標題: [醫學美容] 終於做左Ultra-Z抽脂+自體脂肪隆胸,你問我答 [打印本頁]

作者: yanyan0108     時間: 2018-1-7 02:38 AM

一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常,同埋本身細b cup 既我覺得走去隆胸又好似有d無謂始終係假體吾自然,但如果抽完脂再可以用反去豐胸又好似幾好,查詢完一倫之後幾個月前終於做左啦😍。而家康復哂就分享下啦

手術前及過程

手術前禁食早餐,一開始就是換衫,mark位,之後就訓(麻醉),訓腥就feel到姑娘幫我著緊身褲
睡眠麻醉都幾Wing ,過程沒有感覺,做完之後頭兩個星期會有D腫,所以覺得對腳拉拉緊,醫生叫我多D按摩,第三周已經見到D瘀青散得七七八八,不過都要keep住著緊身衣一得個型恢復得靚D

最後揀ultra -z 最大原因如下
1. 相比傳統溶脂既方法ultra -z 可以選擇做既位置,大同小既面積都可以揀
2. 疼楚係比較少,呢隻對我既講都幾重要,我自己都幾驚痛,睇返資料,做既時候因為傷口比較細所以出血量都比較少
3. 正因為傷口比較細所以恢復期都比傳統快好多就好返
4. 同埋最重要係佢做完後皮膚仲係非常緊緻,呢個先係我最想要既效果

希望我既分享幫到手,我得閒就會覆大家問題

上圖Before ,吾算甲組腳,但係大腿真係好多肥肉,合埋腳吾會好似人地香腸腳咁靚。

After 係變左個埋腿有gap, 吾會痴埋,原本迫爆既legging 都鬆身哂。

至於胸既相少少怕醜,但由B變C感覺好開心

圖片附件: mobile_1.jpg (2018-1-7 02:38 AM, 274.47 KB) / 該附件被下載次數 46

圖片附件: mobile_2.jpg (2018-1-7 02:38 AM, 198.41 KB) / 該附件被下載次數 63

圖片附件: mobile_3.jpg (2018-1-7 02:38 AM, 197.27 KB) / 該附件被下載次數 49

作者: Gloriayan123     時間: 2018-1-7 04:51 PM

hello, 想問下你係邊到做同做左幾錢呀
作者: 人要比車兇

作者: mayleungbaby34     時間: 2018-1-8 01:49 AM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表
一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
做完幾多日之後先可以落床呀?個效果真真係好明顯波!
作者: jollylau_lau88

作者: yorkland     時間: 2018-1-8 05:11 PM

Yan Yan, Pm 我你在哪兒做呀
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-9 12:52 AM

引用:
原帖由 jollylau_lau88 於 2018-1-8 02:18 AM 發表
同埋想問下多數係邊個位抽脂? 我都好有興趣做
邊個位有脂肪多就會抽呀,我見多數抽肚腰,大腿,手臂吧,因為本身我吾算肥只係大腿位置好粗,所以做,同埋抽出黎既脂肪可以豐胸,係出乎預料咁開心,真係會自信左

作者: VicZZZ0818     時間: 2018-1-9 10:27 AM

腿部真係幾有效呀

作者: yanyan0108     時間: 2018-1-9 11:31 PM

引用:
原帖由 jollylau_lau88 於 2018-1-9 02:16 AM 發表

可唔可以講多少少豐胸個step 係點做? 都係插條管入去?
會浄化同分離脂肪,係個胸底到用針孔入,所以吾會傷口咁濟,佢縫一針再貼左張膠布仔
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-9 11:35 PM

引用:
原帖由 mayleungbaby34 於 2018-1-8 01:49 AM 發表

做完幾多日之後先可以落床呀?個效果真真係好明顯波!
即日走得啦,胸仲明顯
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-9 11:36 PM

引用:
原帖由 jollylau_lau88 於 2018-1-9 02:16 AM 發表
同堆成個手術係咪要全身麻醉定係其他方法?
要全身麻醉,幾個鐘頭醒反就做哂兩樣
一次過搞掂哂,吾洗分幾次嫁
作者: christyng@0@     時間: 2018-1-10 05:19 PM

