標題: 救命,同左個女朋友一齊差唔多兩年,佢真係有精神病 [打印本頁]

作者: 車干車干    時間: 2020-2-17 01:12 AM     標題: 救命,同左個女朋友一齊差唔多兩年,佢真係有精神病

救命,同女朋友一齊左差唔多兩年,一齊住多
番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋企訓一日都唔得?
3: 出街打波,一個星期打一至兩次都會比人小,話唔陪佢,話生活只打波訓
4:  睇幅相個背影見到d 黑色野都可以話係有個女仔係入面有第二個
5: 同佢講同事生日 要出去飲兩杯,真係半年先出去飲一次酒,甘女朋友話ok la,點知去到半個鍾已經係甘打黎,聽到身邊有女仔聲已經可以係到係個電話話,話偷食,話有好多女食,好多女一齊玩,成班fd 玩圍色 ,唔通話 有女仔我唔玩,你地玩野,我坐係到 報到就得架啦,每三分鍾打一次黎要嘈10幾分鍾,cut 佢線又係甘打黎煩,唔聽佢電話 又騷擾我身邊同事電話
6:  今日先最燥, 叫女朋友一齊番屋企同親戚打邊爐, 一直都有影相,親戚8點半至9點離開,佢由9 點要求開facetime 話入黎 開佢半個鍾至一個鍾 就cut 佢線,因為唔係對話,我講野佢唔出聲,我一cut 線佢就打番黎,我唯有一直開個cam 對住自己,甘樣keep 到十二點,中間又唔講自己去邊,又話搵左朋友車佢入黎,到而家一點07分都未見人,中間仲顛,打黎屈我 話我屋企有第二條女係到攪緊野,大佬,親戚走左之後一直facetime 到12點,一直都望住 都可以屈我有第二個係屋企攪野

可以點做,每次分手叫佢走, 佢肯走啦,到直第三日唔理佢,唔聽電話block 哂whatsapp,都仲可以打電話去公司到騷擾其他同事,仲要鬧我老細 .......

救命 男人最痛
作者: Tracy1225    時間: 2020-2-17 01:15 AM

及早分手吧
拍拖已經咁
作者: 車干車干    時間: 2020-2-17 01:24 AM

引用:
原帖由 Tracy1225 於 2020-2-17 01:15 AM 發表

及早分手吧
拍拖已經咁
我唔聽電話佢會發哂顛,我得個驚字
直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀
作者: 修例風波    時間: 2020-2-17 01:38 AM

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 AM 發表

直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀
我係女人,都曾經容易對前男友疑心重,但我唔會經常check ,打電話煩到男友,我以前識一個男友,佢無乜朋友,所以我做任何事都煩住晒,仲拎我部電話去覆我啲朋友
作者: 飛豬    時間: 2020-2-17 01:42 AM

你遇著呢的癲佬重可以一齊兩年,好L野
作者: Mr.KW    時間: 2020-2-17 02:00 AM

好明顯佢患有重度被害妄想症
報警拉佢入返精神病院啦
作者: 我屋企做乜    時間: 2020-2-17 02:02 AM

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
香討冇人提好耐嘅「語癌」。
作者: 犯民愛籌款    時間: 2020-2-17 02:09 AM

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
ching!會唔會佢係face time見到一d你見唔到嘅嘢呀?
作者: 公園雀躍    時間: 2020-2-17 02:41 AM

呢女人先爽,愛你先會咁做,保證唔會出去偷食
作者: 武涼深    時間: 2020-2-17 02:43 AM

貢你味屈返佢有男人囉
作者: MU592    時間: 2020-2-17 03:01 AM

引用:
原帖由 飛豬 於 2020-2-17 01:42 AM 發表

你遇著呢的癲佬重可以一齊兩年,好L野
👍👍我都想講,除非佢條女有過人之處,所以一路唔捨得狠心
作者: 床上純情的榴槤    時間: 2020-2-17 03:12 AM

