• 瀏覽: 4,347
  • 回覆: 43
時代唔同, 而家有D老人家好IN,要睇你老爺係乜人

熱賣及精選
奶奶送手袋,公公送銀包!
四平八穩

送嘢唔同一陣心裡計…都麻煩

引用:
原帖由 cherrymamama 於 2021-6-2 11:24 PM 發表

話說前排母親節送左個名牌袋俾奶奶,佢收到之後好開心(放心,家母都一視同仁),點知老爺話好羨慕,不經意咁指出自己都想收到父親節禮物
大家多數會送咩禮物俾老爺呢?
養陰丸

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

送靚酒

引用:
原帖由 東方長長獅子 於 2021-6-10 01:55 PM 發表

如果搵特別名錶款嘅話,有無聽過萬希泉陀飛輪啊???
今年同台灣陳建州出個款錶低調得嚟都幾型,酒桶形錶面較少見,個錶帶係灰黑迷彩,送比佢唔會覺得老土啦(我都儲緊錢想買XD)

https://scontent.fhkg10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/p843x403/194034397_103893475264248_3055044910135241849_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=dommMQbG3bIAX-dxbFB&_nc_ht=scontent.fhkg10-1.fna&tp=6&oh=440f7c5c7910a0e30f7fd2a03e7dd202&oe=60E6DEDE
老公話望落唔錯唔錯,感覺戴完會young咗,膠錶帶岩曬佢戴住做運動

引用:
原帖由 libylibylam 於 2021-6-11 11:52 PM 發表

年年都係比現金最實際
雖然有諗過折現,但覺得送禮物會好睇啲,學樓上話齋送禮物可以俾佢拎嚟係朋友/同事show off下

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-6-14 09:07 AM 發表

養陰丸
好主意呀

送個孫比佢
努力造人啦

我會考慮靚茶葉連茶具,新款手機或手錶。

奶奶送LV 老爺咪勞力士

冇邊個男人唔鍾意勞力士掛?

引用:
原帖由 cherrymamama 於 2021-6-2 11:24 PM 發表

話說前排母親節送左個名牌袋俾奶奶,佢收到之後好開心(放心,家母都一視同仁),點知老爺話好羨慕,不經意咁指出自己都想收到父親節禮物
大家多數會送咩禮物俾老爺呢?
你懂的🤔

見到自己新抱同孫仔咁錫自己,送咩都冧la~

引用:
原帖由 Samam 於 2021-6-12 09:12 AM 發表

送個二奶俾佢實開心到痺!
二奶有手尾跟
送個 PT 女朋友實際 D,用完即棄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]