想請教樓主 自體脂肪隆豐要好似做假體成日按胸嗎?
可以share 下依家靚身材?
作者: bing_yee     時間: 2018-1-10 11:22 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-7 02:38 AM 發表
一直想做抽脂好耐,但係我自己又驚痛,網上睇過又話好多問題,但係睇完顏子X係雜誌到分享做抽脂再豐胸先知而家有種新既抽脂方法Ultra-Z,睇完諗左好耐又心思思,其實我吾算肥嫁,120幾磅但係大腿好多肉,小腿就正常 ...
我一直覺得抽脂豐胸真係好神奇,一次過可以滿足哂兩個願望
但係我想問下就咁打啲脂肪入胸度就ok? 係咪唔會有排斥?
作者: bing_yee     時間: 2018-1-10 11:25 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 12:52 AM 發表

邊個位有脂肪多就會抽呀,我見多數抽肚腰,大腿,手臂吧,因為本身我吾算肥只係大腿位置好粗,所以做,同埋抽出黎既脂肪可以豐胸,係出乎預料咁開心,真係會自信左
咁豐咗胸之後個胸係咪都好自然架?會唔會有假假地嘅感覺?
作者: bing_yee     時間: 2018-1-10 11:26 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 11:35 PM 發表

即日走得啦,胸仲明顯
咁你講嘅恢復期係幾耐?同埋其實有咩要恢復?會有咩唔舒服呢?
作者: cattyuen     時間: 2018-1-10 11:36 PM

引用:
你手術完痛左幾耐呀?
作者: cattyuen     時間: 2018-1-10 11:37 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 11:35 PM 發表

即日走得啦,胸仲明顯
如果我想升兩cup, 可唔可以架?
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-11 05:57 AM

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-1-10 05:19 PM 發表
想請教樓主 自體脂肪隆豐要好似做假體成日按胸嗎?
可以share 下依家靚身材?
唔洗點按呀,因為係自己脂肪,同唔痛呀
不過頭3個月吾好戴鋼線bra,因為要比時間脂肪定形
下圖係after☺️好滿意

圖片附件: mobile_1.jpg (2018-1-11 05:57 AM, 237.66 KB) / 該附件被下載次數 46

作者: yanyan0108     時間: 2018-1-11 06:04 AM

引用:
原帖由 bing_yee 於 2018-1-10 11:22 PM 發表

我一直覺得抽脂豐胸真係好神奇,一次過可以滿足哂兩個願望
但係我想問下就咁打啲脂肪入胸度就ok? 係咪唔會有排斥?
首先做之前要驗血,照超音波影個胸,再等化驗報告,同埋我做個個唔係舊式抽脂,會安全好多呀,抽完既脂肪會凈化靚脂肪先,之後再注入。
而家先進同安全好多,不過我都係事前check哂先去做

作者: yanyan0108     時間: 2018-1-11 06:10 AM

引用:
原帖由 cattyuen 於 2018-1-10 11:36 PM 發表

你手術完痛左幾耐呀?
痛左大概一星期,之後就冇咁痛,岩岩做完係似酸痛再勁少少
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-11 06:15 AM

引用:
原帖由 bing_yee 於 2018-1-10 11:25 PM 發表

咁豐咗胸之後個胸係咪都好自然架?會唔會有假假地嘅感覺?
我樓上更新左張相了,可以睇下,自己脂肪吾會變警鐘胸,好自然呀
作者: anitalok2005     時間: 2018-1-11 12:46 PM

樓主,
可以pm我知醫生名字,各邊胸为了多少cc, 用了多少$,以及胸有硬塊嗎?
作者: pigheadb     時間: 2018-1-11 08:42 PM

想知詳情,pm pls🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-11 10:39 PM

引用:
原帖由 anitalok2005 於 2018-1-11 12:46 PM 發表
樓主,
可以pm我知醫生名字,各邊胸为了多少cc, 用了多少$,以及胸有硬塊嗎?
因為我只抽左大腿吾係好多脂肪, 胸用左大概300cc (兩邊加埋)升左一cup ,胸吾會有硬塊啦,事前要照超聲波check 呀
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-12 12:56 PM

引用:
原帖由 pigheadb 於 2018-1-11 08:42 PM 發表
想知詳情,pm pls🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
Pm 左你
作者: 小常     時間: 2018-1-12 11:57 PM

