• 瀏覽: 1,288
  • 回覆: 13
呢排想箍隱形牙套搞搞突出黎嗰啲牙…仲搵緊牙醫…有冇經驗人士話我知需要注意啲咩?

熱賣及精選
最好唔好搵自助嗰啲,雖然話就話有得俾你見牙醫!但通常都唔會全程跟,中間有咩問題就死火…

我自己箍透明箍左成年啦
記得要做下功課睇下邊個牙醫用心

呢D無記錯係咪可以照左牙先,睇幾個醫生先

隱適美牙醫全程跟足
可以去佢地銅鑼灣個中心搵牙醫

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2021-11-22 07:29 PM 發表

最好唔好搵自助嗰啲,雖然話就話有得俾你見牙醫!但通常都唔會全程跟,中間有咩問題就死火…
一定唔會搵自助,我見安全好多問題...

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-11-23 04:49 PM 發表

我自己箍透明箍左成年啦
記得要做下功課睇下邊個牙醫用心
想問下效果點?牙醫好嗎?

引用:
原帖由 積菊防GAY 於 2021-11-24 04:31 PM 發表

隱適美牙醫全程跟足
可以去佢地銅鑼灣個中心搵牙醫
想搵有人介紹/做過
好唔好成日覺得好睇牙醫細唔細心跟

引用:
原帖由 bububb883 於 2021-11-24 06:14 PM 發表

想問下效果點?牙醫好嗎?
幾好
而家啲牙齊咗好多好彩當初有做足功課搵到個用心嘅牙醫

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-11-25 07:42 PM 發表

幾好
而家啲牙齊咗好多好彩當初有做足功課搵到個用心嘅牙醫
想問你箍咩呀?我之前聽過人哋講有啲牙醫太多client,搞到問多少少嘢都好唔耐煩…
想揀啲好既但冇咁多人排

引用:
原帖由 bububb883 於 2021-11-24 06:15 PM 發表

想搵有人介紹/做過
好唔好成日覺得好睇牙醫細唔細心跟
咁可以試下趙創波
聽講幾細心

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2021-11-26 06:25 PM 發表

想問你箍咩呀?我之前聽過人哋講有啲牙醫太多client,搞到問多少少嘢都好唔耐煩…
想揀啲好既但冇咁多人排
Suresmile呀,當初決定箍呢個係因為我睇開個牙醫嗰度有做XD
嗰時好奇順便問埋,個牙醫仲勁詳細同我解釋我返去上網check過發現都幾出名就決定喺佢度做埋啦

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-11-30 03:08 PM 發表

Suresmile呀,當初決定箍呢個係因為我睇開個牙醫嗰度有做XD
嗰時好奇順便問埋,個牙醫仲勁詳細同我解釋我返去上網check過發現都幾出名就決定喺佢度做埋啦
咦,印象中唔知係邊度睇過話 呢隻可以揀唔使落粒粒...好似好方便咁我想求醫生名…可以PM我嗎?

引用:
原帖由 元朗騎牛牛 於 2021-12-1 05:38 PM 發表

咦,印象中唔知係邊度睇過話 呢隻可以揀唔使落粒粒...好似好方便咁我想求醫生名…可以PM我嗎?
OK!之前牙醫都有同我講過呢隻技術比較成熟,佢個牙箍可以箍實牙肉位
有啲case就算唔落好多粒粒都唔會鬆,一來都好睇啲XD,二來唔使成日驚甩粒粒又要走去排期覆診啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]