• 瀏覽: 1,691
  • 回覆: 4
+4
健身很重要,,
減肥之後做埋健身教練,,
之前着加大碼短褲都着唔落
短短唔夠一年已經減到着中碼
期間我沒有太大節食,依然係鍾意食咩做咩
只要運動量夠,依然係可以食自己鍾意食既

附件

B36D884C-9F47-4175-8976-7ACFA8FDE3DB.jpeg(94.35 KB)

59612E8B-C005-4A5A-B5F2-B4632C7C9868.jpeg(278.66 KB)

2CCCA7BF-46B2-4887-9085-7E0EE9320FA1.jpeg(69.25 KB)

96F62DB4-6DBE-4FBF-9C99-A917FDC98FE1.png(2.2 MB)

引用:
原帖由 suki_crazy710 於 2022-5-5 11:13 發表
健身很重要,,
請問你首先係咪跟教練操?

證明健身教練好易就做   減肥之後就可以當健身教練!

引用:
原帖由 suki_crazy710 於 2022-5-5 11:13 發表
健身很重要,,
開頭無..之後都要

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]