可唔可以PM詳情吖?例如價錢呢啲 因為要事前準備好
作者: christyng@0@     時間: 2018-1-13 12:05 AM

抽脂之後係咪要特別護理?貴吾貴, 樓主好成功個身材
作者: 美美美魔女!!!     時間: 2018-1-13 11:16 AM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 10:39 PM 發表

因為我只抽左大腿吾係好多脂肪, 胸用左大概300cc (兩邊加埋)升左一cup ,胸吾會有硬塊啦,事前要照超聲波check 呀
每邊150cc都有一cup 咁多?
作者: MissGaga     時間: 2018-1-13 09:11 PM

樓主可pm價錢同邊度做嗎?謝謝
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-13 10:07 PM

引用:
原帖由 美美美魔女!!! 於 2018-1-13 11:16 AM 發表

每邊150cc都有一cup 咁多?
醫生講過around150 -200cc 升到,但我情況因爲個胸本身都b,吾係細,同埋我個身吾厚嫁
32b 所以around 150都夠了,人人情況都吾同,不過佢注幾多cc都係同一個價錢
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-13 10:09 PM

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2018-1-13 12:05 AM 發表
抽脂之後係咪要特別護理?貴吾貴, 樓主好成功個身材
要著緊身褲3個月所以冬天做好過夏天,
我個時做都覺得幾熱,合理價錢,吾敢貪平先用新技術。傳統抽脂都少少驚危險,而家身材係滿意左好多
作者: kattina     時間: 2018-1-13 11:06 PM

引用:
其實抽脂呢種手術 (我都唔知可唔可以叫做手術),有無話可以抽你幾多磅脂肪架?
同埋抽完就咩手尾都無?之後有無D 咩要做?
作者: kattina     時間: 2018-1-13 11:07 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 12:52 AM 發表

咁係咪我一次過可以抽哂腰、大肶、手臂D 脂肪去豐胸?
作者: kattina     時間: 2018-1-13 11:19 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 10:39 PM 發表

300cc升一cup咁我應該可以升好多cup
作者: kattina     時間: 2018-1-13 11:20 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-13 10:09 PM 發表

要著緊身褲3個月所以冬天做好過夏天,
我個時做都覺得幾熱,合理價錢,吾敢貪平先用新技術。傳統抽脂都少少驚危險,而家身材係滿意左好多
其實傳統同新技術有咩分別?出面做係會寫到明「新技術」咁架?
作者: 小鈍笨     時間: 2018-1-13 11:29 PM

引用:
可唔可以PM我呀? 對腳真係瘦左好多
作者: 小鈍笨     時間: 2018-1-13 11:30 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-9 11:31 PM 發表

會浄化同分離脂肪,係個胸底到用針孔入,所以吾會傷口咁濟,佢縫一針再貼左張膠布仔
將來係咪無人會睇得出架?
作者: 小鈍笨     時間: 2018-1-13 11:32 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 05:57 AM 發表

嘩依家真係完美身段咁喎
作者: bing_yee     時間: 2018-1-14 10:44 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 05:57 AM 發表

見到你呢張相我真係好有衝動去抽脂豐胸,可唔可以PM 我喺邊度做呀
作者: cattyuen     時間: 2018-1-14 11:26 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-11 06:10 AM 發表

痛左大概一星期,之後就冇咁痛,岩岩做完係似酸痛再勁少少
咁會唔會行耐少少都頂唔順架?
作者: cattyuen     時間: 2018-1-14 11:28 PM

引用:

胸用左大概300cc,咁知唔知即係抽左大腿幾多脂肪走?係咪都係300cc?
同埋可唔可以講下大肶瘦左幾吋呀?就咁講cc 我唔係好知即係瘦左幾多
作者: bing_yee     時間: 2018-1-16 12:26 AM

引用:

你條腰係你做運動操返黎定抽脂架?