好恐怖啊 你又唔係俾唔到安全感佢 又肯自動報到 不停揾你都算 仲要揾埋同事...
係屋企想有啲私人空間都唔得 要長期開facetime😂 究竟點先滿足到佢 我身為女仔都睇唔透?😂
作者: bbsslo    時間: 2020-2-17 03:13 AM

就搵第2個 等佢求仁得仁
作者: MuTeKi    時間: 2020-2-17 03:15 AM

好彩你未同佢結婚, 不幸中之大幸
作者: 車干車干    時間: 2020-2-17 03:16 AM

話我封佢之後帶第二個番去,但係點解唔諗 被9點開facetime 到12 點都唔肯入黎,仲要屈間屋有二個

圖片附件: mobile_1.jpg (2020-2-17 03:16 AM, 46.11 KB) / 該附件被下載次數 11

作者: Xmencwk    時間: 2020-2-17 03:32 AM

中出即飛
作者: http401    時間: 2020-2-17 03:42 AM

出法庭禁制令
作者: fallen999    時間: 2020-2-17 03:42 AM

引用:

你女朋友極可能有思覺失調!想辦法靜雞雞搬走同轉工吧啦。
作者: 火燎森    時間: 2020-2-17 03:59 AM

引用:

我啱喎咁痴身
有冇得介紹我識?
作者: 4player    時間: 2020-2-17 03:59 AM

咪直頭同佢講你有第二條女!唔忍得就分手走囉!
作者: Hung196108    時間: 2020-2-17 04:08 AM

呢D女人,早散早著,遲散瞓唔著。
無奈佢係痴身膏藥,不要令佢變成即乾強力膠。摵甩都要扯走層皮。
最好安排個好理由,俾佢飛你。
作者: beelzebub    時間: 2020-2-17 04:11 AM

呢啲極品,請問點識返嚟?
作者: tigth123    時間: 2020-2-17 04:25 AM

引用:

日本有條女太愛條仔 所以用刀插佢十幾下
作者: tomatomary    時間: 2020-2-17 04:45 AM

小心佢愛你愛到食咗你
作者: Justinsa    時間: 2020-2-17 04:47 AM

引用:

條女外表身材如何? 同鐘唔鐘意扑野先?
如果條女外表身材可以又喜歡扑野的話佢一煩你既時候就扑鳩佢出氣
如果外表身材唔得又癡身精神又有問題當然咪搞斷連啦!
作者: conpoy    時間: 2020-2-17 05:01 AM

你坐上家你話事
作者: mokmokjerry    時間: 2020-2-17 05:21 AM

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 發表

分手啦,呢條女係精神病人,分手就等於救返你自己,拖落去,遲早你都short埋
作者: ron197531    時間: 2020-2-17 05:25 AM

其實樓主想有咩結果?結婚生仔愉快生活?
無謂再side自己時間,最好方法是推說自己離開香港然後ghost
作者: tiger115    時間: 2020-2-17 05:27 AM

引用:

早走早著,否則一生後悔
作者: eliskw2000    時間: 2020-2-17 05:33 AM

你要報警同申請禁制令。建議搬屋。
作者: 你咪再癲啦    時間: 2020-2-17 06:17 AM

你條女幾多歲呀?誇張得滯😂😂😂
作者: chriswong1010    時間: 2020-2-17 06:29 AM

又一條死基佬
作者: 沒自信的人    時間: 2020-2-17 06:32 AM

日日攬住佢做愛
作者: 方丈小氣    時間: 2020-2-17 06:33 AM

作者: sing2046    時間: 2020-2-17 06:35 AM

疑心咁重…你瞓覺…小心弟弟給她剪去(變公公)
作者: 滋陰長長流彈    時間: 2020-2-17 06:37 AM

朋友公司家人聯絡方式絕不能提供俾女友
作者: michaeljason    時間: 2020-2-17 06:42 AM

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 AM 發表

報警絶D
作者: Indosuez    時間: 2020-2-17 06:57 AM

引用:
原帖由 michaeljason 於 2020-2-17 06:42 AM 發表

報警絶D
你上網去睇番套電影‘本能’, 嚇Q死你!
作者: Indosuez    時間: 2020-2-17 07:02 AM

引用:
原帖由 Indosuez 於 2020-2-17 06:57 AM 發表

你上網去睇番套電影‘本能’, 嚇Q死你!
應該係fatal attraction, 都係講D女人short咗,祝你好運
作者: Abouttime    時間: 2020-2-17 07:05 AM

