抱住條女彈下彈下甘,條女好開心攬實我,叫救命呀救命呀.....我講你有做戲的天份,條女臉子紅說多謝你.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 03:31 AM

過左一彈,小花衣服沒有了,只有2點,我叫佢冷靜,佢講我第一次,依家既我咩都被你玩完,我點冷靜呀,我播歌給小花聽..... https://youtu.be/Ux7SK8P3ixw
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 04:11 AM

小花不停要我負責任,我不停講我會負責任,過左一陣,我講準備拍一套戲,你可以做主角的..... https://youtu.be/LkzqSGo6Bwk
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 04:19 AM

我和小花過左一晚好開心既夜晚,拖手仔係沙灘數星星,聽著歌..... https://youtu.be/ag8vez7DL00
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 04:25 AM

去到拍戲過日,套戲有十幾個女主角,小花問我點解咁多女主角,我講佢地都需要我補償.....所以.....一套戲十幾個女主角..... https://youtu.be/scYf5anshkc
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 04:31 AM

小花好嬲,拍了我的臉一下,講寫好啲我的角色呀,壞人......我兇了小花一眼.....小花不敢再要求了.....我寫衰小花的角色.....被人強奸.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-20 04:37 AM

小花進入角色,套戲一開始,小花就被十幾個男人追著強奸,小花逃走,導演拿著鏡頭追著拍,係森林......最後小花訓係地上,避開了他們...... https://youtu.be/h46F_sQVLjI
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 03:33 AM

導演較其他男配角去叫幼齒......條女繼續跑,終於男配角成功和條女交配,條女眼泛淚光,條女衣衫不整去到湖邊,我係導演,我安排男主角出現......
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 03:39 AM

男主角出現了,男主角走到條女附近,我大聲叫男主角安慰條女喇,男主角開始安慰條女,講小姑娘,你不要咸喇....條女繼續哭,我大叫男主角你點樣安慰女人架,條女仲哭緊.....男主角完全安慰不到條女...... https://youtu.be/V-z8nPXzAT0
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 03:44 AM

我叫男主角做一些觀眾喜歡看的畫面,男主角同條女講振作呀.....條女繼續哭,我在場,完全頭痛,控制不到個場面,唯有派男配角出現再強奸條女....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 03:49 AM

條女講不要呀.....男主角出手阻止,幾個男配角被打開,男主角帶條女去村屋避難.....男主角和條女開始產生感情.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 03:56 AM

條女開始和男主角搞埋一齊,男主角不嫌棄條女俾人強奸,條女都開始忘記被人強奸的事情......
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 03:58 AM

幾個男配角經常在村附近,強奸女人,幾個村姑聯合起來對抗這些男配角.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 04:07 AM

最後大團圓結局,村姑贏左班男配角,鬥智鬥力,終於贏左,男配角,答應班村姑不來強奸他們...... https://youtu.be/g-DDXnl2jDM
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 04:14 AM

男主角開始遇到第二個女主角,叫小倩,男主角喜歡小倩,但自己已經有小花女朋友,所以男主角打算一腳搭2船...... https://youtu.be/DrQYe1PHa5I
作者: 一號超人    時間: 2021-1-21 04:18 AM

男主角幫小倩起屋,小倩講你好利害呀,起了一間木屋,一齊食野兔肉,又講下笑話,小倩問男主角有沒有女朋友,男主角說沒有,然後在晚上和小倩做愛......
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 02:40 AM

男主角粗粗的手臂夾住女主角個胸,不停拉扯女主角條三角褲,舌不停在女主角的背頸,奶來奶去.....呀....呀.....已經插左入去,頂著一條巨柱,條女忍受不到叫起來,呀呀嗯呀呀......
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 02:47 AM

條女玩觀音坐蓮,男主角坐著,女主角用手壓在男主角大腿上,不停上上落落.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 02:49 AM

男主角不停頂上去,條野好像著火咁熱,條野越拉越長.....男主角雙手觸摸女主角.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 02:52 AM

女主角爬在地上,男主角像熊一樣,大力抽x條女,終於,2個人跌在地上,條女講你好勁呀,搞到我好爽呀.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 02:55 AM

第二日男主角和小倩出去湖邊散心,小花撞見他們偷情,小花很傷心,覺得男主角欺騙自己感情.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 02:58 AM

男主角拖住小倩,離開小花,小花望住曾經愛的人離開自己,感覺不好受,四周圍都沒有人,小花嚎哭.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 03:00 AM