作者: 薄絲妮     時間: 2018-1-16 12:33 AM

引用:
抽完脂啲皮會唔會鬆架?
作者: 薄絲妮     時間: 2018-1-16 12:34 AM

引用:

300cc 好似好少咋喎,有無話最多可以升幾級架?我本身得a
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-16 02:12 AM

引用:
原帖由 kattina 於 2018-1-13 11:07 PM 發表

咁係咪我一次過可以抽哂腰、大肶、手臂D 脂肪去豐胸?
你可以咁講抽多幾part 就多d脂肪擺去胸位
佢注幾多入胸都係一個收費
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-16 02:15 AM

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2018-1-16 12:34 AM 發表

300cc 好似好少咋喎,有無話最多可以升幾級架?我本身得a
我得大腿位抽,所以吾係好多ja,我想抽大腿係主要目的,豐胸係次目的,有人想多d脂肪,會增肥後做,但我冇喔
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-16 02:16 AM

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2018-1-16 12:33 AM 發表

抽完脂啲皮會唔會鬆架?
所以咪要著緊身褲,聽足醫生指示,我冇鬆呀
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-16 02:17 AM

引用:
原帖由 bing_yee 於 2018-1-16 12:26 AM 發表

你條腰係你做運動操返黎定抽脂架?
冇抽腰喔,腰本身唔粗
作者: cnncnncnn     時間: 2018-1-17 12:55 AM

可以話我知邊到做嗎
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-17 06:41 AM

引用:
原帖由 cnncnncnn 於 2018-1-17 12:55 AM 發表
可以話我知邊到做嗎
銅鑼灣做,女醫生想知detail請pm 我,因為太多人問我驚miss左
作者: lam2511     時間: 2018-1-17 07:39 PM

Pls pm the doctor info. Thx
作者: 小雪菜     時間: 2018-1-17 11:11 PM

引用:
PM 我係邊度做呀THANKS
同埋你做幾錢?係咪按抽左幾多脂肪黎計錢架?
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-17 11:13 PM

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:11 PM 發表

PM 我係邊度做呀THANKS
同埋你做幾錢?係咪按抽左幾多脂肪黎計錢架?
一part paAt 計嫁,吾係用脂肪量計
一part 15000
作者: 小雪菜     時間: 2018-1-17 11:14 PM

引用:

效果係咪好明顯?D 同事會唔會睇得出呢?
我想做,但係又怕同事見到,係背後說三道四
作者: 小雪菜     時間: 2018-1-17 11:17 PM

引用:

樓主你呢個身型真係恨死隔離咩
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-17 11:17 PM

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:14 PM 發表

效果係咪好明顯?D 同事會唔會睇得出呢?
我想做,但係又怕同事見到,係背後說三道四
會瘦左囉,頭3個月都會著緊身褲,之後會比人覺得瘦左囉。我都係3個月後先著短裙整個樣就話明顯,如果對腳瘦左就只會問:做咩瘦左咁多既
作者: 小雪菜     時間: 2018-1-17 11:20 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-16 02:15 AM 發表

我得大腿位抽,所以吾係好多ja,我想抽大腿係主要目的,豐胸係次目的,有人想多d脂肪,會增肥後做,但我冇喔
係喎食完先做抵喎,可以抽多D等個胸再多2,3 CUP
做之前又可以放肆亂食野
作者: 小雪菜     時間: 2018-1-17 11:21 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-17 11:13 PM 發表

一part paAt 計嫁,吾係用脂肪量計
一part 15000
一PART 係指抽一個地方既脂肪,再加埋放返落胸度?
作者: 小雪菜     時間: 2018-1-17 11:23 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-17 11:17 PM 發表

會瘦左囉,頭3個月都會著緊身褲,之後會比人覺得瘦左囉。我都係3個月後先著短裙整個樣就話明顯,如果對腳瘦左就只會問:做咩瘦左咁多既
好,或者開頭我著D鬆身D 既遮下先
同埋睇黎升一CUP 算,升多兩CUP 我驚個個都問我做咩大左咁多
作者: cattyuen     時間: 2018-1-17 11:41 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-16 02:16 AM 發表

所以咪要著緊身褲,聽足醫生指示,我冇鬆呀
哦原來緊身褲要黎咁用…係出街先著?定24小時著住?
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-18 01:02 AM

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:23 PM 發表

好,或者開頭我著D鬆身D 既遮下先
同埋睇黎升一CUP 算,升多兩CUP 我驚個個都問我做咩大左咁多
問番醫生建議女醫生做細心d,佢都比左好多意見同睇法我,因為都要睇反身型,佢個時都見我身型比左唔同建議我。
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-18 01:05 AM

引用:
原帖由 cattyuen 於 2018-1-17 11:41 PM 發表

哦原來緊身褲要黎咁用…係出街先著?定24小時著住?
頭1個月24小時著,第2-3個月著最少12個鐘,如果keep到著耐d,會靚d,但我建議冬天做會好好多,我幾個月前做天氣好熱,辛苦d
作者: 美美美魔女!!!     時間: 2018-1-18 02:12 AM

