• 瀏覽: 74,457
  • 回覆: 343
  • 追帖: 4
熱賣及精選
引用:
原帖由 KidKen 於 2020-11-21 11:26 AM 發表

我都試過一次,睇相對鞋外表都好新淨,但收到貨之後,外表的確新淨,但鞋內籠鞋墊就簡直嚇人,我睇吓搵唔搵得返啲相post上嚟

如果你哋收到對咁嘅鞋會點?

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-21 01:59 PM 發表

畢生難忘,可能經濟唔好,要靠咁樣搵食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KidKen 於 2020-11-23 04:53 PM 發表

跌落谷底

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-23 05:29 PM 發表

跌落谷底
佢post時係完全冇影過鞋墊,我買咗佢兩對,另外嗰對都係好污糟,唔明佢點解仲好意思放上網賣,又洗都唔洗吓,我諗佢其他鞋都係咁

引用:
原帖由 KidKen 於 2020-11-23 05:44 PM 發表

佢post時係完全冇影過鞋墊,我買咗佢兩對,另外嗰對都係好污糟,唔明佢點解仲好意思放上網賣,又洗都唔洗吓,我諗佢其他鞋都係咁
又係冇面交?請問最後結果?真係好嘔心😰

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-23 06:55 PM 發表

又係冇面交?請問最後結果?真係好嘔心😰
冇面交⋯ 郵寄,一拆袋成陣腳臭味湧出嚟
之後我問佢兩對鞋咩事咁臭咁污糟,佢話因為佢係唔著襪,所以著到咁,我話想退貨,佢又唔肯,仲話我冇叫佢影鞋墊比我睇,真係吹脹⋯大佬咁嘅鞋都好意思賣,換塊鞋墊都好吖

引用:
原帖由 KidKen 於 2020-11-23 07:50 PM 發表

冇面交⋯ 郵寄,一拆袋成陣腳臭味湧出嚟
之後我問佢兩對鞋咩事咁臭咁污糟,佢話因為佢係唔著襪,所以著到咁,我話想退貨,佢又唔肯,仲話我冇叫佢影鞋墊比我睇,真係吹脹⋯大佬咁嘅鞋都好意思賣,換塊鞋墊都好吖
奇葩!

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-23 07:56 PM 發表

奇葩!

另一對鞋係咁⋯

引用:
原帖由 KidKen 於 2020-11-23 08:08 PM 發表

另一對鞋係咁⋯
🤢🤮

引用:
原帖由 bbkidd 於 2020-11-23 09:35 PM 發表

🤢🤮
痴q線,全部都係腳汗+老泥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KidKen 於 2020-11-23 16:53 發表

好恐怖............

there is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
don't argue with idiots. they'll drag you down to their level and beat you with experience.
引用:
原帖由 joemanstar 於 2020-11-24 05:12 PM 發表

好恐怖............
塊鞋墊原本係黃色,唔明佢點可以著到變咗黑色

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]