小倩說剛剛那女人是你的女朋友,男主角瞞騙不到小倩,只好說我愛你,小倩說我地分手喇,男主角捉住小倩的手說我不想失去你呀.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 03:06 AM

男主角很傷心,同一時間失去2個重要的女朋友,睛天霹靂呀....男主很痛心,只好回頭找小花解釋一切.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 03:12 AM

小花看到男主角回來了,男主角和小花道歉,覺得自己出軌是一種不幸的事情,小花很嬲,說我和你一起一天,第二天你就找新女朋友,導演聽到這句說話,心想同是天涯淪落人,相逢何必曾相識.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 03:18 AM

導演播歌..... https://youtu.be/-JERRovQCdQ
叫他們攬住一起,然後互錫.....表現出天長地久的感情出來.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 03:24 AM

小花和男主角互錫後,便沒有憎恨了,小花忘記了男主角的壞處,開始疼愛男主角,給多一點溫暖男主角,給性愛,互相欣賞.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 03:40 AM

過幾日,男主角又獨自一人出去闖,看見有2個小姑娘玩唱歌....然後在湖邊跳下舞,一個跳一個唱,2個人能歌能舞,令男主角謀著2個人的美色,不肯離開........... https://youtu.be/nL0NMzLBfus
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 03:58 AM

導演安排男配角,吟詩,男配角出來吟一吟:湖水旁的佳人,像花像碟像雨,洗滌我的醜態,眼前像一幅畫,畫是畫人是人,人不動我心動,能有幸結識嗎?能成為性伴嗎?
作者: 一號超人    時間: 2021-1-22 04:01 AM

2條女沒有欣賞男配角,男配角說你們真可惡,看不上我是你們的倒霉,然後男主角出現,站在樹下,妞動腰部,說我正在減肥,不好意思打擾2位小姐..... https://youtu.be/WVY9AuXQ_is
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 01:40 AM

2條女見到男主角,覺得男主角外形挺好看,便和男主角聊天,男主角和2條女傾深入問題,想不想玩3人床戰,2條女講好呀,然後男主角和2條女去村屋,開始搞野....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 01:49 AM

其中一條女叫小木,一條女叫小土,2條女都係極品,瘦身形,堅強的性格,小木幫男主角除衫,小土同男主角傾計,色情對話,講你好靚仔呀,男主角好開心,條野慢慢勃起,開始有性衝動,2條女沒有穿衣服.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 01:53 AM

男主角訓在床上,呀呀叫,2條女坐係男主角身上,用淫水去磨男主角.....男主角全身都是淫水,2條女好鬼死淫.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 01:56 AM

小木開始同男主角接吻,小土開始幫男主角口交......男主角全程訓係床不使郁.....由2條女自由發揮.....
作者: fly    時間: 2021-1-23 02:00 AM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-20 01:58 AM 發表

我呢就係厄小明星上床的肌肉💪男,每日一條女,十日十條女,日日換小明星女朋友....
你想講咩啊每日一條女?
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:02 AM

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:00 AM 發表

你想講咩啊每日一條女?
每日吊一條女,第二日又有一條女被我吊,而且不使負責任,仲要係明星級數.....
作者: fly    時間: 2021-1-23 02:04 AM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:02 AM 發表

每日吊一條女,第二日又有一條女被我吊,而且不使負責任,仲要係明星級數.....
真唔真㗎仲玩明星?
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:04 AM

男主角開始高潮,叫起來呀.....呀.....呀,小土不停加速想食精.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:05 AM

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:04 AM 發表

真唔真㗎仲玩明星?
作文,天大地大,所有明星都是我的材料.....加工之後就可以食用.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:06 AM

明星是虛構人物,所以好多明星會出現被我吊到飛起.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:09 AM

小土一隻手摸龜蛋,然後用男主角支野插口,口角被插到隆起左,男主角爽到飛起......
作者: fly    時間: 2021-1-23 02:10 AM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:05 AM 發表

作文,天大地大,所有明星都是我的材料.....加工之後就可以食用.....
講作文唔係真實嘅,我以為你真係溝到明星。
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:12 AM

男主角射左,小土吞左落肚,笑了,然後說好好味呀.....小木都想食精,今次到小木幫男主角口交.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:14 AM

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:10 AM 發表

講作文唔係真實嘅,我以為你真係溝到明星。
嗯有d難度....明星的位置,地理位置.....你要有機會撞到明星的機會率低.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:17 AM

