標題: [其他] 豐胸5年 你問我答 [打印本頁]

作者: liliiy.w     時間: 2020-1-16 08:24 PM

主要想幫下其他想豐胸嘅sis,出面好多人/美容院搵笨,但其實低成本可以做到同樣效果 學識豐胸知識,慳返好多錢

少少自己background
17歲開始豐,70A > 65I
試過:supplement、各種豐胸丸、豐胸霜/精油、吸胸器、正確著內衣、按摩、擴胸運動、食療、美容療程、埋線豐胸、 binaural beat、催眠、吸引力法則(類似催眠)

想知邊種方法多啲可以隨便問/ 想知xxx產品方法有冇用都可以放低個名睇
作者: cherieb     時間: 2020-1-16 08:40 PM

用咩最有效
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-17 03:23 PM

引用:
原帖由 cherieb 於 2020-1-16 08:40 PM 發表

用咩最有效
人人唔同,吸胸器對大部分人有效,但辛苦

豐胸丸、supplement唔係個個有效,因為大部分豐胸丸、supplement原理係用植物雌激素去模仿雌激素,從而引導脂肪去胸部,但植物雌激素係平衡作用,即係你本身雌激素低,食咗就會增加,但如果你本身雌激素高/平衡,食完會冇感覺,所以點解有啲人話自己食完某種豐胸丸冇用

同埋補充激素都要針對自己缺乏邊種激素,從而去補,基本上,改變荷爾蒙豐胸係
> 增加雌激素 (**羊胎素、**蜂王漿、大豆異黃酮、野葛根)
> 增加黃體素 (**黃體素霜)
> 減少睪酮 (鋸棕櫚)
外國豐胸sis多數建議做荷爾蒙測試,去睇下自己缺邊種,再去補
如果你唔做嘅話,可以全部由低劑開始試,睇下用完邊種有感覺,之後再嘗試增加劑量(如果你覺得有需要)
**係風險高嘅成份

正確著內衣只適合原本著錯bra嘅人,本身著啱bra作用不大
豐胸霜/油,得植物雌激素個啲冇咩用,有volufiline, adifyline, voluplus呢類增大脂肪成份就好少少

其實冇話邊種一定有效,其實最後都要自己試
但明白原理就唔會畀美容院/ 賣家呃

作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-17 08:51 PM

個人缺乏雌激素有咩特徵?
作者: shimokoi     時間: 2020-1-17 09:39 PM

試過食COBECO幾個月 ...
大得好小....係到唸緊應該繼續買好?定係轉其他好呢
SIS 有冇咩提議?>< 好煩惱
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-17 10:11 PM

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-17 09:39 PM 發表

試過食COBECO幾個月 ...
大得好小....係到唸緊應該繼續買好?定係轉其他好呢
SIS 有冇咩提議?>< 好煩惱
我覺得CC成份係好,全草本好安全,仲有saw palmetto減睪酮,好多豐胸丸都冇呢樣。CC全部都係植物雌激素係慢啲㗎啦 如果你食呢隻有效,可以keep住食,如果你覺得呢隻貴,我推介perfxxt curvxx,呢隻都係全草本,又有saw palmetto,除開會平過cc

如果你想快可以試下加cc劑量,試下食多一粒,睇下身體反應,如果加劑量最好黎m前7日好停藥,唔係會影響月經。

又或者想快嘅,可以食動物雌激素,不過我唔建議,因為動物雌激素會增加乳癌/婦女病風險,要自行衡量

有動物雌激素嘅豐胸丸,我食過supxx b-xx,食第一瓶大咗1 cup,不過之後食個4瓶就冇感覺~

不過快同慢到冇咩用 因為你儲唔到脂肪上胸,就算畀你大得好快,你停食都會反彈,所以一定要補充脂肪,唔係畀你大得好快,都只係漲,做唔到真正豐胸 所以我覺得慢都ok嘅~ 或者你可以試下配搭其他豐胸方法,去加速豐胸~
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-17 10:26 PM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-17 08:51 PM 發表

個人缺乏雌激素有咩特徵?
最易睇係月經唔準、皮膚差、陰道乾澀,難睇少少就有潮熱、心悸,不過呢2個後生女少感受到
作者: shimokoi     時間: 2020-1-17 10:30 PM

