• 瀏覽: 1,841
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
真係比我煩到嘔血先肯換貨比我…可能知我煩..所以先認真選比我

熱賣及精選
引用:
原帖由 Bellababu 於 2021-11-25 10:53 PM 發表

真係比我煩到嘔血先肯換貨比我…可能知我煩..所以先認真選比我
咁有冇講解過鑽石的品質你聽

引用:
原帖由 bobojit 於 2021-11-25 10:58 PM 發表

今次換貨係分店經理親自講….清楚到不得了之前果啲勁急開單….乜都話靚呀正呀抵呀…我又乜都唔識….她好彩有你咁好教我點選..我再去先唔會比佢地再呃到

引用:
原帖由 bobojit 於 2021-11-25 10:58 PM 發表

聽你話靚石唔需要太花巧

引用:
原帖由 Bellababu 於 2021-11-25 11:00 PM 發表

今次換貨係分店經理親自講….清楚到不得了之前果啲勁急開單….乜都話靚呀正呀抵呀…我又乜都唔識….她好彩有你咁好教我點選..我再去先唔會比佢地再呃到
我之前都係乜都唔識啦!中過招囉!

其實大部分啲人以為咁大間舖唔會去呃人,有信心才去買,反而自己送上門畀人呃,又唔知道買天然嘢要好小心挑選,亦唔知道粒粒都唔同,以為同買T恤及鞋一樣是款式為主,以為款式靚就可以囉

引用:
原帖由 Bellababu 於 2021-11-25 11:02 PM 發表

聽你話靚石唔需要太花巧
大舖戒指是做好上了托,佢哋都會知道靚石唔會做到咁花巧及簡單,唔靚的石才會花款靚,轉移視線氹啲鑽石白痴的新手去買。

引用:
原帖由 bobojit 於 2021-11-25 11:12 PM 發表

我之前都係乜都唔識啦!中過招囉!

其實大部分啲人以為咁大間舖唔會去呃人,有信心才去買,反而自己送上門畀人呃,又唔知道買天然嘢要好小心挑選,亦唔知道粒粒都唔同,以為同買T恤及鞋一樣是款式為主,以為款式靚就可以囉
我係果啲唔鐘意比人搵笨既人…..條氣唔順…煩到佢地瘦先做到換貨

引用:
原帖由 bobojit 於 2021-11-25 11:17 PM 發表

大舖戒指是做好上了托,佢哋都會知道靚石唔會做到咁花巧及簡單,唔靚的石才會花款靚,轉移視線氹啲鑽石白痴的新手去買。
依家呢隻係老公選…..話越簡單越靚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]