標題: 好煩 [打印本頁]

作者: cyberyeah3    時間: 2019-10-11 01:45 PM     標題: 好煩

我今年40,太太35。結婚15年,一直感情好好,性生活正常,現在都每月4至5次。
頭先睇下佢whatsapp,發現佢同個男仔有嘢。應該有開房,我Fact check過,睇佢goolge map嘅時間軸,係佢whatsapp時間地點吻合,逗留時間每次約3小時,而且有時中午食飯時間都有,真係唔相信。因為我地感情一直好好,有傾有講,完全沒有異樣,點解會咁?
作者: hoiyiu0011    時間: 2019-10-11 02:50 PM

帽事嘅
作者: 前晚大牛    時間: 2019-10-11 03:03 PM

好同情你。唯有自己玩埋一份。
作者: 家中小婆仔    時間: 2019-10-11 03:07 PM

一個月得4-5次, 太少了吧
作者: ngben    時間: 2019-10-11 03:11 PM

一星期一次,點夠老婆食
作者: 平常的人    時間: 2019-10-11 03:20 PM

引用:
原帖由 cyberyeah3 於 2019-10-11 13:45 發表

我今年40,太太35。結婚15年,一直感情好好,性生活正常,現在都每月4至5次。
頭先睇下佢whatsapp,發現佢同個男仔有嘢。應該有開房,我Fact check過,睇佢goolge map嘅時間軸,係佢whatsapp時間地點吻合,逗留時間每次約3小時,而且有時中午食飯時間都有,真係唔相信。因為我地感情一直好好,有傾有講,完全沒有異樣,點解會咁? ...
揾D嘢俾佢做下,或者幫佢報下D興趣班,手工呀,廚藝呀,總之揾D事藝佢消磨下時間嘍,其實35歲每個星期先等到嗰次,講真,係幾難崖嘅
作者: 雨後重現的太陽    時間: 2019-10-11 04:16 PM

估估下不如直接同佢傾下
作者: drivermm    時間: 2019-10-11 05:04 PM

有時知道太多未必是好事,現實永遠殘酷,人生匆匆數十載,你呃下我,我呃下你就過了,
作者: 年尾有雙娘    時間: 2019-10-11 05:04 PM

吾洗煩咼!你都可以出去食架
作者: drivermm    時間: 2019-10-11 05:07 PM

我不知你有冇事瞞着她,嘗試原諒她吧,
作者: 香煎強勁的馬    時間: 2019-10-11 05:30 PM

睇標題以為你為錢煩惱添!
女人咋嘛,佢不仁你不義囉
作者: 井底紅色湯圓    時間: 2019-10-11 05:57 PM

深表同情
作者: 井底紅色湯圓    時間: 2019-10-11 05:59 PM

引用:
原帖由 雨後重現的太陽 於 2019-10-11 04:16 PM 發表

估估下不如直接同佢傾下
反轉豬肚可能係米田共, 小心小心
作者: caswnc    時間: 2019-10-11 08:18 PM

引用:
原帖由 drivermm 於 2019-10-11 05:04 PM 發表

有時知道太多未必是好事,現實永遠殘酷,人生匆匆數十載,你呃下我,我呃下你就過了,
真的,要學下
作者: Astraea    時間: 2019-10-11 08:56 PM

咁你呢件事有咩感覺(情緒)?
作者: cyberyeah3    時間: 2019-10-11 11:47 PM

諗住係度講下,解下悶氣,點知換來大家嘅恥笑,呢啲事唔想同身邊朋友講,唯有係度宣洩唔其望大家會開解我,但都唔好當笑話
作者: tbyu    時間: 2019-10-12 12:43 AM

事到如今,需要我幫你請小鳳姐賀一賀嗎?
作者: 風流盲俠花滿樓    時間: 2019-10-12 02:26 AM

所以有啲嘢唔睇好過睇,唔知好過知掉返轉講睇得已經冇咗個信字,就算冇嘢遲早都有其他嘢
作者: seiko1    時間: 2019-10-12 03:12 AM

引用:
原帖由 cyberyeah3 於 2019-10-11 11:47 PM 發表

諗住係度講下,解下悶氣,點知換來大家嘅恥笑,呢啲事唔想同身邊朋友講,唯有係度宣洩唔其望大家會開解我,但都唔好當笑話
你老婆有無工作啊?你地有無小朋友?知唔知個奸夫係上網識還是朋友?要多啲資料先幫你分析到喎。
作者: pp520g    時間: 2019-10-12 04:47 AM

你有常陪伴老婆嗎?
例如出街、看電影、談心。
女人很在意那些的。
作者: 李劑成    時間: 2019-10-12 05:18 AM

引用:
原帖由 cyberyeah3 於 2019-10-11 01:45 PM 發表

頭先睇下佢whatsapp,發現佢同個男仔有嘢。應該有開房,我Fact check過,睇佢goolge map嘅時間軸,係佢whatsapp時間地點吻合,逗留時間每次約3小時,而且有時中午食飯時間都有,真係唔相信。因為我地感情一直好好,有傾有講,完全沒有異樣,點解會咁? ...
買條加大既電動撚晚晚懲罰佢,鑽到佢反艇
作者: 核心奔放的主角    時間: 2019-10-12 05:58 AM