唔該晒SIS  D資料好有用ar
上網睇好多 都唔知邊隻好定唔好 每隻D廣告都好誇張咁XD 想試又驚冇用晒錢
不過CC既然安全 我回購KEEP住食先
THX~~!
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-17 11:00 PM

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-17 10:30 PM 發表

唔該晒SIS  D資料好有用ar
上網睇好多 都唔知邊隻好定唔好 每隻D廣告都好誇張咁XD 想試又驚冇用晒錢
不過CC既然安全 我回購KEEP住食先
THX~~! ...
識得成份就知有冇用啦 豐胸丸嚟講,有激素就有用
只不過差在你身體缺唔缺姐 缺咪有效,唔缺咪冇效
作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-17 11:03 PM

有冇試nubrxxt
作者: shimokoi     時間: 2020-1-17 11:08 PM

aiya ....XD 我發現我唔太識睇成份
例如SUPER B-XX 既成份 有邊種動物雌激素?
或者豐胸丸中 有咩常見既動物雌激素?
我想避開果類XDD安全D
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-17 11:56 PM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-17 11:03 PM 發表

有冇試nubrxxt
太貴我唔試的
睇咗佢成份應該係有用的
不過要留意佢有胎盤素,係動物雌激素~
算效果快但風險高嘅豐胸丸~
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-18 12:01 AM

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-17 11:08 PM 發表

aiya ....XD 我發現我唔太識睇成份
例如SUPER B-XX 既成份 有邊種動物雌激素?
或者豐胸丸中 有咩常見既動物雌激素?
我想避開果類XDD安全D ...
super b-xx有蜂王漿
常見動物雌激素:蜂王漿/蜂王乳、胎盤素/羊胎素、燕窩、阿膠
作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-18 03:00 PM

上網好多話食雌激素會生癌🤦🏿‍♀️
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-18 05:06 PM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-18 03:00 PM 發表

上網好多話食雌激素會生癌🤦🏿‍♀️
睇咩激素 動物雌激素、黃體素致癌係confirm咗,植物雌激素就有爭議,有研究話植物雌激素係可以預防癌症,有啲又話會增加致癌機會,所以任何激素都唔係絕對安全㗎~ 我只會話植物雌激素比動物雌激素相對安全~

如果有賣家話自己隻豐胸丸好安全、無激素,可以唔洗買 因為佢唔熟豐胸,只為賺錢
作者: fb1dcb03c6fa3e     時間: 2020-1-18 08:23 PM

樓主喺邊度買bra?
作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-18 08:37 PM

有冇配合飲食呀?
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-18 10:03 PM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-18 08:37 PM 發表

有冇配合飲食呀?
以前勤力會日日飲牛奶/羊奶、食酒釀蛋、飲四物湯
不過而家懶lu,淨係每日飲一匙油去補脂算
酒釀蛋、四物湯對我嚟講好輔助形式,冇咩直接幫到

食療豐胸嘅話,跟過一個外國絲打
早晚飲2湯匙亞麻籽水+2湯匙黃豆粉牛奶,
食咗一個月大咗1 cup
單靠飲食要食好大量先豐到胸 同埋以上食譜好難食!!
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-18 10:14 PM

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-18 08:23 PM 發表

樓主喺邊度買bra?
我多數上網買 因為我size比較難買
矯型bra我推介Kelly Lovx同玉如x姨,台灣brand嚟,Hxfina d款都係佢地兩個brand啲款 (睇下圖)

65圍bra我鍾意Narux,之前香港有實體店,而家冇lu,佢係日本bra,啲款好靚同好舒服,不過圍偏大
最近入手咗傳說中嘅育乳bra Bradelix 不過未到,到咗再包膠
有個大陸brand我都鍾意著,叫菲愛普x,佢好平,好舒服,都幾多人話著完之後升cup,不過客服推介嘅size偏小,同香港人未必鍾意佢呢種,因為佢唔似矯型bra包覆咁大

圖片附件: WhatsApp Image 2020-01-18 at 1.25.06 AM.jpeg (2020-1-18 10:14 PM, 195.42 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: Screenshot 2020-01-18 at 1.19.52 AM.png (2020-1-18 10:14 PM, 779.05 KB) / 該附件被下載次數 13

作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-19 12:07 AM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-17 10:11 PM 發表

