• 瀏覽: 8,659
  • 回覆: 85
  • 追帖: 4
本主題由 Discuss活動大使 於 2021-6-11 12:19 PM 設置高亮
[隱藏]
成日放屁唔講 問係咪佢佢先問返我 你點知架!


熱賣及精選
出去食飯、飲茶我爸爸都會自備筷子,最近連杯都自備埋,覺得好快佢會連碗都自己帶去🤣🤣


早前一家人一齊睇電視📺

我妹突然講👩🏻紅色月亮十二年先岀現一次,記得睇

我爸搭散🧓🏻烏蠅🪰打交都十二年一次,見到記得睇

我同我妹嗰吓想打人🙈😂😂😂



有次行行下街,爸爸突然大叫一聲,原來有隻雀仔撞左落爸爸個頭,繪影繪聲咁,但我地都冇人見到,或者雀仔飛得太快啦。我地笑左好耐


[隱藏]
最近爸爸話要打疫苗,叫我哋幫佢去預約,佢想去官涌嗰邊打因為近佢返工,但佢講嚟講去,喺WhatsApp打字都係叫我哋幫佢預約去東涌🤣我哋話係咪官涌啊?你公司應該係官涌嗰邊,佢話: 係呀東涌冇錯…


有一次,爸爸望住我叫爸爸,因為他話我好似去世了的爺爺,他很掛念他的爸爸!


細個同老豆去貝澳探朋友,坐船去到梅窩後問人路線,對方好細心教導,仲話行一陣好快就到,信佢就開步行,結果去到貝澳原來要成個鐘頭,真係行到命仔都冇。


菜鳥都有高飛日!













唔知點解爸爸每次睇新聞都係要企正喺電視機前撟住手睇LOL


三兩個月前某一晚...
仔:老豆,而家疫情仲係有啲反覆,你去唔去打疫苗呀?打完之後可以快啲去旅行呀。
老豆:等中左招先打啦,好人好者唔使急住打啦。
仔:...



[隱藏]
引用:
原帖由 leungys212 於 2021-6-16 07:19 PM 發表

有一次,爸爸望住我叫爸爸,因為他話我好似去世了的爺爺,他很掛念他的爸爸!
很想哭



前幾日同啊爸講剛剛出嚟做嘢有啲辛苦
跟住過幾日返工啲同事突然對我好好!
原來我阿爸買起曬成間公司
十分趣怪🤣



提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]