• 瀏覽: 15,548
  • 回覆: 85
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-23 08:19 PM 發表

今日岩岩好做完一星期,復原大概7-8成,消腫預幾日時間,衣家仲有少許瘀,相信過多幾日表面就會好哂,實際醫生講要兩星期後先可以帶隱形眼鏡,術後一個月再復診,我發現愈來愈多人敢做眼袋,同醫生傾計時佢話近年的確多左,佢再講番去眼袋只係微創小手術,好簡單,唔洗擔心,佢成日做,叫我預一小時後走得

醫生話兩星期復原時間點都夠,加上價錢我覺得抵,所以好快決定做,之前都有睇唔同人分享過眼袋分享,流程一樣要畫位 ...
麻煩可否PM這個醫生資料,我需考慮做,感謝!

熱賣及精選
可否pm醫生資料?🙏

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-5-10 08:22 PM 發表

我見有人做完8年都冇問題,醫生冇講永久,我諗住做一次算啦,到時再有眼袋先算,萬幾蚊如果可以8年已經好滿足
多謝樓主,已經收到資料🙏🏻

另外想問,會否hard sell其他嘢? Thanks

引用:
原帖由 Token 於 2021-5-15 01:37 AM 發表

多謝樓主,已經收到資料🙏🏻

另外想問,會否hard sell其他嘢? Thanks
醫生除左講關於手術既野冇講其他野,覆診時個姑娘話遲下可以做下做機Whatsapp 佢,同個姑娘差唔多年紀幾岩傾唔覺得佢hard sell

可唔可以pm我 想做

我都想知醫生資料,可以pm我嗎?謝謝🙏

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-5-15 02:11 AM 發表

醫生除左講關於手術既野冇講其他野,覆診時個姑娘話遲下可以做下做機Whatsapp 佢,同個姑娘差唔多年紀幾岩傾唔覺得佢hard sell
可以DM 我醫生資料同價錢嗎? thx

引用:
原帖由 Mikowoow 於 2021-5-21 02:49 PM 發表

可以DM 我醫生資料同價錢嗎? thx
我俾左16880做完一個月覆診, 中間時間姑娘有follow up 我情況

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-6-7 09:11 PM 發表

我俾左16880做完一個月覆診, 中間時間姑娘有follow up 我情況
想問醫生名同WS number  係? 

痛嗎

可否pm醫生資料。thx

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]