標題: 同個28歲媽寶分左手 [打印本頁]

作者: POHONGCHUN    時間: 2020-1-8 09:45 AM     標題: 同個28歲媽寶分左手

我同個28歲媽寶賤男分左手,身邊所有人屋企人支持分手
但我都會唔開心同一齊時間都有九個月,媽寶以往會遲到開始改善左
大家果日開開心心食CAFE,媽寶男就好坦白講左呢單野出來

媽寶聽呀媽話準備借十皮比大陸親人起樓,媽寶娘親自己定期戶口借不到,叫個仔借。
大陸親人宜家周轉不靈一定要幫,大陸親人好錫佢屋企人。
(前科:大陸親人投資失利當時都照還到錢比佢娘親)
媽寶話借完一旦人地唔還當自己手游浮課左金。
(話之前課左廿萬咪再儲過)
佢之前未識我果時試過課左廿萬,佢話好後悔,同我一齊有改善過。
佢宜家D錢本身儲去買樓/結婚
我勸佢借一半好喇,自己要有後備比自己。
但佢話手上借哂就話重新儲過,自己會活在當下。
佢認為錢不重要,無咪問呀媽,佢話平時家用比呀媽,呀媽有幫他儲。
講講下佢話唔借之後佢打去問呀媽批准,他問我係咪無安全感。
我無答 ,他就話分手,之後自己走左去坐車。
我坐左係度
佢自己又返轉頭講SORRY當無事送我返去
我無理媽寶WHATSAPP 兩日 他又話分手

媽寶娘親背景
1.我之前胃病,媽寶娘親叫個仔重新考慮我,因為驚我藥煲。
2.話個仔做護士,最緊要找番個護士女朋友。
3.做某黨派義工話好愛國,成日叫個仔幫手拉票去飯局,有一次拉埋我去,我無去
個仔無去,兩個嘈起上離。

後話:
我件外套仲係佢屋企,上星期仲叫我唔好拎走。
宜時有得拎都唔想拎了,不想見到他

作者: 救世廚    時間: 2020-1-9 08:51 AM

早分有着數
一件外套算了
作者: 失控的婆仔    時間: 2020-1-9 02:42 PM

唔好了,唔見佢
作者: qk4yy    時間: 2020-1-9 11:49 PM

有好多野本來就係唔夾,路有很長要走,你希望我能做到,但我真心不願意去做,你喜歡我,你期望我能符合你要求,我也喜歡你,但我不能滿足你要求,有些事情,我堅決不會做,希望比條生路行下
作者: BB六歲    時間: 2020-1-10 07:31 AM

做得好!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
作者: pink889    時間: 2020-1-11 10:36 AM

28歲 腦荀都未生!

搵著呢種人遲早激死自己

妳唔係同佢拍拖,係同佢父母拍拖....

妳係同佢父母分左手,唔係同佢,因為同個男人冇一齊過...

依家妳有機會找個男人,應該開心😁

作者: 無趣    時間: 2020-1-12 12:06 PM

作者: 前來可愛的金童    時間: 2020-1-16 12:54 PM

作者: 呂貧友    時間: 2020-2-23 07:26 PM

28歲仲系咁X樣,早分早著
作者: 湯圓sss    時間: 2020-2-23 07:31 PM

未結婚都咁 結左婚個99實難頂
作者: BB六歲就過身    時間: 2020-3-9 05:05 PM

作者: BB六歲就過身    時間: 2020-3-9 05:07 PM

作者: BB六歲    時間: 2020-3-9 08:27 PM

引用:
原帖由 BB六歲就過身 於 2020-3-9 17:05 發表

唔似你喔,會讚人,比人偷左a/c? 定比我小到你縮曬個龜頭啊?不過都似係後者,乖啦
仲以為你中武漢肺炎死左添~~
咁耐冇見,都係冇進步過,唉......

如果你真係咁想要本人呢個帳號,送俾你又點話??
不過你會要黎做咩呢??
撞得中密碼,就係你既,絕不食言
作者: cclia716    時間: 2020-3-9 10:47 PM

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-3-9 08:27 PM 發表

仲以為你中武漢肺炎死左添~~
咁耐冇見,都係冇進步過,唉......