小木看見男主角龜縮,龜頭慢慢軟,向後縮,小木用手指彈一下,然後用舌頭奶龜頭,男主角沒有反應,不久男主角要痾尿,小木用水樽幫男主角痾尿.....
作者: fly    時間: 2021-1-23 02:17 AM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:14 AM 發表

嗯有d難度....明星的位置,地理位置.....你要有機會撞到明星的機會率低.....
你又話日日換小明星女朋友?
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:19 AM

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:17 AM 發表

你又話日日換小明星女朋友?
作文天下無敵,現實我看到明星的機會低....萬分之一.....
作者: fly    時間: 2021-1-23 02:19 AM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:19 AM 發表

作文天下無敵,現實我看到明星的機會低....萬分之一.....
原來係一場空,現實做不到的。
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:21 AM

引用:
原帖由 fly 於 2021-1-23 02:19 AM 發表

原來係一場空,現實做不到的。
不要咁講,只要講到好像真實,咁就會有一種真實感.....
作者: fly    時間: 2021-1-23 02:22 AM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-23 02:21 AM 發表

不要咁講,只要講到好像真實,咁就會有一種真實感.....
咁你講呢啲虛幻嘅得唔得㗎?驚你犯規喎?
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:23 AM

女人就係咁體貼,用心機去照顧男人的龜頭,痾完尿,小木開始用手指夾條野,慢慢硬番.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:28 AM

男主角射左2次,餵飽2條女,導演說很沒有用,射左,就沒有情慾戲......
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:29 AM

小花回到村屋,看見男主角很累,沒有一點力氣,但小花很想食精,又除男主角的褲,偷食精.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:31 AM

男主角訓覺的時候又射了一次精,樣子變得蒼老,男主角起身後,腳軟無力,找著小花說我老了,有心無力.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:38 AM

男主角沒有了精神,2眼無神,腰痛,3條女扶男主角,說我們真的不知道你射精會影響你身體的.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:40 AM

3條女陪男主角訓覺,希望男主角快d好番.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:46 AM

男主角第二日起身,發現條野硬左,嘆左口氣死過翻生,想同三條女分手,但係三條女不肯分手,如果分手就會切男主角條野,男主角好驚.....只能同三條女繼續做愛的伴侶.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 02:50 AM

小花小土小木,日日裸體逼男主角做愛,不做愛就會折磨男主角.....三條女一齊奶男主角,男主角說救命呀救命呀,導演說幫不了你,軟弱的男生,有女人都不吊......
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 03:01 AM

導演示範吊三條女,除褲子,然後大叫,呀,來呀,三條女衝埋來一齊咬導演條野,導演吸氣,再大叫再來多一次喇,導演的硬氣功,練成龜頭硬氣功,三條女無論怎麼咬也不射出來.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 03:04 AM

導演安排小倩一齊來,4條女一齊去引誘導演,導演沒有射出來,大叫一聲,這才是真男人.....男主角和男配角都感到利害了,我的媽呀.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-23 03:36 AM

導演大力揸小倩,對波,小倩馬上高潮,然後用金手指大力抽,令小木小土都高潮,然後直接對著插,一下一下,小花都高潮....4條女一次過搞掂.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 02:28 AM

導演放工,又遇上小明星,小明星想導演給機會,導演帶小明星上房,導演很喜歡小明星的樣子,便答應小明星,小明星叫敏敏,敏敏急步跟導演上房,導演和酒店職員講開總統套房,敏敏好開心終於可以去5星級酒店玩總統套房.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 02:31 AM

房間服務員以古時代官員式跪拜敏敏和導演,導演說平身,因為導演加錢,所以酒店提供特別跪拜服務,敏敏好開心做了皇后.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 02:34 AM

敏敏說這裡好靚呀,敏敏的高潮來了,下陰不停流水,想和導演做愛.....因為太高級的地方,令敏敏控制不到自己.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 02:39 AM

敏敏不停除自己衣服,說導演我靚嗎?導演閉上雙眼,說不要太心急,太急反而破壞你的形像,慢慢除,才好看,敏敏照著導演的喜好,慢慢除衫.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 02:45 AM

導演說你不能再除,再除我就會強奸你....敏敏說我就係想睇到你最下流的樣子,錫導演一下,然後說我愛你,這句我愛你,導演看戲這麼久,知道這句說話帶有真感情,便望住敏敏雙眼,敏敏和導演的心連心,導演說很好.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 02:51 AM

導演打電話,叫樓下準備煙花,敏敏被導演雙手攬住腰部,問這個海景漂亮嗎?敏敏大叫好靚呀....煙花四起,敏敏的臉龐出現金黃色的光芒,像小天使一樣笑容燦爛.... https://youtu.be/bCyn_ef8Kew
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 02:57 AM

