• 瀏覽: 10,323
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 曾經年輕的mm 於 2022-4-14 09:36 發表

可能係體質問題吧,不過今年開始又多返汗,如果出年又再多d,可能要做多次🙈
我都好心急想快啲做,但係要等美容院開返先得

引用:
原帖由 honeyjujube 於 2022-4-14 17:13 發表

我都好心急想快啲做,但係要等美容院開返先得
我都好心急,我約左打sculptra 🤣🤣🤣

b記其實幾好 之前成日去

同個朋友約一齊做miraDry,做完大概一個月,仲有dd腫,其實似一粒粒咁,但按摩多係有幫助~重點係真係無乜出汗,當然無汗就連味都生乜,所以連止汗劑都唔洗用了 價錢好合理$13xxx,係醫生打麻醉,姑娘好細心跟進
早知早幾年做啦,清爽著衫真係差好遠!!

引用:
原帖由 粉紅BB 於 2022-5-5 17:33 發表
同個朋友約一齊做miraDry,做完大概一個月,仲有dd腫,其實似一粒粒咁,但按摩多係有幫助~重點係真係無乜出汗,當然無汗就連味都生乜,所以連止汗劑都唔洗用了 價錢好合理$13xxx,係醫生打麻醉,姑娘好細心跟進
早知早幾年做啦,清爽著衫真係差好遠!!
邊間

可唔可以講邊間做?

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2022-4-4 15:34 發表

我上個月頭尖沙咀診所做$13XXX,完全無SELL,同埋而家真係無出汗,勁爽
邊間做?

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2022-4-4 15:34 發表

我上個月頭尖沙咀診所做$13XXX,完全無SELL,同埋而家真係無出汗,勁爽
請問可以pm診所資料嗎?謝謝!🙏

我前年係診所到做,都係$13XXX,佢地好細心,做完我覺得冇凍...同埋佢地都係完全無SELL

我都係診所做,唔驚hard sell, 尖沙咀仁x醫療,醫務中心

我因為係BEAUSKIN脫開毛,同個治療師好熟,所以就搵左佢幫我做miradry,打麻醉針就係醫生打既

引用:
原帖由 ruoock92 於 2022-4-15 00:11 發表
b記其實幾好 之前成日去
宜家都好 起碼唔hard sell 

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]