• 瀏覽: 525
  • 回覆: 5
好擔心⋯已經取出過2次,第一次台灣開刀,第二次去澳門超聲波抽,諗住搞掂曬。宜家又摸到腫左一個硬包。

有冇人有呢個經驗⋯知唔知可以點搞?宜家又冇得出境只可以係香港😢好無助

引用:
原帖由 真變出了心事 於 2020-12-5 01:10 AM 發表

好擔心⋯已經取出過2次,第一次台灣開刀,第二次去澳門超聲波抽,諗住搞掂曬。宜家又摸到腫左一個硬包。

有冇人有呢個經驗⋯知唔知可以點搞?宜家又冇得出境只可以係香港😢好無助
你係邊位置打呀?金* 強、浸會整型睇吓做唔做到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真變出了心事 於 2020-12-5 01:10 AM 發表

我係十年前打過,兩個月前下巴洗濃, 唯有入急症室,因為太嚴重,即時做手術放濃, 後期醫院轉介我去耳鼻喉科, 醫生睇左啦,我而家既情況好嚴重, 12月31日做手術取出,好緊張

引用:
原帖由 今天巨額湯圓 於 2020-12-10 09:07 PM 發表

我係十年前打過,兩個月前下巴洗濃, 唯有入急症室,因為太嚴重,即時做手術放濃, 後期醫院轉介我去耳鼻喉科, 醫生睇左啦,我而家既情況好嚴重, 12月31日做手術取出,好緊張
十年後先發?內地打?

引用:
原帖由 solimlee 於 2020-12-10 11:05 PM 發表

十年後先發?內地打?
係內地打, 因為一直都係季節性紅腫, 所以我冇特別去理佢, 加上近排戴口罩, 更加唔為意個下巴🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:

我想問下,點解第一次取出完,第二次仲要取出?
另外, 第一次取出, 你係用咩方法去取?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]