標題: 有冇SIS去開Musee做脫毛? [打印本頁]

作者: Rebecca.c     時間: 2015-2-9 18:11

Musee係日本原來好出名,開左好多分店!!
Musee脫毛好平, 而家$388脫加拿大+VLINE又真係抵!
但咁平又驚有伏!有冇SIS去過呢?
作者: RReenn     時間: 2015-2-9 20:33

彩光唔斷尾,唔洗錢都唔會去做
作者: yoyoivy     時間: 2015-2-10 00:43

我做左2年半underarm而家仲有幾條毛生出黎,價錢平,但真係要脫幾年

作者: emmmc     時間: 2015-2-10 01:09

我做左三年,仲有生,不過真係好少好少,得到一條半條咁,我又唔介意見三兩個月去一次cwb順便行下街,所以都ok,好滿意

作者: meiyingchen     時間: 2015-2-10 16:34

我打電話去問野...間野個女仔勁晦氣,態度勁差..(我好肯定我係好好聲口唔該前唔該後咁問野..),答完我野最後仲好快cut我線....
因為態度問題,我已blacklist左佢~!!!!

不過就算唔係態度..都會blacklist佢...因為首先係彩光..跟住仲要3月個先做一次...咁同我3個月自己抆一次毛有咩分別....
作者: 同我講對唔住

作者: susanman     時間: 2015-2-11 14:43

呢間唔係彩光黎既咩??
作者: honeyjam

作者: mobileholiday     時間: 2015-2-11 15:40

我UNDERARM 係個度做左4,5年啦, 真係個陣貪佢平先會幫襯
所以你有長期抗戰的決心再JOIN個388 PLAN 就算, 貴點也不用去
作者: ShanShanSabina     時間: 2015-2-11 17:05

我之前去過脫唇毛。。
幾次就有效果呀
作者: Qbobo     時間: 2015-2-11 18:30

Waste money

作者: emilywoo     時間: 2015-2-12 15:28

做彩光既話不如去做激光, 無謂哂錢哂時間
作者: mobileholiday     時間: 2015-2-12 16:24

引用:
原帖由 ShanShanSabina 於 2015-2-11 05:05 PM 發表
我之前去過脫唇毛。。
幾次就有效果呀
唇毛之前得PACKAGE, 幾千蚊, 有限次數, 唔記得7定12, 我朋友JOIN左, 打晒都未去晒, 結果轉第二間

作者: YM.N

作者: bubleslily

作者: Cforcrystal     時間: 2015-2-23 16:05

引用:
原帖由 bubleslily 於 2015-2-20 09:57 PM 發表

Lumiere貴唔貴架?? 我諗住搵間平平地又效果好既做脫毛
我都想知呀

作者: hermeschanel     時間: 2015-2-23 16:39

引用:
原帖由 Rebecca.c 於 2015-2-9 06:11 PM 發表 Musee係日本原來好出名,開左好多分店!!Musee脫毛好平, 而家$388脫加拿大+VLINE又真係抵!但咁平又驚有伏!有冇SIS去過呢?
tried Lisee

作者: Danielmark

作者: bubleslily

作者: princessanniee     時間: 2015-2-27 19:30

3個月左右脫1次。係長遠大作戰~一定無laser 嘅即時效果

作者: theresaziu     時間: 2015-2-28 23:58

我有做開Musse脫underarm,
部機幾好架唔痛,
脫一次可以keep到5-6個星期
10分鐘就搞掂勁快走得
不如我refer你去丫,咁我地2個都有得儲分
啲分可以用黎免費脫毛
你PM我丫
作者: girl_t     時間: 2015-3-1 12:10

我都係會員 可以介紹丫
作者: abching129     時間: 2015-3-19 11:08

E+仲有冇$388脫加拿大+VLINE?
作者: aaa08     時間: 2015-3-19 11:49

引用:
原帖由 abching129 於 2015-3-19 11:08 AM 發表
E+仲有冇$388脫加拿大+VLINE?
而家仲有,好似refer你去,唔洗$388添
平啲同埋多個細部位做一次

作者: cherriee_c     時間: 2015-3-19 13:42

引用:
原帖由 aaa08 於 2015-3-19 11:49 AM 發表

而家仲有,好似refer你去,唔洗$388添
你可以用我no. 71008024 Miss Lai平啲同埋多個細部位做一次
咁refer係幾錢?
作者: aaa08     時間: 2015-3-19 15:12

引用:
原帖由 cherriee_c 於 2015-3-19 01:42 PM 發表

咁refer係幾錢?
問咗原來都係$388, 不過會有一個細部位做一次。
(肚臍,手背手指,腳背腳指,腰,v上/v下。。。)