如果你真係咁想要本人呢個帳號,送俾你又點話??
不過你會要黎做咩呢??
撞得中密碼,就係你既,絕不食言 ...
見到b仔一隻
作者: BB六歲    時間: 2020-3-10 02:01 AM

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-3-9 22:47 發表

見到b仔一隻
被野生捕獲了🤣

PS:都唔明點解有d人形生物可以咁記仇⋯⋯🥱
作者: cclia716    時間: 2020-3-10 01:26 PM

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-3-10 02:01 AM 發表

被野生捕獲了🤣

PS:都唔明點解有d人形生物可以咁記仇⋯⋯🥱
但你玩得好開心bor
作者: 果個自我的盡頭    時間: 2020-3-10 01:55 PM

咁咪幾好
作者: BB六歲    時間: 2020-3-10 03:18 PM

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-3-10 13:26 發表

但你玩得好開心bor
呢d生物就係想睇你火滾個樣,明知佢想點,仲點會上當呢?
至於點解會被呢條友死纏,都係wts或tg慢慢講啦
唔用pm係因為太慢同埋某種理由
作者: cclia716    時間: 2020-3-10 05:58 PM

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-3-10 03:18 PM 發表

呢d生物就係想睇你火滾個樣,明知佢想點,仲點會上當呢?
至於點解會被呢條友死纏,都係wts或tg慢慢講啦
唔用pm係因為太慢同埋某種理由
哈哈~pm好慢咩
我覺還ok
作者: BB六歲就過身    時間: 2020-3-11 01:32 AM

作者: BB六歲就過身    時間: 2020-3-11 01:39 AM

作者: BB六歲    時間: 2020-3-11 11:54 AM

引用:
原帖由 BB六歲就過身 於 2020-3-11 01:39 發表

野生捕獲?你以爲你係周潤發啊?

你去柯督尿下照下你個柒頭柒樣照下前后左右先啦

記你仇?你未夠資格,我打狗唔會同隻狗有仇,見

到d你生滋狗到處柯屎 唔打柒你仲係人? ...
你咁想搵人打本人,但你連本人咩樣都未知,又點打?
如果你真係咁想打既就自己黎啦,但你夠唔夠打都係一個問題⋯⋯
相信B仔身體能力點差都好,要將隻雞蟲打到起唔返身應該唔難的

論述站唔住腳又淨係識鬧
你又話想打人但又淨係得把口
你真係唔死都冇用🤣
作者: BB六歲就過身    時間: 2020-3-11 01:24 PM

作者: 核心自我的理想    時間: 2020-3-11 02:57 PM

作者: BB六歲    時間: 2020-3-11 03:06 PM

引用:
原帖由 BB六歲就過身 於 2020-3-11 13:24 發表

上網你咪吹到自己飛機都打爛幾隻囖。現實你咪係隻四肢殘廢係地下度爛
下爛既屎蟲來。你全家都比人斬死曬,差你個漏網之魚,好爛快d啦,唔
係比人踩都踩死你啊。

同我打?好啊,出來啊,邊年邊月邊日時間地點呢?約多幾個網友出來,
等其他人睇下我點樣撚狗都好 ...
星期日1900,太子風華絕代,本人果日約左人響果度食飯,你唔黎即係你放棄機會

不過你真係會黎既,個結果就唔會係你果個ff版本啦
其實你因為兩年前扮浪子被在下踢爆嬲嬲豬到而家,你唔煩咩?
你想要你既仇人(即係在下啦)消失,好明顯已經徹底失敗
你咒左咁耐,本人生活唔止如常,仲越來越好,你唔信就由佢啦,如果你係都要ff人家有幾慘有幾折墮先開心⋯⋯咁你開心完,又得到乜?

不過要你思考呢樣,對你好似太苛求了⋯⋯🤣

反過來說,以我地雙方的玩具數量
在下可以響呢度當任何人係玩具
而你仲要俾你個玩具玩返轉頭
真係唔知可以講咩好
你記得定時定候上黎被人玩下啦🤣🤣🤣🤣🤣
作者: BB六歲就過身    時間: 2020-3-11 04:09 PM

作者: 核心自我的理想    時間: 2020-3-11 04:17 PM

作者: 子鈺    時間: 2020-3-16 12:25 AM

遇到媽寶就是不幸,不要跟媽寶男走到一起,會很累的
作者: 連續勁回覆    時間: 2020-3-16 11:54 AM