• 瀏覽: 6,796
  • 回覆: 52
引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-11 04:57 PM 發表

同條女拍拖都穩定,所以決定用佢求婚
當日成班兄弟過嚟幫手佈置個場,搞咗成日都好辛苦
佢哋忙完哂啲嘢之後,條女居然話:「我唔想見到佢哋,叫佢哋走喇。」
我真呆L咗,平時都知佢好有性格,但今次喺班兄弟面前咁講野,我真係好嬲,有冇理過我感受?
依家班兄弟對我有啲微言,話我太過重色輕友...
咁你有何反應先是重點噃

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
熱賣及精選
引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-11 04:57 PM 發表

佢哋忙完哂啲嘢之後,條女居然話:「我唔想見到佢哋,叫佢哋走喇。」
我真呆L咗,平時都知佢好有性格,但今次喺班兄弟面前咁講野,我真係好嬲,有冇理過我感受?
笑話?

引用:

你條女可能見到個場佈置得好靚,
想同你即場開返場波,
所以叫你班兄弟隱身唔好阻住晒。
你可能誤會佢的意思啦。哈哈哈哈哈。

引用:

條女係黃絲?

同佢傾下,如果女友同兄弟真係唔夾,唔好比佢地見面囉

點解求婚佈置會比條女睇住

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^
引用:

如果係有錢女,佢會養你,或出一半以上家用,就無問題,如果你未來要主力養家,即分手,反正未來都係迌婚收場,四十八歲嘅我,人生經驗

根本你女友想你有返d 面先叫佢地走

佢都唔想答應你,又廢事你係你成班兄弟面前求婚失敗

你有無問過佢感受同想點先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]