我覺得CC成份係好,全草本好安全,仲有saw palmetto減睪酮,好多豐胸丸都冇呢樣。CC全部都係植物雌激素係慢啲㗎啦 如果你食呢隻有效,可以keep住食,如果你覺得呢隻貴,我推介perfxxt curvxx,呢隻都係全草本,又有saw palmetto,除開會平過cc

如果你想快可以試下加cc劑量,試下食多一粒,睇下身體反應,如果加劑量最好黎m前7日好停藥,唔係會影響 ...
cobeco 邊樣成份係植物雌激素?佢好似冇經常講嘅野葛根個d
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-19 12:39 AM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-19 12:07 AM 發表

cobeco 邊樣成份係植物雌激素?佢好似冇經常講嘅野葛根個d
葫蘆巴籽、茴香、孜然、聖薊、當歸
上網睇唔到佢成個成份,不過網上有list呢幾種都係~
作者: Mtum     時間: 2020-1-19 01:58 AM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-18 10:14 PM 發表

矯型bra我推介Kelly Lovx同玉如x姨,台灣brand嚟,Hxfina d款都係佢地兩個brand啲款 (睇下圖)

65圍bra我鍾意Narux,之前香港有實體店,而家冇lu,佢係日本bra,啲款好靚同好舒服,不過圍偏大
最近入手咗傳說中嘅育乳bra Bradelix 不過未到, ...
等我都望下呢兩個牌子先..
我平時都係帶開兩大牌子嘅矯型bra
我唔想要大..但我想問樓主 有咩方法可以令胸型挺d?按摩?
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-19 02:09 AM

引用:
原帖由 Mtum 於 2020-1-19 01:58 AM 發表

等我都望下呢兩個牌子先..
我平時都係帶開兩大牌子嘅矯型bra
我唔想要大..但我想問樓主 有咩方法可以令胸型挺d?按摩?
做擴胸運動最快最有效,上youtube打豐胸運動/ boobs lift workout是但跟條都得~
豐胸運動個d片比較輕量啲
boob lift workout就重量少少

正確戴bra都可以令到胸挺,不過呢個你已經做緊
作者: Mtum     時間: 2020-1-19 02:11 AM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-19 02:09 AM 發表

做擴胸運動最快最有效,上youtube打豐胸運動/ boobs lift workout是但跟條都得~
豐胸運動個d片比較輕量啲
boob lift workout就重量少少

正確戴bra都可以令到胸挺,不過呢個你已經做緊 ...
但就係帶緊個時咪會挺d😂 但我想個胸型可以靚d同挺d...
始終有重量係唔同d..😅
作者: 艾青青青青     時間: 2020-1-19 10:54 AM

大小咪有冇辦法?
作者: fb1dcb03c6fa3e     時間: 2020-1-19 10:59 AM

22歲先豐會唔會太遲
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-19 05:48 PM

引用:
原帖由 Mtum 於 2020-1-19 02:11 AM 發表

但就係帶緊個時咪會挺d😂 但我想個胸型可以靚d同挺d...
始終有重量係唔同d..😅
你本身戴得啱唔會覺有咩分別㗎
如果本身戴錯,戴返啱可以見到明顯分別
戴啱bra嘅65D:
https://pic3.zhimg.com/80/v2-73ce8195f4a58cda98999bc04035f3d6_hd. jpg
戴錯bra嘅70D:
https://pic1.zhimg.com/80/v2-790f8f0a134d19e8a9476589c2dad36c_hd. jpg
70D係大過65D,但戴錯bra胸型散,睇落65D反而仲挺仲大
(自己刪空格,我唔想畀人封鎖ac)

始終有地心吸力,胸大唔可以expect挺到隆胸個種咁~
擴胸運動同戴啱bra係最好keep住胸挺方法
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-19 05:52 PM

引用:
原帖由 艾青青青青 於 2020-1-19 10:54 AM 發表

大小咪有冇辦法?
大細胸人人都有,我都有~
唔係差1-2cup咁遠都可以接受
想改善可以考慮用豐胸霜,淨搽細啲個邊
用有volufiline, adifyline呢類增脂成份嘅豐胸霜效果會好啲(呢類成份仲有其他,我喺fb group list晒,不過呢到唔打晒唔太記得全部名)
不過其實幫助好少