作者: icy0822     時間: 2015-3-19 15:28

我做開個間幾好,脫毛一1個月做一次,好易BOOK.
我腋下打左8次就清哂啦, 你睇下有無興趣試下啦
作者: SIU邱     時間: 2015-3-21 00:01

我做左二次d毛毛小左同生得慢左,可能係睇個人體質掛。。。因為我朋友就話麻麻

作者: tobaccoooo

作者: 憶yan     時間: 2015-3-21 21:58

會員no.73006143 填左推薦人可以有一次細部位架

作者: 憶yan     時間: 2015-3-21 22:07

會員no.73006143 填左推薦人可以有一次細部位架

作者: Crystal.kwok

作者: d6wan271994

作者: bp3218     時間: 2015-3-22 13:46

做左10仲係有毛 雖然好少但仲系有
而且2個月先打一次
而家出面大把更好嘅choice

作者: sony199     時間: 2015-3-22 14:21

我做左年半,得返d毛毛,係好少,我覺得抵做。

作者: bettylau1992156     時間: 2015-3-29 20:24

我好耐之前join左脫腋下,跟住仲join埋脫唇毛,我唇毛做左3次,好後悔,想退錢
作者: bettylau1992156     時間: 2015-3-29 20:25

我就黎又脫啦,係時候要講
作者: Denichan     時間: 2015-4-8 10:54

有...不過3個月先一次...都可以keep 到...不過lumiere依家1000 都唔洗... 我寧願俾多少少快d搞掂
作者: anubisking     時間: 2015-4-8 11:54

Refer to 另一脫毛POST
NuMe 任脫價$388可享6選3激光755無痛脫毛!(腋下 /上唇 /下唇 /眉心/手指/肚臍)。

http://www.nume.com.hk/exp_gentlelase_01.php

755 才能永久.
作者: deepchan621     時間: 2015-4-8 12:56

垃圾彩光做,做完幾次都仲有好多毛
作者: tintinana     時間: 2015-4-8 14:29

要做好耐喎!
作者: 霓泊然     時間: 2015-5-16 00:46

lumiere 有人介紹,可以用980 做underarm 永久wor~
我覺得幾抵,同埋我自己真係可以上去,比980就走人,又無乜hardsell我。
想要可以inbox我,我可以refer的~
作者: Ahszebb     時間: 2015-5-16 01:44

做underarm不如去instaskxx仲好$390永久加藥膏 755激光 我自己都係個到做 覺得真係唔錯

作者: strawberrypeach     時間: 2015-5-16 11:18

我做左10次,係仲有毛,但我寧願做彩光。。

作者: cyan_0222     時間: 2015-5-16 19:26

引用:
原帖由 strawberrypeach 於 2015-5-16 11:18 AM 發表

作者: cyan_0222     時間: 2015-5-16 19:27

引用:
原帖由 strawberrypeach 於 2015-5-16 11:18 AM 發表

點解既?

作者: mon_sandy     時間: 2015-5-18 22:49

我去過呢間同d 字頭個間
有對比之下, 絕對唔會join呢間.. 服務完全唔得.. 效果又係....絕對相信一分錢一分貨

作者: aysy     時間: 2015-5-19 02:00

可否介紹我?
引用:
原帖由 霓泊然 於 2015-5-16 12:46 AM 發表 lumiere 有人介紹,可以用980 做underarm 永久wor~我覺得幾抵,同埋我自己真係可以上去,比980就走人,又無乜hardsell我。想要可以inbox我,我可以refer的∼

作者: icebeauty     時間: 2015-5-23 13:11

年幾前因為公司同事介紹join佐musee, 覺得平靚正, 最緊要我怕痛, 打死都唔會join激光個d, 個時join$588永久, 我係個d毛髮都幾旺盛既人, under arm可以自己脫完毛2個禮拜到已經生出黎, 到依家為止脫佐9次到, 已經少佐around 7-8成, 而且即使出個d都係比較幼既毛毛, 另外, 間野竟然唔會hard sell, 我脫佐咁多次, 都只係有一次問我join唔join其他plan~so far我都覺得唔錯, 係效果慢d, 不過我覺得冇所謂, 之後再去咪當maintenance lor, 橫掂又唔使再俾錢~

依家我就打算脫腳毛, 不過應該唔會出去脫啦, 是關musee脫腳毛唔係永久, 感覺冇咁抵, 而出面激光我又一定唔會考慮, 依家我諗緊買部家用脫毛機同阿妹一齊share黎用, 圍番會抵用d同唔痛!
作者: Melodylolo     時間: 2015-7-4 12:35

引用:

點解丫?? 你話做激光做左10次都仲有?
作者: amychoo     時間: 2015-7-19 03:32

有去過musee, 做underarm, 無hardsell 即時book 埋下次時間,
呢樣最好, 但係要做好多次先見效, 要有耐性.