引用:

佢好靚?
作者: 熊本肥熊    時間: 2020-2-17 07:06 AM

恐怖
作者: 米當股神係廢人    時間: 2020-2-17 07:08 AM

引用:

哈,講真香港人200萬+1有精神病,唔只你條女。
作者: 動漫狂迷    時間: 2020-2-17 07:15 AM

引用:

讓比我
作者: s336990    時間: 2020-2-17 07:25 AM

單靠你文字所表達嘅,假設你如實講無隱瞞及所有開支絕大多數你支付
佢想靠你食飯、靠你養,梗係想方法要控制你,要知你嘅一舉一動架
佢要你養呀,梗係驚有競爭者嚟爭飯碗啦,當然check實你架
而你都好配合咁俾咗咁多資料佢知(俾到機會佢打去你公司鬧事,最重要係俾佢入屋住,但又你請到佢走呢吓勁喎,間屋一定係租,否則唔會嘅甘順灘肯走)

呢啲大種乞衣一但喺你身上食到甜頭就會發晒狂係咁追實架喇,要甩會好煩
最緊要意志堅,一啲少少甜頭都唔可以再俾佢,否則萬劫不復
另一個方法係佢搵到第二個宿主,你唔可以幫佢介紹宿主,否則佢寄生失敗又返嚟搵你架啫,話你有責任養佢

作者: karson1110    時間: 2020-2-17 07:29 AM

分手啦,我都試過,有D女人真係crazy㗎
作者: 飛天盒仔    時間: 2020-2-17 07:31 AM

呢條囡要睇醫生
引用:

作者: karsonsexy    時間: 2020-2-17 07:31 AM

唔明同佢一齊意思何在,唔通佢鑲鑽?
作者: 等等等一陣    時間: 2020-2-17 07:32 AM

樓主,死啦完全感受到你果種煩。真心,要分手。要睇下你點去處理。我之前男友都一時時有狂燥,我開post分享完之後就同佢分左手,我希望你都有勇氣去做。可能我男友算正常過你女友,不過到而家佢都有得閒煩下我。
作者: 等等等一陣    時間: 2020-2-17 07:35 AM

引用:
原帖由 fallen999 於 2020-2-17 03:42 AM 發表

你女朋友極可能有思覺失調!想辦法靜雞雞搬走同轉工吧啦。
真心,真係要做絕d, 同埋要俾佢自己知佢真係有病!佢有冇朋友?私人搵佢d朋友夾夾計!
作者: 樓上幼小的留言    時間: 2020-2-17 07:35 AM

屌,唔知個d 人以為你作野。
我都試過...我個個一cut 佢線 佢可以打足100個電話,打到我無電,
夜晚12點熄電話,4點紮醒念住開返機望下啦,點知一開仲打緊,唔聽佢電話就打去我屋企,我媽電話 逼我聽。。。
作者: Kayla.l    時間: 2020-2-17 07:38 AM

散左未
作者: 高佬中坑    時間: 2020-2-17 07:41 AM

其實我自己都唔贊成我呢個提議!不過都講吓啦!你條女其實有被虐狂!你想佢唔煩你,你要成日打佢,打到佢覺得自己好慘,佢就唔會亂諗野!!!我係反對暴力嘅人,所以我寧願中出即飛!分手啦!
作者: 乜費    時間: 2020-2-17 07:41 AM

引用:

