• 瀏覽: 5,363
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
最近我有幾位朋友閒時突然同我傾開瞓覺著內衣問題,原來大家都有不同習慣的,聽落都唔知邊一種是正常同最好的,佢哋問我著什麼內衣瞓,我同佢哋講,我有時唔著內衣瞓,有時會著sport bra瞓,咁我又問佢哋點著,有啲同我一樣唔著,有啲又話一定要著,有啲仲話要著有鋼線果啲瞓添,我聽到都問佢會舒服嗎😌?佢話唔想個胸變形,我都唔知有冇影響,有個仲講佢都冇著內衣,但佢著連身lace款式,在胸部位是有胸位包著胸部,佢話好好,又舒服,又好似著左bra,又軟又sexy,佢仲推介叫我哋試,另外有一個說佢都有著過這款,胸部位是有pad不是lace透晒出來,真係講得太多,都唔知🤔邊一樣是正確。
我自己只係覺得舒服就可以,所以我一般都會不著內衣睡,但佢哋講不好,會影響胸形會下垂,真的嗎?我冇想過😫,咁妳SIS係唔係都有這著法瞓覺?請問邊一樣是啱呀?家大可以傾吓😅

唔穿舒服,穿了唔舒服。都係下垂,遲早嘅事。只畀自己鍾意嘅人睇,冇關係

引用:
原帖由 Cheung952701 於 2022-9-9 14:16 發表
唔穿舒服,穿了唔舒服。都係下垂,遲早嘅事。只畀自己鍾意嘅人睇,冇關係
都係,所以自己鍾意時著時唔著🤭

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-9-9 18:24 發表

都係,所以自己鍾意時著時唔著🤭
哈哈哈,你著嘅時候,對你旁邊嘅人來講係種折磨🤭🤭

引用:
原帖由 Cheung952701 於 2022-9-9 18:37 發表

哈哈哈,你著嘅時候,對你旁邊嘅人來講係種折磨🤭🤭
點解呀?🤔🤔

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-9-9 18:38 發表

點解呀?🤔🤔
我又唔係同你瞓,你冇問我🤭🤭

引用:
原帖由 Cheung952701 於 2022-9-9 18:39 發表

我又唔係同你瞓,你冇問我🤭🤭
👌🏻👌🏻

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-9-9 18:40 發表

👌🏻👌🏻
哈哈哈🤭🤭