好頭痕
作者: 12-12-12    時間: 2019-10-12 08:18 AM

確實清楚先再行
作者: 黯の然    時間: 2019-10-12 08:23 AM

引用:
原帖由 cyberyeah3 於 2019-10-11 01:45 PM 發表

假裝不知道, 然後買多啲綠色蔬菜返屋企你就支持吓綠色蔬菜, 畀佢暗示吓!
作者: 半夜清涼的OL    時間: 2019-10-12 08:40 AM

引用:

你老婆隱藏得好好……可能已經有段時間了……你檢討下自己,有無邊度做得唔好,冷落左佢,多點關心佢,浪漫下……或者佢會回心轉意,如果有小朋友,你老婆應該都不會想離婚吧
作者: 一生為盧    時間: 2019-10-12 08:59 AM

餵多d睇吓點先
作者: tammybit    時間: 2019-10-12 10:45 AM

你都幾早結婚
作者: applesodawowo    時間: 2019-10-12 12:39 PM

引用:
原帖由 cyberyeah3 於 2019-10-11 11:47 PM 發表

計落你太太20就嫁你,可能人成熟咗、見識多咗,要求自然唔同咗!
你地有冇小朋友?
佢有冇番工?
又先諗下自己有冇結婚後就太老定,樣樣好似變得老馮及必然?
有冇得閒同太太做D拍拖時做嘅事?
有冇閒時比D驚喜佢?
有冇讚下佢?
你又有冇曾經出軌?

太多太多啦!女人係心細亦容易受傷的!
作者: applesodawowo    時間: 2019-10-12 12:45 PM

其實喺香討網我都係新丁,不過我發覺有好多人喺度嘅回覆係幫唔到手嘅,所以你唔需要介懷!

你當呢度係一個宣洩嘅渠道未嘗不可!
最好喺大家都唔認識,就算攤開曬成件事講,亦冇人知你是誰!而且呢度有男有女,大家可以作一個交流!
作者: Talkbs1    時間: 2019-10-12 12:47 PM

引用:

師兄,可以點開解呢?一係你就百分百當佢出軌,否則咪又係估估下,咪有其他人講咗,唔知咪無煩惱。
作者: 車站深情的採購    時間: 2019-10-12 01:00 PM

你呃人,邊有港女20歲嫁俾你,你條撚又吾識轉灣
作者: marriedgor    時間: 2019-10-12 02:12 PM

引用:

可能你老婆食唔飽又或者鍾意咗條仔呢 C 兄

我以前都溝過件人妻, 佢都係瞞住老公逢星期六扮返工出來同我扑野
作者: 哪singh    時間: 2019-10-12 02:37 PM

引用:
原帖由 ngben 於 2019-10-11 03:11 PM 發表

一星期一次,點夠老婆食
咁咪偷食囉
作者: Czhon    時間: 2019-10-12 07:45 PM

同情你, 直接問啦
作者: 工廠男    時間: 2019-10-12 08:25 PM

引用:

緣起,綠滅。小心,性病。
作者: lplplp111    時間: 2019-10-12 11:15 PM

引用:

ching:究竟你老婆whatsapp內容講d乜?有冇提開房地點時間?你話你地感情一直好好,咁就好奇怪,出軌的女人一定會在生活細節上露出多少馬腳(例如經常夜返,手機加密同不離身),你咁昜看到佢d資料真係好奇怪?呢d野唔可以估估下,捉奸要在床,查清楚再講,若然屬實,離婚是唯一方法,大丈夫何患無妻!
作者: Sandy2019    時間: 2019-10-13 08:03 AM

有時結婚耐咗對著一個人都悶。
作者: drivermm    時間: 2019-10-13 09:37 AM

引用:
原帖由 Sandy2019 於 2019-10-13 08:03 AM 發表

有時結婚耐咗對著一個人都悶。
妳結婚幾耐?
作者: 高大冰凍的碼頭    時間: 2019-10-14 09:26 AM

引用:
原帖由 marriedgor 於 2019-10-12 02:12 PM 發表

可能你老婆食唔飽又或者鍾意咗條仔呢 C 兄

我以前都溝過件人妻, 佢都係瞞住老公逢星期六扮返工出來同我扑野
淨仆咁趣智,唔講感情
作者: MR8888    時間: 2019-10-14 10:02 AM

引用:

如果真係,基本上正常男人接受唔到,除非你好愛佢,佢又可以回頭?但你問吓自己能夠接受嗎?太多太多,在此不說多了。
作者: marriedgor    時間: 2019-10-14 04:43 PM

引用:
原帖由 高大冰凍的碼頭 於 2019-10-14 09:26 AM 發表

淨仆咁趣智,唔講感情
感情實有, 同埋唔係剩扑, 有時會食吓飯 9 UP 吓. 唔係次次扑野.
作者: ADAGU    時間: 2019-10-14 10:28 PM

可能你太太享受有人追的感覺。
作者: newhandgo    時間: 2019-10-16 11:01 AM

引用:

才40, 仲可以有第二人生,
唔好一味為自己念,
可能你太太勉強同你一齊都好痛苦, 但係你又無行差踏錯, 無位比佢入,
比自己1,2個月時間安排一下日後生活模式, 住宿問題,
然後離婚希望日後可以唔做仇人,,,

其實已經過了底線, 無咩好留戀...
作者: DVaderforce    時間: 2019-10-16 08:31 PM

一次不忠