引用:
原帖由 小雪菜 於 2018-1-17 11:20 PM 發表

係喎食完先做抵喎,可以抽多D等個胸再多2,3 CUP
做之前又可以放肆亂食野
不可能一次升三級,每次單邊打200cc上限,過多會鈣化。除非你事先用brava 擴大皮膚組織,內部有新增的血管網,否則過多會壞死。
另外,如果脂肪細胞瘦時做,咁樣200cc會有多一點細胞數量。
計一下數,同一樣volume ,當然係細胞越大,數目越少,我減肥了才做,現在肥幾磅個胸都會大。
作者: janetloi123     時間: 2018-1-18 03:59 AM

係香港做? 做左幾錢多
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-18 11:16 PM

引用:
原帖由 janetloi123 於 2018-1-18 03:59 AM 發表
係香港做? 做左幾錢多
係香港做,15000一part
作者: janetloi123     時間: 2018-1-19 01:16 AM

可以pm我醫生資料嗎
作者: 小野貓~Sharen~     時間: 2018-1-19 01:19 AM

點為之1part?
如1part指成個圈既大腿或腰肚,
咁好抵!
作者: caudaa     時間: 2018-1-19 02:55 AM

請問幾多錢呀

作者: annabelle.lou19     時間: 2018-1-19 08:52 AM

引用:
岩岩追曬你d post,sis你而家身材真係好正呀!!
我想問下但抽脂同豐胸都係同一日做曬?同埋豐胸後會唔會脂肪會流失又變返細呢?
作者: sandy.chan6728

作者: fbc32a4056b90d     時間: 2018-1-19 07:33 PM

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2018-1-18 11:16 PM 發表

係香港做,15000一part
可以pm我邊位醫生做嗎,thx
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-20 02:04 AM

引用:
原帖由 annabelle.lou19 於 2018-1-19 08:52 AM 發表

岩岩追曬你d post,sis你而家身材真係好正呀!!
我想問下但抽脂同豐胸都係同一日做曬?同埋豐胸後會唔會脂肪會流失又變返細呢?
做完之後吾好克意減肥,2樣同一日做哂呀
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-20 02:05 AM

引用:
原帖由 sandy.chan6728 於 2018-1-19 08:57 AM 發表
我想問檢查個d 係要自己出去檢本再攞報告比佢地,家係佢地有包埋?
包哂檢查,同化驗。上去問都係明碼實價講清楚
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-20 02:07 AM

引用:
原帖由 小野貓~Sharen~ 於 2018-1-19 01:19 AM 發表
點為之1part?
如1part指成個圈既大腿或腰肚,
咁好抵!
我冇問其他位呀。佢跟據我既情況就計左2pt
作者: MIUMIUMonkey     時間: 2018-1-20 02:41 PM

請問做左幾錢呀? 同埋抽脂之後 瘀左幾耐先會散?
作者: sisleyley     時間: 2018-1-21 11:38 AM

樓主,您應該本來身材都有波,
當然而家好正!

我plan緊3月去深圳做,
聽到您ge$好合理,
可否pm我Dr資料,
謝謝謝!
作者: 小野貓~Sharen~     時間: 2018-1-21 12:11 PM

引用:
原帖由 sisleyley 於 2018-1-21 11:38 發表
當然而家好正!

聽到您ge$好合理,
可否pm我Dr資料,
謝謝謝!
佢咪暗示左邊間囉,顏x菲代言果間,即毛舜x代言果間。
如30000包埋填,係比大6貴啲,但香港來講都算可以接受既合理價。
不過我都係遲下先可以諗。
作者: 晚間可愛的救星     時間: 2018-1-21 03:58 PM

引用:
原帖由 sisleyley 於 2018-1-21 11:38 AM 發表
當然而家好正!