你唯一做法
就喺攬住條女facetime比佢睇
自然甩難
https://youtu.be/lBNYpPmjH8M
作者: 七點鐘    時間: 2020-2-17 07:42 AM

恨啲,嘈交,大叫分手
作者: MICMIC_2ND    時間: 2020-2-17 07:46 AM

日日同佢做愛,仲點會懷疑你。
作者: 等等等一陣    時間: 2020-2-17 07:48 AM

樓主,建議你做以下幾件事:
1. 同你家人和朋友講,你正式同個女人分手,請大家Block哂佢既contact以免佢病發騷擾大家
2. 搵地方搬。因為佢而家知你住邊,又有你家Key,以免日後唔知係你家搞d咩
3. 真接地狠狠地同佢講分手,一定要直指佢有咩唔岩,你都好辛苦,已逼出情緒病!Block q哂佢所有野就唔好心軟又搵番佢,仲有馬上離開住果區(可能出去離島自閉下與世隔絕),等佢搵唔到你行縱幾日
4. 必要時就出禁制令,保護你自己

BTW, 樓主應該係包容力好高既人,不過呢2年你真係辛苦啦,對自己好點,搵一個更適合自己而又相處舒服既人!
作者: mtchan    時間: 2020-2-17 07:48 AM

以前我都遇過,唯一方法甩身是輸左好多$,叫佢出去做G幫手還$,即時失踪
作者: LauFei    時間: 2020-2-17 07:50 AM

只要你比佢更癲,佢就會離開你。 佢做過咩,你咪做返同一樣囉
作者: Abcjpg    時間: 2020-2-17 07:53 AM

咁樣都可以一齊,真係辛苦
作者: 留金對月    時間: 2020-2-17 07:54 AM

引用:

猛鬼纏身😱
作者: 麥斯特羅    時間: 2020-2-17 07:56 AM

引用:

其實你嗡乜?
作者: 留金對月    時間: 2020-2-17 07:57 AM

引用:
原帖由 tomatomary 於 2020-2-17 04:45 AM 發表

小心佢愛你愛到食咗你
食佢邊忽?😅
作者: 留金對月    時間: 2020-2-17 07:58 AM

引用:
原帖由 Justinsa 於 2020-2-17 04:47 AM 發表

條女外表身材如何? 同鐘唔鐘意扑野先?
如果條女外表身材可以又喜歡扑野的話佢一煩你既時候就扑鳩佢出氣
如果外表身材唔得又癡身精神又有問題當然咪搞斷連啦! ...
日日仆野,仆到佢怕😂
作者: MySamSam    時間: 2020-2-17 07:59 AM

引用:
原帖由 mtchan 於 2020-2-17 07:48 AM 發表

以前我都遇過,唯一方法甩身是輸左好多$,叫佢出去做G幫手還$,即時失踪
會唔會樓主食左你舊菜?
作者: 雪飛兒    時間: 2020-2-17 08:00 AM

引用:

恭喜…

你搵到件極品…
有人歡喜有人懮…

#唔鍾意极早分…
作者: Tyy7188    時間: 2020-2-17 08:00 AM

樓主女朋友係未姓姚?
作者: 一頁橙色的作業    時間: 2020-2-17 08:01 AM

作者: tggyef    時間: 2020-2-17 08:04 AM

引用:

咁就更加要加快決絕d斷絕哂關系了
要系佢會出現強硬管制同暴力事件前解決
遲左做怕到時你會有生命危險

作者: tfortest    時間: 2020-2-17 08:05 AM

同類人 何需開帖
作者: brian2921    時間: 2020-2-17 08:08 AM

引用:

轉電話啦
作者: yat69    時間: 2020-2-17 08:12 AM

引用:

你幾多歲
作者: 3882    時間: 2020-2-17 08:16 AM

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 發表

叫佢屋企人帶佢走
作者: 3882    時間: 2020-2-17 08:16 AM

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 發表

Reset部手機
作者: 大眼晶    時間: 2020-2-17 08:21 AM

引用:

只可以讲你女朋友都几惜你
你问你自己你锺唔锺意佢如果仲锺意佢就用时间黎磨合下佢自己
搵到一个女朋友锺意你多過你锺意佢个话係好嘅
氹下你个女朋友攞
作者: 696399    時間: 2020-2-17 08:21 AM

絕對相信你地唔係緊拍拖,而係佢監視緊你
作者: 一個壞咗嘅城市    時間: 2020-2-17 08:23 AM

引用:

嘩。。。你同呢啲極品糾纏咗兩年咁勁?!