或者可以用吸胸器,淨吸細啲個邊
不過吸胸器辛苦,一日要用2-4個鐘以上
堅持到嘅話,吸胸器效果快過豐胸霜
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-19 05:55 PM

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-19 10:59 AM 發表

22歲先豐會唔會太遲
唔會呀 睇下香討王木木個豐胸post,好多3-40都豐緊,一樣有大~
不過我覺得年紀越大係越難豐嘅
特別用激素嘅話
我以前食激素一年大3-4cup
而家食冇咩感覺lu 感覺20歲打後係難少少,不過堅持一定得
吸胸器嘅話,外國5-60歲一樣有人用,一樣大
作者: abcdef8888     時間: 2020-1-19 07:53 PM

好奇一問樓主個胸有幾大
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-19 08:17 PM

引用:
原帖由 abcdef8888 於 2020-1-19 07:53 PM 發表

好奇一問樓主個胸有幾大
65I
作者: 艾青青青青     時間: 2020-1-20 08:52 AM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-19 05:52 PM 發表

用有volufiline, adifyline呢類增脂成份嘅豐胸霜效果會好啲(呢類成份仲有其他,我喺fb group list晒,不過呢到唔打晒唔太記得全部名)
不過其實幫助好少

不過吸胸器辛苦,一日要用2-4 ...
奶BB以后大咪下垂,小咪唔垂。睇起嚟好奇怪
作者: fb1dcb03c6fa3e     時間: 2020-1-20 12:45 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-18 10:14 PM 發表

最近入手咗傳說中嘅育乳bra Bradel ...
菲愛普x全名係?
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-20 02:05 PM

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-20 12:45 PM 發表

菲愛普x全名係?
我Pm你 香討唔畀出全名
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-20 02:19 PM

引用:
原帖由 艾青青青青 於 2020-1-20 08:52 AM 發表

奶BB以后大咪下垂,小咪唔垂。睇起嚟好奇怪
想知你餵奶多數餵大胸個邊? 因為我未餵過奶,所以呢個唔清楚,但睇其他人豐胸分享,有機會係餵奶、擠奶時冇注意力度、姿勢,過度拉扯,令到乳房受到傷害~ 加上好多媽媽哺乳期間都會著過鬆內衣,胸又大咗,又冇承托,所以有下垂/下移情況

呢個可以戴返啱bra去慢慢復原返胸型~ 不過建議哺完乳先做,唔係乳腺倒塞仲麻煩,健康重要啲

同埋可以做下擴胸運動,對下垂都有用。食膠原蛋白都可以令胸更加挺~
作者: fb1dcb03c6fa3e     時間: 2020-1-20 04:21 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 02:05 PM 發表

我Pm你 香討唔畀出全名
Thx so much
作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-20 08:10 PM

你有食過codexx? 有冇幾耐見效?
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-20 08:16 PM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-20 08:10 PM 發表

你有食過codexx? 有冇幾耐見效?
Sorry codexx全名係咩
作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-20 08:26 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 08:16 PM 發表

Sorry codexx全名係咩
Sorry 打錯。cobeco
作者: YenYen     時間: 2020-1-20 08:28 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-19 05:52 PM 發表

不過其實幫助好少

不過吸胸器辛苦,一日要用2-4 ...
大細邊真係好正常,好少相差幾個Cup!
作者: YenYen     時間: 2020-1-20 08:32 PM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-19 12:07 AM 發表

聽聞泰國出產啲葛根,對女士豐胸好有效!其他地方種啲葛無咁有效!
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-20 08:36 PM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-20 08:26 PM 發表

Sorry 打錯。cobeco
我冇食過呀,幾耐有效因人而異,你缺個個激素嘅話,一個月漲一cup都得,但就算一個月漲咗,最好都食3個月先停,因為要畀時間儲脂,冇脂肪上胸,太快停食就會反彈
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-20 08:36 PM

引用:
原帖由 YenYen 於 2020-1-20 08:28 PM 發表

大細邊真係好正常,好少相差幾個Cup!
差太多我會建議都係隆返大另一邊算
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-20 08:45 PM

引用:
原帖由 YenYen 於 2020-1-20 08:32 PM 發表

聽聞泰國出產啲葛根,對女士豐胸好有效!其他地方種啲葛無咁有效!
唔關產地㗎,係好多人混水摸魚,葛根當野葛根賣,葛根同野葛根兩種嘢嚟㗎 葛根英文叫kudzu root/Pueraria lobata,野葛根叫Pueraria mirifica,葛根清熱用,野葛根先可以豐胸