聽到您ge$好合理,
可否pm我Dr資料,
謝謝謝!
你會在深圳那間做同幾錢?
我明天就過台北做第二次自體,第一次做無效果,希望今次成功啦!
作者: sisleyley     時間: 2018-1-21 05:17 PM

深圳 心目中有2間
一間. 有香港大學附屬脂肪移植研究中心
另一間. 有國務院級醫生,整胸專家
(我由年頭做資料搜集,包括問長注深圳工作人)
HK$30000 - 40000 (要否麻醉專科)
作者: sisleyley     時間: 2018-1-21 05:22 PM

引用:
原帖由 晚間可愛的救星 於 2018-1-21 15:58 發表

你會在深圳那間做同幾錢?
我明天就過台北做第二次自體,第一次做無效果,希望今次成功啦!
其實我首選是台灣,
但時間和旅程怕對康復不利,
因為我暈飛機,又訓唔慣洒店床
作者: anitalok2005     時間: 2018-1-21 10:19 PM

Sisleyley,

可以pm我知是那兩間嗎?我也想做。
作者: anitalok2005     時間: 2018-1-21 10:21 PM

小野貓,
樓主用了六萬多去做自體豐胸。。。。我覺得有D貴
作者: anitalok2005     時間: 2018-1-21 10:23 PM

晚間可愛的救星,
你第一次是在那裡做的?
作者: 晚間可愛的救星     時間: 2018-1-21 11:38 PM

引用:
原帖由 sisleyley 於 2018-1-21 05:22 PM 發表

其實我首選是台灣,
但時間和旅程怕對康復不利,
因為我暈飛機,又訓唔慣洒店床
其實搵到深圳可靠的醫生,在深圳做會放便好多,我自己一個去,都訓唔慣酒店,所以去2日1夜就回來,你幾時會去做,做左之後分享下。
作者: 晚間可愛的救星     時間: 2018-1-22 01:08 AM

引用:
原帖由 anitalok2005 於 2018-1-21 10:23 PM 發表
晚間可愛的救星,
你第一次是在那裡做的?
台北群x醫美,抽脂+自體都無效果,曬左6萬港幣
作者: hk_413     時間: 2018-1-22 11:36 AM

我都好想要醫生資料. 可否 pm我? thx
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-22 01:04 PM

引用:
原帖由 MIUMIUMonkey 於 2018-1-20 02:41 PM 發表
請問做左幾錢呀? 同埋抽脂之後 瘀左幾耐先會散?
抽脂用左3萬幾,我做左2part , 我自己大概1個月多d,同埋都係抽脂個位瘀,連續著3個月緊身褲,所以到吾洗著緊身褲時都散哂啦
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-22 01:10 PM

引用:
原帖由 sisleyley 於 2018-1-21 11:38 AM 發表
當然而家好正!

聽到您ge$好合理,
可否pm我Dr資料,
謝謝謝!
內地做我有d驚,sis你好勇敢
我一直都係比較香港個d醫生,加上我見到佢個技術避開哂神經同血管,感覺上安全好多。以前睇過新聞見到人做舊式抽脂死左,諗起都驚
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-22 01:23 PM

引用:
原帖由 anitalok2005 於 2018-1-21 10:21 PM 發表
小野貓,
樓主用了六萬多去做自體豐胸。。。。我覺得有D貴
抽脂加豐胸6萬幾呀,如果淨抽脂就3萬幾囉,我覺得做完個效果都值得比6萬幾。我本身冇諗到豐胸會咁既效果。我自己細膽吾敢去外地做,同埋想用新既技術感覺又再安全d
作者: palapanda     時間: 2018-1-22 05:17 PM

請問可唔可以PM我有關詳情,$?地點?
作者: cytsin     時間: 2018-1-22 10:49 PM

Pm please
作者: yanyan0108     時間: 2018-1-23 05:18 PM

唔知有冇miss到pm,請各位sis自己check
作者: loranielau_lau

作者: yanyan0108     時間: 2018-1-25 08:17 PM

引用:
原帖由 loranielau_lau 於 2018-1-23 10:38 PM 發表
?真係唔同曬!!我隻腳都好似你做之前咁,你而家對腳真係好瘦,樓主想問下你有幾高?
我158cm 唔高嫁但做完條腿係有番線條呀,合埋腳都唔會好似以前咁冇空隙
作者: slam2828slam     時間: 2018-1-26 01:43 AM

可否PM 我,我想知detail 係邊到做,揾邊個女醫生同係右腿15000一part ?
作者: Appleeeapple     時間: 2018-1-26 09:26 PM

引用:
當然而家好正!

聽到您ge$好合理,
可否pm我Dr資料,
謝謝謝!
你諗住幾時做啊?我都想做啊 pm我傾下得唔得?