• 瀏覽: 2,323
  • 回覆: 23
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 patpat0530 於 2020-11-13 04:24 AM 發表

Thx share 試下綠茶籽水,thx,佢支綠茶洗面同面霜ok?
洗面我覺得冇特別好用 但洗完唔會緊繃,
面霜很保濕(適合秋冬)但比較黏我覺得偏乾性肌膚會比較適合。
請問你嘅膚質係乜嘢呢?  
綠茶籽系列我覺得有蠻明顯嘅香味如果怕唔鍾意要去店面試試比較好喔先🌞

熱賣及精選
引用:
原帖由 沙漠小西瓜 於 2020-11-9 02:59 PM 發表

愛長痘邊種比較好呢
另外,
我覺得長痘更推薦innisfree的香榧系列喔,
長期使用對痘痘真d有效!!

引用:
原帖由 hanhanyyy 於 2020-11-13 11:11 AM 發表

另外,
我覺得長痘更推薦innisfree的香榧系列喔,
長期使用對痘痘真d有效!!

引用:
原帖由 hanhanyyy 於 2020-11-13 10:59 AM 發表

洗面我覺得冇特別好用 但洗完唔會緊繃,
面霜很保濕(適合秋冬)但比較黏我覺得偏乾性肌膚會比較適合。
請問你嘅膚質係乜嘢呢?  
綠茶籽系列我覺得有蠻明顯嘅香味如果怕唔鍾意要去店面試試比較好喔先🌞
我今日買咗綠籽爽膚水啦,真係勁正,feel到好快滲入底,而家希望揾到滋潤帶請爽又控油既面霜拉,好多謝你,你介紹得好到位thx

引用:
原帖由 patpat0530 於 2020-11-14 01:14 AM 發表

我今日買咗綠籽爽膚水啦,真係勁正,feel到好快滲入底,而家希望揾到滋潤帶請爽又控油既面霜拉,好多謝你,你介紹得好到位thx
太好喇!! 我有寫新嘅精華液篇喔~可以睇下😊
https://ladies.discuss.com.hk/vi ... 61&extra=page=3
面霜推薦我這星期五會發~~

引用:
原帖由 patpat0530 於 2020-11-14 01:14 AM 發表

面霜推介來了!!https://ladies.discuss.com.hk/vi ... 94&extra=page=1
希望可以有幫助~~

多謝分享~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]