• 瀏覽: 6,432
  • 回覆: 85
經常做做美胸SPA

二十到三十,喝了無數罐雞湯也還沒真的成熟。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wychan67 於 2021-1-18 07:59 PM 發表

呢個係用於預防嘅, 因為咁樣可以防止淋巴閉塞, 從而增加反彈性
如果唔想用手按都可以去做treatment用磁能機按,有人幫手按會舒服好多,同埋磁能機係用左磁力技術去疏通淋巴系統,比起人手按效果大好多架

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-19 05:01 PM 發表

聽你講好似好有效咁,做一次呢啲會唔會好貴架
我覺得係正常價錢囉,最緊要有效呀嘛~你可以去試下佢網上預付380蚊果個優惠體驗下先喎

引用:
原帖由 Nanamei 於 2021-1-19 05:22 PM 發表

如果唔想用手按都可以去做treatment用磁能機按,有人幫手按會舒服好多,同埋磁能機係用左磁力技術去疏通淋巴系統,比起人手按效果大好多架
做機一定有效律好多, 不過我覺得都係盡量天然方法(如果不太有錢的話)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-19 05:00 PM 發表

個啲矯形bra冇乜用架,一唔帶又打回原形變番以前咁樣,都係會下垂
冇辦法架喎,大一定the,一係做下掌上壓firm少少

引用:
原帖由 Nanamei 於 2021-1-19 05:24 PM 發表

我覺得係正常價錢囉,最緊要有效呀嘛~你可以去試下佢網上預付380蚊果個優惠體驗下先喎
$380又唔算貴喎,都可以試下

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-1-19 07:22 PM 發表

冇辦法架喎,大一定the,一係做下掌上壓firm少少
係咪真係有用架,驚做完都冇乜改變

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-21 05:00 PM 發表

$380又唔算貴喎,都可以試下
唔貴咪上網登記試下做lor L記啲療程出名好work架,唔係都唔會咁多客啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2021-1-21 05:00 PM 發表

唔肯定,好似會firm少少,不過會細左少少

回覆 引用 TOP

引用:

就算冇用都係對心肺好,冇壞

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]