• 瀏覽: 1,134
  • 回覆: 6
太直男應該怎樣快速改造自己?

一開始認識了兩個女仔,見面後感覺女仔更中意我多一些,女仔主動約吃飯又偷偷埋單等等,但是幾星期後,我反而被分手。

後來女友有保持拍拖6個月,但最終命運一樣。上一次遇到渣女騙錢,搞到自己沉淪好長時間。又變得直男,現在有人介紹女仔,但好怕自己直男嚇走人,而不敢主動聯絡。

有無經歷過直男的師兄,可以教下,如何快速改變自己?不再直男。

或者有無師姐,有調教男朋友方法?

首先要由基本功開始,平時行路全程要行曲線,仲要灣低條腰行

你想變彎😱

引用:
原帖由 酒店疑惑的牛牛 於 2024-6-14 23:14 發表

一開始認識了兩個女仔,見面後感覺女仔更中意我多一些,女仔主動約吃飯又偷偷埋單等等,但是幾星期後,我反而被分手。

後來女友有保持拍拖6個月,但最終命運一樣。上一次遇到渣女騙錢,搞到自己沉淪好長時間。又變得直男,現在有人介紹女仔,但好怕自己直男嚇走人,而不敢主動聯絡。

有無經歷過直男的師兄,可以教下,如何快速改變自己?不再直男。

或者有 ...
去泰國直接變性,直都變彎

引用:
原帖由 酒店疑惑的牛牛 於 2024-6-14 23:14 發表

或者有 ...
去醫院做手術,放走曬啲海棉體就得㗎喇~

引用:

或者有 ...
上次騙你幾錢?

引用:
原帖由 自動靜靜地白雲 於 2024-6-15 18:53 發表

上次騙你幾錢?
主要飲食,中後期更加唔貴唔點,又去幾次短線旅遊,認識幾個月我用左15萬.佢總共出1千都無。
有試過問我借錢我無俾。
預計分手還要索取禮物我都無買,減少左損失。

最慘浪費時間精力,最後2個月相處簡直折磨,分手半年都未走出傷痛。