• 瀏覽: 36,704
  • 回覆: 159
  • 追帖: 12
+6
唔該哂樓主 我諗緊開唔開埋眼頭但又有d驚有疤

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-6-4 07:02 PM 發表

全數13xxx,有得分期
咁平 😱 可唔可以PM 資料 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

引用:
原帖由 真。不安的流彈 於 2021-12-10 05:50 PM 發表
唔該哂樓主 我諗緊開唔開埋眼頭但又有d驚有疤
整完雙眼皮對眼已經會靚啦,開眼頭好易唔自然,我自己唔會

求樓主pm地址醫生!!!我現在真的好想做雙眼皮,但一直也找不到好的!😭😭😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-6-4 07:02 PM 發表

全數13xxx,有得分期
好美,樓主,我係新手吾夠分,可否PM,係咩位既醫務所/吾講全名都應該得,感謝

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-9-15 03:59 AM 發表

Welcome La, 真係好好,我好滿意醫生手勢先share,做雙眼皮唔貴,最驚係出黎效果,有d人做衰咗仲慘過冇做,耐心等消腫👏🏻👏🏻
樓主,見到你既成功,我都想做,但我係新手,請問如何聯絡得知相關醫務所?感謝

引用:
原帖由 Lalaland40 於 2021-1-10 09:20 PM 發表
今年終於下決心去做雙眼皮手術,有兩個朋友都係搵佢做,醫生知我係朋友介紹,不過諮詢時醫生冇hea我,好詳細解釋線頭位置同一般埋線點樣唔同,記得佢講更接近結膜位可以持久無痕,其他下刪千字,醫生真係好詳細👍🏻👍🏻
本來我見到朋友做出黎效果自然靚既已經放心好多,醫生係度位、溝通、解釋詳細程度令我更放心。

唔係咩大型醫美公司,環境各方樣都冇壓力感,比一般診所大間少少,之前去醫美中心,會好大壓力感,驚住一 ...
請問邊位醫生

pm pls

請問可以pm我嗎?我都好想做😭

唔同人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]