好多無良賣家會咁樣呃人
作者: YenYen     時間: 2020-1-20 10:18 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 08:45 PM 發表

唔關產地㗎,係好多人混水摸魚,葛根當野葛根賣,葛根同野葛根兩種嘢嚟㗎 葛根英文叫kudzu root/Pueraria lobata,野葛根叫Pueraria mirifica,葛根清熱用,野葛根先可以豐胸

好多無良賣家會咁樣呃人 ...
謝謝指點!
作者: YenYen     時間: 2020-1-20 10:18 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 08:36 PM 發表

差太多我會建議都係隆返大另一邊算
好意見!
作者: 我是一隻小魚兒     時間: 2020-1-21 11:32 AM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-16 08:24 PM 發表

主要想幫下其他想豐胸嘅sis,出面好多人/美容院搵笨,但其實低成本可以做到同樣效果 學識豐胸知識,慳返好多錢

試過:supplement、各種豐胸丸、豐胸霜/精油、吸胸器、正確著內衣、按摩、擴胸運動、食療、美容療程、埋線豐胸、 binaural beat、催眠、吸引力法則(類似催眠)

想知邊種方 ...
埋線豐胸係提升嗎?
作者: 我是一隻小魚兒     時間: 2020-1-21 11:33 AM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-16 08:24 PM 發表

想知邊種方 ...
又或者你食過邊幾隻產品係work可以介紹下
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-21 12:45 PM

引用:
原帖由 我是一隻小魚兒 於 2020-1-21 11:32 AM 發表

埋線豐胸係提升嗎?
理論上除咗提升仲會升cup,但我做過2次,都冇大 提升就有嘅,不過同埋面一樣,條線消咗就打回原形,所以唔抵玩
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-21 12:47 PM

引用:
原帖由 我是一隻小魚兒 於 2020-1-21 11:33 AM 發表

又或者你食過邊幾隻產品係work可以介紹下
Supplement, 食療, 豐胸丸, 吸胸器對我嚟講最work

Supplement基本大豆異黃酮、魚油、大豆卵磷脂
豐胸丸super b-xx
吸胸器nooglebexxy
食療:兩湯匙黃豆粉+牛奶,兩湯匙grounded亞麻籽+水,早晚飲

作者: 艾青青青青     時間: 2020-1-21 02:27 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 02:19 PM 發表

想知你餵奶多數餵大胸個邊? 因為我未餵過奶,所以呢個唔清楚,但睇其他人豐胸分享,有機會係餵奶、擠奶時冇注意力度、姿勢,過度拉扯,令到乳房受到傷害~ 加上好多媽媽哺乳期間都會著過鬆內衣,胸又大咗,又冇承托,所以有下垂/下移情況

呢個可以戴返啱bra去慢慢復原返胸型~ 不過建議哺完乳先做,唔係乳腺倒塞仲麻煩,健康重要啲

同埋可以做下擴胸運動,對下垂都有用。食膠原蛋白都可 ...
好,多谢
作者: 炎夏野性的婆仔     時間: 2020-1-21 07:28 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-21 12:47 PM 發表

Supplement, 食療, 豐胸丸, 吸胸器對我嚟講最work

食療:兩湯匙黃豆粉+牛奶,兩湯匙grounded亞麻籽+水,早晚飲 ...
請問亞麻籽係邊度買?
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-21 09:51 PM

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-1-21 07:28 PM 發表

請問亞麻籽係邊度買?
Iherx有㗎,不過最近發覺iherx都幾貴,amazox抵買啲,香港嘅話一般超市、點點綠都好似有,香港買多數貴啲

作者: liliiy.w     時間: 2020-1-23 03:51 PM

自推下 bra問題都可以~
作者: 袋中灰手背     時間: 2020-1-23 08:49 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-21 12:47 PM 發表

食療:兩湯匙黃豆粉+牛奶,兩湯匙grounded亞麻籽+水,早晚飲 ...
上網睇super b-xx會搞到遲黎m🤔
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-24 08:49 AM

