• 瀏覽: 11,213
  • 回覆: 103
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 3think 於 2021-1-22 16:38 發表

你咁食法,佢啲精液分分鐘會由佢鼻哥窿噴晒出黎
真係忍唔住咪食左個老婆囉

回覆 引用 TOP

可以搵個男人解決,但唔可以搵同事,因為兔子不吃窩邊草。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-11 11:30 AM 發表

老公不行, 但我有性需要

結婚 6年,近3年完全冇(硬不起)

佢對性一向不大興趣,佢常説婚姻最重要是愛

我同老公感情好好,佢對我很好,我也很愛佢

但我有性需要,我而家才三十(年齡),我都好辛苦

最近同男同事(巳婚)食過兩餐飯,互相有 feel, 佢問我去酒店:

(1)  如果去,男同事怎樣看我?

(2)  如果去,需要能得到解決,但會不會好衰?

(3 ...
嘩~~ 你出呢類POST.. 你都去得好絕喎. 攪到個個好似深夜睇AV咁...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-20 07:05 PM 發表

我已經拒絕佢了

我只想忠誠,不想背叛

我不想找外援, 不要SP

不過怎樣幫老公..... 老公話睇泌尿科沒用

我同老公傾過,原來佢試下睇過泌尿科,醫生話冇辦法,叫佢食偉哥

但食藥對身體唔好,有什麼其他方法可以幫到佢?

佢應該睇什麼醫生?
睇中醫啦,中醫先可以徹底醫好佢生理缺憾,還有,佢其實係咪對你已經無興趣?但對出面既女人佢就硬哂?你坦白啲問佢,叫佢坦白啲答。

回覆 引用 TOP

其實是迷想暗示想揾外快呢?1次收幾多呀?

回覆 引用 TOP

你老公偷食你又會點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-11 11:30 AM 發表

最近同男同事(巳婚)食過兩餐飯,互相有 feel, 佢問我去酒店:

(3 ...
做兼職啦,有錢收又可以解決性慾需求。想幾飽有幾飽。

回覆 引用 TOP

咁需要點解唔去做援交?起碼有錢先啦,同同事sp當你免費雞都無你著數

回覆 引用 TOP

有無諗過其實可能係你樣貌身材問題佢先起唔到?可能佢出去叫雞硬過青瓜呢

回覆 引用 TOP

引用:

(3 ...
請問你家公幾歲?身體好嗎?問佢幫手好喎

回覆 引用 TOP

買個性玩一下,不談感情就行羅!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寂寞的Nicola 於 2021-1-22 04:34 PM 發表

我之前的ex都係這樣~在一起10年⋯因為逃避問題:所以離婚⋯我覺得大家應該有其它嘗試,如果相愛,玩具,指愛都好舒服⋯希望你可以踏出成功一步⋯
你個 ex 不想面對,由得佢自己不舉,所以忍到10年時,你選擇離婚?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Whatisit 於 2021-1-24 11:45 PM 發表

你個 ex 不想面對,由得佢自己不舉,所以忍到10年時,你選擇離婚?
是他提出離婚⋯⋯呵呵

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]