• 瀏覽: 51,112
  • 回覆: 134
  • 追帖: 8
你好,想做好耐,但香港好貴,求醫生資料

引用:
原帖由 車站表姐 於 2021-4-3 01:01 發表
想豐胸好耐一直糾結做假體定係自體脂肪隆胸,有個太熟嘅中學前年做左假體,膽粗粗問咗佢意見,雖然佢做左假體但係佢就建議如果我唔係要求升好幾cup嘅話可以揀自體脂肪隆胸,因為手感上的確會有唔同,佢覺得自體脂肪隆胸自然好多,佢都考慮拆除再做自體😶提我睇自己需要,我想升一cup , 由b 上到c 已經心滿意足,之後開始睇資料

睇關於抽脂嘅野都幾年(中間仲有試下唔同豐胸野🤮全部都效果一般),我發現抽脂 ...
可以pm資料俾我嗎?

多謝分享

樓主可否pm 醫生資料?

樓主可否pm 醫生資料?

引用:
想豐胸好耐一直糾結做假體定係自體脂肪隆胸,有個太熟嘅中學前年做左假體,膽粗粗問咗佢意見,雖然佢做左假體但係佢就建議如果我唔係要求升好幾cup嘅話可以揀自體脂肪隆胸,因為手感上的確會有唔同,佢覺得自體脂肪隆胸自然好多,佢都考慮拆除再做自體😶提我睇自己需要,我想升一cup , 由b 上到c 已經心滿意足,之後開始睇資料

睇關於抽脂嘅野都幾年(中間仲有試下唔同豐胸野🤮全部都效果一般),我發現抽脂 ...
樓主可以pm醫生嗎?謝謝

引用:
原帖由 核心少綿羊 於 2022-3-19 16:48 發表

可唔可以轉發醫生資料比我?Thx🙏
🙈請問有醫生資料嗎?可否pm?thx

引用:
原帖由 我是一隻小魚兒 於 2022-6-23 08:29 發表

可以pm資料俾我嗎?
🙈請問有醫生資料嗎?可否pm thx

引用:
原帖由 Zeny.C 於 2021-9-27 21:35 發表
我唔夠分pm你,可以俾你最後揀果間既資料我?十萬包哂全部費用?如果係咁好平

引用:
原帖由 晨曦auty 於 2022-6-24 10:33 發表
多謝分享

引用:

可以pm資料俾我嗎?謝謝🙏🏻

樓主, 可以pm我你3位醫生既資料同價錢嗎?
同埋想問你傷口明唔明顯 有幾大?

各位姊妹唸清楚十零萬去博一個吾知仲有幾多脂肪存活既機會定係用呢十零萬去隆一個十年後取出既假體,(唔係鼓勵隆胸,自己衡量)
我兩年前試過香港抽脂,十三萬幾,包麻醉師兩個鐘,大型醫美,無菌手入面做,果陣係夏天,著緊身衣嘅過程好痛苦,而且去廁所抽脂嘅地方係會好痛,完全坐唔到
脂肪半年存活,但係會隨着你嘅體重而流失,一年後,剩返嘅只係半個cup 多啲。而且發現到有硬塊情況出現,不過醫生話暫時冇乜影響keep check 就可以
我打咁多字,係香港係呢方面嘅資訊分享唔多而且每個人都唔願意分享,希望各位諗清楚值唔值得去冒咁大風險去抽脂升半至一cup. 

樓主,求介紹,
我都心思思想整 但又怕痛吾知邊個醫生好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]