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-23 08:49 PM 發表

上網睇super b-xx會搞到遲黎m🤔
因為super b-xx 好高劑量㗎,仲要有動物激素,啱啱開始豐胸唔應該跟佢包裝食 一日一粒好,同埋我會嚟m前3日停
作者: fb1dcb03c6fa3e     時間: 2020-1-25 11:39 AM

65i上圍係幾多?
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-25 11:55 PM

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-25 11:39 AM 發表

65i上圍係幾多?
96-97 時大時細
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-26 12:05 AM

包個膠先 終於買咗傳說中嘅豐胸bra,之前太貴,見佢最近特價$200幾都有交易,所以買咗嚟試

呢個brand分咗3個階段育乳,我唔想嘥錢慢慢調整胸型,直接買咗step 3 呢款wire係比一般bra長好多,去到腋下,深尖杯,開口大(個胸再大都可以著到),我圓盤胸雞心位有啲壓,volumn差少少,期待著一排後效果

圖片附件: mobile_1.jpg (2020-1-26 12:05 AM, 667.09 KB) / 該附件被下載次數 16

圖片附件: mobile_2.jpg (2020-1-26 12:05 AM, 609.3 KB) / 該附件被下載次數 18

作者: 炎夏野性的婆仔     時間: 2020-1-26 09:43 AM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-26 12:05 AM 發表

包個膠先 終於買咗傳說中嘅豐胸bra,之前太貴,見佢最近特價$200幾都有交易,所以買咗嚟試

呢個brand分咗3個階段育乳,我唔想嘥錢慢慢調整胸型,直接買咗step 3 呢款wire係比一般bra長好多,去到腋下,深尖杯,開口大(個胸再大都可以著到),我圓盤胸雞心位有啲壓,volumn差少少,期待著一排後效果

...
點樣做到豐胸
作者: shimokoi     時間: 2020-1-26 11:27 PM

睇完都有D想買黎試下
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-27 11:34 AM

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-1-26 09:43 AM 發表

點樣做到豐胸
其實戴啱bra本身就可以將背肉、手臂肉歸位
佢呢個特別之處係深杯,香港好多bra都淺杯,搞到壓到個胸底盤大,隆起低,視覺上個胸就細好多
示意圖:https://pic1.zhimg.com/50/v2-0ddfad95a508c2f749e3dcfb42933e8d_hd.jpg

佢呢個就分3階段,幫你個胸慢慢變高,等睇落個胸大d
當然佢都會收背肉、手臂肉,令你胸部脂肪增加啦 佢wire比一般bra長,更容易hold肉

作者: liliiy.w     時間: 2020-1-27 11:35 AM

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-26 11:27 PM 發表

睇完都有D想買黎試下
佢特價幾抵買,仲要made in japan 原價就太貴了
作者: 炎夏野性的婆仔     時間: 2020-1-27 07:33 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-27 11:34 AM 發表

其實戴啱bra本身就可以將背肉、手臂肉歸位
佢呢個特別之處係深杯,香港好多bra都淺杯,搞到壓到個胸底盤大,隆起低,視覺上個胸就細好多
示意圖:https://pic1.zhimg.com/50/v2-0ddfad95a508c2f749e3dcfb42933e8d_hd.jpg

佢呢個就分3階段,幫你個胸慢慢變高,等睇落個胸大d
當然佢都會收背肉、手臂肉 ...
咁勁係邊度有得買
作者: wyue0554     時間: 2020-1-27 07:37 PM

我都原價買左...好貴

sis你有無著胸托?多唔多按摩
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-28 02:09 PM

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-1-27 07:33 PM 發表

咁勁係邊度有得買
上佢官網買咋
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-28 02:14 PM

引用:
原帖由 wyue0554 於 2020-1-27 07:37 PM 發表

我都原價買左...好貴

sis你有無著胸托?多唔多按摩
Sis好耐之前買?著成點

我以前有著,用嚟修下圍幾有用,本身70圍,修到60-65圍 不過因為60圍實在太少,所以都係著65圍多,最近想再著返,打算買王木木推介個小百x

我而家仲有早晚豐胸油+霜,所以都有按少少嘅,但動作係撥肉手法多 以前認真按就有通乳腺+撥肉+按穴位
作者: wyue0554     時間: 2020-1-28 06:29 PM

都唔係著左好耐,十二月先開始著。著緊stage 1。因為正價個時入手所以整係買左兩個,同d pj bra輪住著下
作者: liliiy.w     時間: 2020-1-31 11:08 AM

