• 瀏覽: 4,330
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
本主題由 bobojit 於 2020-11-22 11:55 PM 設置高亮
引用:
原帖由 bobojit 於 2020-11-22 11:15 PM 發表

多謝你先,做版主無人工收,都係熱心幫人,討論區幫了我很多,每板都有好多師兄留了好多資料,我都係睇了好多資料慢慢地學,我時常有需要去各板搵有用資料行少好多冤枉路。
明白 多謝提供資訊。 如版主有興趣的話我收到貨就上載實物圖你看看

引用:
原帖由 j_e_r_o 於 2020-11-22 11:21 PM 發表

明白 多謝提供資訊。 如版主有興趣的話我收到貨就上載實物圖你看看
上載實物圖無用的,一定要用實物判決閃同閃,火同火囉

引用:
原帖由 j_e_r_o 於 2020-11-22 11:21 PM 發表

你睇相,邊粒系Milky 貨?

引用:
原帖由 caprice.jew 於 2020-11-23 01:14 AM 發表

你睇相,邊粒系Milky 貨?
亂估一下 。左邊

個間,好老實,曾經有幾個客,中過Milky 貨,

不敢恭維。。。

有冇milky ?

引用:
原帖由 caprice.jew 於 2020-11-23 01:18 AM 發表

有冇milky ?
呢個真係唔識睇

引用:
原帖由 j_e_r_o 於 2020-11-23 01:19 AM 發表

呢個真係唔識睇
最緊要你覺得好火,就得。

引用:
原帖由 bobojit 於 2020-11-22 12:49 AM 發表

我講同等4c的,意思話靚比例車工,瑕疵有分輕微至惡劣種類,羽毛裂紋是嚴重類別,所以vvs2咁高淨度有就唔靚仔貨,品質很差,vs1或以下勉勉強強接受,一分錢一分貨無計,vvs咁高級咁貴當然要有高要求囉!
上5萬絕不可以網上買

引用:
原帖由 外圍的現實 於 2020-11-23 07:27 AM 發表

上5萬絕不可以網上買
我都唔明白現在啲人咁容易相信人,我是一般打工仔,過一仟元或以上已經好謹慎處理,就算真係要上網買東西,一手見貨一手交錢處理,電視內容都時常提及網上騙案很嚴重經常發生,乜乜演唱會票、乜乜炒波鞋、乜乜投資或者最近網上買口罩等等,已經時常發生啦!不是一兩單新聞啦!而且又不是新鮮事,啲人都無特別加強警戒心囉!我身邊唔少朋友中伏啦!中伏咗唔好再同我傾訴我自己覺得唔抵可隣囉。

引用:
原帖由 寒冬滴滴盒子 於 2020-11-26 09:47 AM 發表

我認為不合格。
可否詳細講下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]