佢好索架?
作者: asnkahk    時間: 2020-2-17 08:25 AM

引用:
原帖由 bbsslo 於 2020-2-17 03:13 發表

就搵第2個 等佢求仁得仁
x 2
作者: 有系得赢咩    時間: 2020-2-17 08:26 AM

你自己on9
作者: 76904yp    時間: 2020-2-17 08:27 AM

引用:

扺死
作者: Fibe    時間: 2020-2-17 08:29 AM

所有嘢都係雙方面,冇女人天生就想噉,不過兩個人相得如此痛苦,確實不適合一齊…… 
作者: sony99hk    時間: 2020-2-17 08:30 AM

小西時就冇病,射完就精神病!
作者: 長崎勳緒    時間: 2020-2-17 08:37 AM

搵個辣過佢嘅趕佢走
作者: 生生不息2014    時間: 2020-2-17 08:42 AM

引用:

咁都忍到兩年。好嘢。條路自己揀
作者: 前晚豐滿的烈女    時間: 2020-2-17 08:44 AM

引用:

你大獲啦!
你要甩難,除非佢搵到第二個可以養到佢又比佢住既男友,否則你大撚獲
作者: kwma    時間: 2020-2-17 08:50 AM

引用:

冇圖冇真相
作者: kfc1999    時間: 2020-2-17 08:55 AM

分手啦,如結婚生仔後你死得仲慘
作者: 星臣    時間: 2020-2-17 09:00 AM

引用:

一係搬屋,二係轉工,三申請禁制令,四認命吧!
作者: 你老闆    時間: 2020-2-17 09:01 AM

仲要黎做乜
作者: 酥皮蛋撻    時間: 2020-2-17 09:01 AM

引用:

炸彈,隨時爆嗰隻
你唔飛佢只會害到自己同身邊嘅人
作者: jfavejfave    時間: 2020-2-17 09:08 AM

恐怖分子,早走早著
作者: 777walker777    時間: 2020-2-17 09:09 AM

早d分手啦,結左,煩惱幾年後咪又離婚(如果你唔變che 線,又離到的話)
作者: 沙灘青蛙    時間: 2020-2-17 09:09 AM

你都幾堅,咁都頂得住
作者: 前晚藍色牛牛    時間: 2020-2-17 09:13 AM

你要幫佢搵個新男朋友 先可以走人
作者: yuk777044    時間: 2020-2-17 09:20 AM

手尾長
作者: hohohosoho    時間: 2020-2-17 09:21 AM

只有精神病病人先會對精神病院友不離不棄
作者: 天割之門    時間: 2020-2-17 09:21 AM

最可怕就係比條囡知你住邊、同邊度返工
作者: hohohosoho    時間: 2020-2-17 09:21 AM

引用:
原帖由 前晚藍色牛牛 於 2020-2-17 09:13 AM 發表

你要幫佢搵個新男朋友 先可以走人
你捱下義氣
作者: ronnietsang    時間: 2020-2-17 09:23 AM

引用:

佢不適合你
作者: hohohosoho    時間: 2020-2-17 09:24 AM

引用:
原帖由 星臣 於 2020-2-17 09:00 AM 發表

一係搬屋,二係轉工,三申請禁制令,四認命吧!
你嘅OPTION啱,但次序就……
作者: 麥伶伶    時間: 2020-2-17 09:25 AM

小心夜晚比人切J