引用:
原帖由 wyue0554 於 2020-1-28 06:29 PM 發表

都唔係著左好耐,十二月先開始著。著緊stage 1。因為正價個時入手所以整係買左兩個,同d pj bra輪住著下
有用嘅話可以等佢下次特價入手step 2
作者: lovely姐     時間: 2020-2-1 11:21 PM

樓主仲食過咩藥?
有無聽過澳洲Keep mx caxx?
作者: liliiy.w     時間: 2020-2-4 05:52 PM

引用:
原帖由 lovely姐 於 2020-2-1 11:21 PM 發表

樓主仲食過咩藥?
有無聽過澳洲Keep mx caxx?
真係直接豐胸丸淨係食過Perfxct Curxes, Super B-ix咋
你講個隻都聽過,佢係羊胎素,動物激素豐胸
不過話說做咗少少research,豬胎盤素會好過羊胎素
作者: 黑灰熊     時間: 2020-2-9 02:24 PM

最近為左減肚腩,食少左野,喺屋企睇youtube做運動,每星期兩次,每次45mins,肚腩是減少了,手臂都firm了,但胸隨即都由小b變小a,有冇得救
作者: Bonnie.cheung     時間: 2020-2-18 02:47 PM

我之前試過去做,佢係用電流、磁叉同按摩手法,將我背脊同埋手臂嘅肉推翻係胸部,集中返,之後即時有提升嘅效果
作者: jenniferwa     時間: 2020-2-19 02:38 AM

請問吸胸器係點用?
有無咩野要留意同埋會唔會有副作用?
作者: kayan.fu

作者: kayan.fu

作者: roseandrose     時間: 2020-2-19 06:44 PM

sis有無豐胸霜介紹~~另外 想要懶人包 己DM XD
作者: roseandrose     時間: 2020-2-19 06:49 PM

膠原蛋白都要睇情況食 覺得唔大既食左反而無咁軟
作者: Bonnie.cheung     時間: 2020-2-21 03:13 PM

引用:
原帖由 kayan.fu 於 2020-2-19 01:30 PM 發表

即時? 一次有效果?
係, 當然唔會即時大好多, 但都明顯見到提升, 而且天然d, 感覺好d
作者: brend     時間: 2020-3-5 01:55 PM

想問下停食super b-ix豐胸丸有無反彈?同埋建議食幾耐同咩劑量好?
作者: 草莓上的志     時間: 2020-3-5 02:59 PM

我嘅就系A,从嚟冇丰过
作者: WY2010     時間: 2020-3-31 03:01 PM

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-2-4 05:52 PM 發表

真係直接豐胸丸淨係食過Perfxct Curxes, Super B-ix咋
你講個隻都聽過,佢係羊胎素,動物激素豐胸
不過話說做咗少少research,豬胎盤素會好過羊胎素
絲打是咪有谷可入?thanks
作者: 春天富有鼓手

作者: 萬家會壽包

作者: fishfish1122     時間: 2020-4-9 11:23 PM

引用:
原帖由 WY2010 於 2020-3-31 03:01 PM 發表

絲打是咪有谷可入?thanks
我都想加入啊,感謝
作者: brend     時間: 2020-4-12 02:02 PM

引用:
原帖由 fishfish1122 於 2020-4-9 11:23 PM 發表

我都想加入啊,感謝
Me tooo!!
作者: 晚間芳香的菠菜

作者: 果個怪異希望

作者: 電梯瘦薯仔

作者: 果個紅色的希望     時間: 2020-4-13 04:57 PM

多谢,又学到啲好方法
作者: 中秋懷舊的榴槤

作者: 靚靚0912     時間: 2020-4-13 09:34 PM

引用:

食左除了胸會大,人也會肥嗎?
作者: 中秋懷舊的榴槤

作者: goodles

作者: 公園遠方的遊艇

作者: momolove1122

作者: 木子醬     時間: 2020-5-4 10:38 PM

吸胸器邊到有得買?
作者: coffeessss

作者: Sadeyelid     時間: 2020-5-31 12:11 AM

想問pc可以邊到買
淨係搵到一間ig代購但貨唔多搶唔切
作者: 木子醬     時間: 2020-6-4 03:10 PM

催眠?