導演打電話叫樓下準備第二份驚喜,敏敏被導演的浪漫迷惑,求導演給敏敏姑娘一個服侍導演的機會.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 03:07 AM

第二份驚喜,就係天體海景窗慢慢打開,海風吹入屋,導演和敏敏靠近窗口,拉開敏敏大腿的薄薄的分叉裙子,摸入去....敏敏說好舒服呀.....望住海景,下面不停出水..... https://youtu.be/RWHVh3PlO7I
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 03:20 AM

導演慢慢進逼敏敏,推敏敏到危險的海景欄桿上,問敏敏有什麼願望,敏敏從容不逼說我要做大明星,導演笑,咁要看你床上功夫怎麼了.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 03:35 AM

導演忍不住喇,成支野吊入去出火,敏敏第一次所以個洞,好緊,導演吊不入好失威,馬上塗潤滑液,2隻手揸敏敏個臀部,一拉一推插左入去,敏敏吹了一口氣,已經破處了,導演慢慢拔出來,敏敏呀的一聲,導演忍住不射......
作者: 風流盲俠花滿樓    時間: 2021-1-24 06:40 AM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-24 03:35 AM 發表

導演忍不住喇,成支野吊入去出火,敏敏第一次所以個洞,好緊,導演吊不入好失威,馬上塗潤滑液,2隻手揸敏敏個臀部,一拉一推插左入去,敏敏吹了一口氣,已經破處了,導演慢慢拔出來,敏敏呀的一聲,導演忍住不射......
好睇呀🤷🏼‍♂️加油🤷🏼‍♂️
作者: 一號超人    時間: 2021-1-24 04:15 PM

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-1-24 06:40 AM 發表

好睇呀🤷🏼‍♂️加油🤷🏼‍♂️
少少咸濕,期待女性欣賞我的文筆.....如果喜歡我文筆既女性,還可以和我談談情.....記住我係一個多情男....
作者: 風流盲俠花滿樓    時間: 2021-1-24 05:02 PM

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-24 04:15 PM 發表

少少咸濕,期待女性欣賞我的文筆.....如果喜歡我文筆既女性,還可以和我談談情.....記住我係一個多情男....
俾心機寫落去啦🤷🏼‍♂️
作者: 一號超人    時間: 2021-1-25 01:40 AM

導演成塊面都係暗瘡好多火,紅卜卜的臉,要出火,不停用臉磨擦敏敏嫩滑的背部,敏敏說不要把臉碰上我的背部,但導演不理,暗瘡磨到出紅,敏敏的背部好多毒瘡血....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-25 01:46 AM

因為敏敏好靚女,所以導演好大力咁吊入去,敏敏鼻音呀了出來....敏敏叫慢d,導演越吊越快....敏敏全身好像震了一下.....導演拉出龜頭,敏敏流了清水出來,導演拉開敏敏對腳45度,繼續吊,敏敏捉緊爛桿.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-25 01:53 AM

導演雙腳屈曲,不停插入去,卜卜聲,條女在酒店不停叫呀呀呀.....敏敏雙腳沒有力氣了開始腳震震,導演雙手提起敏敏雙腳,敏敏凌空飛起,敏敏雙手捉緊爛桿,導演繼續給敏敏高潮.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-25 01:58 AM

導演繼續吊敏敏,敏敏凌空飛起,敏敏怕跌,抓著爛桿,望住大海,大海的波浪不停靠岸拍打,而敏敏再看自己的波也不停震盪著,敏敏流著細汗,導演流著大汗,2個人持久抽插著,敏敏雖然經驗不足,但越做越刺激....停不到下來,又痛又爽.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-25 03:17 AM

敏敏和我都好開心,拖住手,裸體到天光,我和敏敏講今時今日我的地位已經好高,可以給好多東西俾我心愛的女人,敏敏望住我表示出愛慕我,傾慕我.....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-25 03:20 AM

我再和敏敏講我的大計,怎麼做國際大導演,所以人都會尊重我,你如果跟住我,我可以給你很多別人給不到你的東西,敏敏攬住我,說我會留係你身邊,幫你出火....
作者: 一號超人    時間: 2021-1-25 03:24 AM

我再錫敏敏額頭,說要不我包養你,你不要做大明星了,敏敏點頭流眼淚,第一次有人說包養我,我好鐘意食野,所以沒有男人敢包養我的.....