• 瀏覽: 17,400
  • 回覆: 160
  • 追帖: 3
可能心理變態!又可能有精神行為問題!埋去開口了解咗先啦!

引用:
原帖由 fongha 於 2022-11-25 13:10 發表

咁你應該唔會自己一個走去游水

我都怕買衫時啲 sales 跟住唒, 尤其小店果啲,試完唔買好多時都嘴渺渺!連鎖店好啲,死試爛試都冇人理

食野呢, 你一個都食得啩, 呢樣唔會耳仔紅啩
講起游水,呢個我唔肯定有冇好似有啲咁嘅印象又好似唔係
你成日自己去游水?
嘴淼淼我又唔驚,,,我又唔係女仔冇試咁多衫嘅,而且男仔都好少幫襯小店,
嘴淼淼我試多十件八件添呀

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-11-25 20:25 發表

講起游水,呢個我唔肯定有冇好似有啲咁嘅印象又好似唔係
你成日自己去游水?
嘴淼淼我又唔驚,,,我又唔係女仔冇試咁多衫嘅,而且男仔都好少幫襯小店,
嘴淼淼我試多十件八件添呀
冇游呀。你唔記得戲名, 游水有印象又冇印象,你係咪有腦霧

你又咁大膽試10件8件!

引用:
原帖由 fongha 於 2022-11-26 08:42 發表

冇游呀。你唔記得戲名, 游水有印象又冇印象,你係咪有腦霧

你又咁大膽試10件8件!
餵姐姐,啲咁嘅雞毛蒜皮小事點會有印象記得好清楚先得㗎,上個禮拜二你夜晚食咩餸你知唔知呀?

記得自己一個睇過戲已經好勁啦,
啱啱睇完你呢個留言,我已經特登諗咗兩分鐘,
真係唔記得咗邊套戲

哪如果試衫個case又唔同、
因為個sales藐我,
合法地用我嘅權益做返一啲我自己想做嘅事啫!

一個女仔去有咩問題呀? 自己去反而仲舒服

唔係一個去,
係一個人入鏡啫,
隻兵仔揸緊緊機

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-11-26 10:17 發表

餵姐姐,啲咁嘅雞毛蒜皮小事點會有印象記得好清楚先得㗎,上個禮拜二你夜晚食咩餸你知唔知呀?

記得自己一個睇過戲已經好勁啦,
啱啱睇完你呢個留言,我已經特登諗咗兩分鐘,
真係唔記得咗邊套戲

哪如果試衫個case又唔同、
因為個sales藐我,
合法地用我嘅權益做返一啲我自己想做嘅事啫!
食飽了, 唔駛餵記得,上星期食咗有肉, 有菜同白飯

多謝你提醒呢個 "藐" 字至啱。冇錯, 呢啲係消費者權益,同埋如果一個人心情唔好,入去行下買下衫仲要受氣, 下次都唔會再入去幫襯了

引用:
原帖由 fongha 於 2022-11-26 16:21 發表

食飽了, 唔駛餵記得,上星期食咗有肉, 有菜同白飯

多謝你提醒呢個 "藐" 字至啱。冇錯, 呢啲係消費者權益,同埋如果一個人心情唔好,入去行下買下衫仲要受氣, 下次都唔會再入去幫襯了

事蛋砬體德鳴眯德籮

你上星期二夜晚唔係食呢啲囉,
你呃我唔到嘅,你係食麵嘅

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-11-26 21:43 發表

事蛋砬體德鳴眯德籮

你上星期二夜晚唔係食呢啲囉,
你呃我唔到嘅,你係食麵嘅
禁森伙聲聞

食麵咩!咁俾我特登諗兩分鐘先

引用:
原帖由 fongha 於 2022-11-26 22:57 發表

禁森伙聲聞

食麵咩!咁俾我特登諗兩分鐘先
廣東話嚟㗎,
你竟然從來冇發過帖

引用:
原帖由 Hugo238 於 2022-11-27 20:06 發表

廣東話嚟㗎,
你竟然從來冇發過帖
對, 你聰明,體德鳴啦

要發嘅咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]