• 瀏覽: 22,791
  • 回覆: 104
帽事既

熱賣及精選
各自搵食,天下太平。

引用:
原帖由 Fitzgerald 於 2021-10-27 06:31 PM 發表

我女朋友拍咗大半年拖,雖然佢成日叫我做埋啲低能無厘頭野,但一直都叫幾甜蜜
點知頭先佢啱啱同我講,話呢個萬聖節約咗朋友去玩,我見佢唔講去邊,就多口問埋佢
佢居然同我講佢係要去老蘭......
去都唔係問題,重點係佢話去個原因係因為有個朋友想佢陪佢同一班仔一齊玩,因為當中有個男人係佢朋友嘅目標喎......
我呢家嬲到痴線,想問大家可以點迫佢,唔畀佢去?
即使你唔比,咁大個人,佢去,奈得佢何?
如果你覺得一個人悶,
你也出去飲吧

條女去老蘭食洋腸當然唔想你阻住佢 條女廢事你影衰佢呀明無

娘娘要同啲鬼肉搏,做兵既應該貼錢支持

你擺明係後備嘅後備啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Fitzgerald 於 2021-10-27 06:31 PM 發表

我女朋友拍咗大半年拖,雖然佢成日叫我做埋啲低能無厘頭野,但一直都叫幾甜蜜
點知頭先佢啱啱同我講,話呢個萬聖節約咗朋友去玩,我見佢唔講去邊,就多口問埋佢
去都唔係問題,重點係佢話去個原因係因為有個朋友想佢陪佢同一班仔一齊玩,因為當中有個男人係佢朋友嘅目標喎......
要去老蘭有咩問題?
你都去羅!

引用:

帽事嘅

引用:
原帖由 絕望天使 於 2021-10-30 09:17 PM 發表

其實男女朋友之間我覺得都系互信,唔要迫。我同未婚妻一齊左7年,一直都系個信字。我介紹晒我所有朋友比佢,佢都系。我地都100%信對方。
信條春
你試下你條女話出去同班新朋友玩兩日
睇下你信唔信

引用:
原帖由 其實你後面有人 於 2021-10-28 10:29 AM 發表

唔帶你去即係想自己玩, 咁都唔明
帽事,放心,唔好想太多,事情很簡單,唔給你跟着去,沒其他原因。

引用:
原帖由 當然在線 於 2021-10-30 10:01 AM 發表

去老蘭同一班仔一齊玩,玩乜?佢唔係你老婆有同仔玩的自由,唯有睇開啲當冇聽過。否則斬立決。
唔給男朋友一起去,你話玩乜?有乜男朋友唔可以一齊玩?3P?

準備搵另外一件😆

引用:

佢去老蘭係食鬼,你去工老蘭係嚇鬼,分別在於此!!🤭

你有話事權就唔使係度問啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右