• 瀏覽: 5,963
  • 回覆: 113
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-1-17 10:31 AM 移動
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。
又係用學歷睇低人,你同64係friend嚟喎,定分身術

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 11:11 AM 發表

退出左都可以復出
復出又可以再退出
退出可以係為左復出
復出又可能有一日會退出
有人復出好快又退出
有人退出後又再復出
亦有人退出後唔再復出
退出又點,又可以用第二身出on9 post

回覆 引用 TOP

次次出埋呢個睇唔起人既文章做咩呢?
你唔喜歡個啲人咪出1次文章就得啦 有哂記錄既 下下出到係到洗人腦 得行冇事做? 睇到你出咁多文章睇唔起人 係人屌你正常喎

回覆 引用 TOP

有D人iQ好勁但懶讀書,老闆學歷未必高過佢請大學生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-12 11:59 PM 發表

讀唔到書果班男人,肯定冇個本事,我好肯定同你地講,學識少乜柒都唔識,書都唔睇多本既男人一定十有八九從事埋D低下階層工作,例如地盤狗、保安之類。唔好再話咩"低學歷都有叻人"之類廢話,你咁講同打飛機冇分別。就好似話六合彩都有人中一樣但萬中無一。
+ x哥當年都無大學畢業,莫欺少年窮now華人首富

回覆 引用 TOP

其實好多地盤搵好多錢喎😅

回覆 引用 TOP

其實李+x都小學未畢業,好低學歷架。。。

回覆 引用 TOP

引用:

樓主 有人係投訴版投訴你

回覆 引用 TOP

引用:

狗口長不出象牙!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]